İrina Shayk

bak arkadaşım..

anlamıyor musun??? herkes istediği yorumu yapar,kimi beğenir kimiyse beğenmez.kimse beğenmek ya da beğenmemek zorunda değil

anlatabiliyor muyum?? beğenenler en güzel fotoğraflarını koyuyor,beğenmeyenlerse niçin beğenmediklerini kendilerince dile getirebilmek için bulup koyuyorlar... herkesin zevki farklıdır ve kimse kendini çok güzel görüyo ya da muhteşem bi fiziğim var o yüzden de bu kızı beğenmem ben diye bişey söylemiyor zaten... neden bi adriana lima,doutzen kroes ... vs isimleri beğeniyoruz da (ki muhteşem güzellikteler) bu kızı mı kıskanıcaz ya da çekemiycez?? komik olan sensin.kendini komik duruma düşürüyorsun ve beni de çok sinirlendiriyorsun..

anlatabiliyor muyum??? herkes kendinde düşüncelerini yazıyor.katılırsın ya da katılmazsın umrunda değil ki kimsenin.. ama sen sürekli birilerinden alıntı yapıp sonra da altına saçma sapan şeyler yazıyorsun. komikmiş,gülünçmüş.. ya sanane ki seni ne ilgilendiriyor???? herkes fikrini yazıyor karşıt görüşler olabilir ama kimse senin gibi alıntı yapıp da sürekli altına aynı şeyleri yazmıyor... beğenmek zorunda değilsiniz diyip ardından da "nesini beğenmiyolar anlamıyorum kendileri çok mu güzel" gibi yorumlar yapıyorsun? hangi akla hizmet? ayrıca kraldan çok kralcı demekle anlatmak istediğim şuydu ki tanımadığın alt ucu tv de ya da nette gördüğün bi ünlü hakkında bu kadar hararetli bir şekilde saçma sapan savunmalar yapman... bir daha benim yazımdan alıntılayıp altına da aynı lafları yazıp durmazsan çok memnun olucam..

hayret bişey ya anlaman için kafana çivi gibi çakmak mı lazım bu yazdıklarımı??

sürekli aynı şey.. yeter ama ya

Zaten ben çoktan güldüm geçtim yorumlarınıza artık yazmıyorum bisey oraya orea kopella bı yorum yazmış bende ona cevap verdim dikkat edersen ayrıca hirslanan sizlerseniz bı nette dergide falan gördükleriniz için))) çirkin resimleri eşeleyip eşeleyip bulmak onları koymak bu nedenden beğenmiyoruz demekmi oluyo Buda komik bence alelacele çekilmiş veya yamuk yumuk photolari koymak bak iste çok çirkin demek biraz kendini avutmak oluyo bence)) bak dünya nin beğendiği modeller çirkin falan gibi

Biz hırslanmıyoruz cnm. Sen hırslanıyorsun. Kötü bir niyetin yok belli ama bukadar tepki vermen asıl komik olan. Ayrıca snowy_mrv arkadaşıma katılıyorum. Biz neden çirkin bulduğumuzu yazıp koyuyoruz onlarda neden güzel bulduklarını fotoğraflar koyup yorumluyorlar.
Ayrıca genel konuşma alelacele yada yamuk değil beğenmeyip de koyduğum fotoğraflar. Ben beğenmiyorum. Tabiki size göre güzeldir. Ayrıca bu forumda ki bazı kadınlarla mukayese yaparak düşüncelerimizi söylüyoruz. Tabiki manken diğer insanlara göre bir farkı olabilir. Ama bana göre bir çok mankene göre çirkin. Beğenmek zorunda da değilim. Ayrıca dünyanın beğendiği filan demişsin. Sport Illustrated kapağı olunca dünyaca beğenilen bir manken olduğunu bilemezsin. Tabiki beğenenler vardır beğenmeyenlerde. Bukadar abartma. Sen kendi fikrini söyle. Başkalarına müdahale etmekten vazgeç. Beğenmeyenler senin fikrine saygı duyuyorsa sende beğenmeyenlere saygı duy.
Yok sanki İrina'dan daha mı güzelmişisiz gibi filan konuşma kendini gerçekten küçük düşürüyorsun

Ha ama şunuda söyleyeyim emin ol senin deyiminle dünyaca beğenilmek için çırılçıplak olup plajlarda poz vermek bir bakıma yeterli.

arkadaşlar gerilim yaratmadan paylaşımda bulunalım lütfen..

Neyazikki Herkes çırılçıplak soyunup kapağa çıksa sadece mide bulntisi olur belli boy ve belli vücut orantilari gerekli cokta fazla yok heleki ülkemizde ve cogu Ülkede ,sizden güzeldir demedim sadece fiziği cogu kisiden iyidir demek istedim dünya begeniyo derken de bunu ben belirlemiyorum bu piyasada milyonlarca model var aralarından bazıları siyrilip top oluyo bu is için belli vasıflara sahip oldukları için,çirkin resimlere gelincede dünya güzeli metan foxunda çok çirkin resmkeri var adriana limanında var ama çirkin çıktığı paparazzilerin konuşurken yada kaçarken vs çektiği saçma sapan resimler var diye beğenmiyorum demekte saçma neyse siz fiziğini beğenmiyorum diyin bana bu çok garip geliyo doutzen kroes yüz sekli duyulsa yüz hatları inanılmaz guZel herseyi gözleri kasları dudakları vs fakat fiziği gercekten hem model olrak hemde normal insanlara göre iyi digil mesela onun fiziğine çok guZel diyip irinaninkine guZel digil demek degisik

Burda cildine ve makyajına bayıldım. Çok güzel olmuş.
Özellikle de gözlerini çok beğendim.

Burdaki makyajını da beğendim. Ama gözlerde lens var. Şeffaf mı renkli mi bilmiyorum. :s

Mesela Bu fotoğraflar da gayet sıradan. Diğer insanlara oranla bir artısını yine göremedim. Hatta ilk fotoğrafta gayet kötü gözüküyor.

İnsanın gerçekten diğer insanlara oranla artısı olması için günlük haliyle bile dikkat çekmesi gerekir. Ama bu çekiciliğe görmek zor.

Katılıyorum. Cnm ama zaten Adriana'yla ne bakımlı halleri nede bakımsız halleri kıyaslanmaz bile
Her türlü Adriana daha iyi.

tatlım başlıkta da görüldüğü gibi burda irina ile ilgili paylaşımlar yapıyoruz konu adriana değil onun resimlerini kendi başlığı altında paylaşırsan daha hoş olur

Yani başlık belli konu belli tutupta adriana daha iyi alın bakın diyip resimlerini koymanın mantığını gerçekten anlayamadım ha bi de şu var tamam anladık beğenmiyorsunuz niye bu modeli takiptesiniz ozaman sevmediğim bi insana bakmak beni rahatsız eder açıkçası evirip çevirip kötü hallerine koyup çok sıradan demekle bu kişi sıradan olmuyo ne yazık ki......dünyanın en çok kazanan en beğenilen ve en iyi vücuduna sahip bayanlarından biri hala.....

aynı şeyi sen de yapıyorsun ..olmaz ki ama ... neyse...:26::26:

''dünyanın en çok kazanan en beğenilen ve en iyi vücuduna sahip bayanlarından biri ''

kaynak belirtir misin.
Nerde yazıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…