Pu ha ha ha ha...Var mıdır yokturrr kız sokağı birbine katar en kötü haliyle
Zaten ben çoktan güldüm geçtim yorumlarınıza artık yazmıyorum bisey oraya orea kopella bı yorum yazmış bende ona cevap verdim dikkat edersen ayrıca hirslanan sizlerseniz bı nette dergide falan gördükleriniz için))) çirkin resimleri eşeleyip eşeleyip bulmak onları koymak bu nedenden beğenmiyoruz demekmi oluyo Buda komik bence alelacele çekilmiş veya yamuk yumuk photolari koymak bak iste çok çirkin demek biraz kendini avutmak oluyo bence)) bak dünya nin beğendiği modeller çirkin falan gibi
Biz hırslanmıyoruz cnm. Sen hırslanıyorsun. Kötü bir niyetin yok belli ama bukadar tepki vermen asıl komik olan. Ayrıca snowy_mrv arkadaşıma katılıyorum. Biz neden çirkin bulduğumuzu yazıp koyuyoruz onlarda neden güzel bulduklarını fotoğraflar koyup yorumluyorlar.
Ayrıca genel konuşma alelacele yada yamuk değil beğenmeyip de koyduğum fotoğraflar. Ben beğenmiyorum. Tabiki size göre güzeldir. Ayrıca bu forumda ki bazı kadınlarla mukayese yaparak düşüncelerimizi söylüyoruz. Tabiki manken diğer insanlara göre bir farkı olabilir. Ama bana göre bir çok mankene göre çirkin. Beğenmek zorunda da değilim. Ayrıca dünyanın beğendiği filan demişsin. Sport Illustrated kapağı olunca dünyaca beğenilen bir manken olduğunu bilemezsin. Tabiki beğenenler vardır beğenmeyenlerde. Bukadar abartma. Sen kendi fikrini söyle. Başkalarına müdahale etmekten vazgeç. Beğenmeyenler senin fikrine saygı duyuyorsa sende beğenmeyenlere saygı duy.
Yok sanki İrina'dan daha mı güzelmişisizgibi filan konuşma kendini gerçekten küçük düşürüyorsun
Ha ama şunuda söyleyeyim emin ol senin deyiminle dünyaca beğenilmek için çırılçıplak olup plajlarda poz vermek bir bakıma yeterli.
Burdaki makyajını da beğendim. Ama gözlerde lens var. Şeffaf mı renkli mi bilmiyorum. :s
dimi yaaaamesela adriana,doğal hali bile çok güzel,çok tatlı kadının....
Burda cildine ve makyajına bayıldım. Çok güzel olmuş.
Özellikle de gözlerini çok beğendim.
Katılıyorum. Cnm ama zaten Adriana'yla ne bakımlı halleri nede bakımsız halleri kıyaslanmaz bile
Her türlü Adriana daha iyi.
Yani başlık belli konu belli tutupta adriana daha iyi alın bakın diyip resimlerini koymanın mantığını gerçekten anlayamadım ha bi de şu var tamam anladık beğenmiyorsunuz niye bu modeli takiptesiniz ozaman sevmediğim bi insana bakmak beni rahatsız eder açıkçası evirip çevirip kötü hallerine koyup çok sıradan demekle bu kişi sıradan olmuyo ne yazık ki......dünyanın en çok kazanan en beğenilen ve en iyi vücuduna sahip bayanlarından biri hala.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?