İrina Shayk

sende ''ğ'' yerine ''y'' kullanıyorsun canım site kurallarına pek uyduğumuz söylenemez bence arkadaşın söylemek istediği tamam kadını beğenmeyebilirsiniz ama bu iş için belli bi ölçü belli bi kalıp lazım bu kız yoldan geçen birisi değil belli özelliklere sahip ki bu noktalara gelip böyle ünlü isimlerle çalışabilmiş bu durumda standart olmuyo beğenmezsin o ayrı ama standart bi güzelliği var denemez öyle olsa herkes birer victoria secret olabilir photoshoplasınlar madem ya da herkes sports illustrated'e poz verebilir anlatmaya çalıştığı bu, bu işi yapıcak ölçüleri var ki bu kadar göz önünde bu sektörün içinde hal böyle olunca da standart olmuyo bu kadın model kriterlerine uygun olmuş oluyo sana göre çirkindir ağzı büyüktür burnu yamuktur vs.. ama bu iş için gereken ölçütleri taşıyo

..............

Tamam kabul ediyorum. 'ğ' yerine 'y' yazıyorum ama Tyramour adlı arkadaşımız beni uyardığından beri dikkat etmeye çalışıyorum. Ayrıca bu arkadaş bayağı bir bozuk yazmış Hayır çoğunu anlamadım.
Ayrıca ben zaten kendi fikrimi söylüyorum. Arkadaş öyle yazmışki sanki kitapta yazıyor tescilli olduğu
Standartlara uysun yada uymasın napabilirim. Ben beğenmiyorum. Sports illustrated uygun bulmuş almıştır eyvallah ama öyle kusursuzda değildir yani hatta diğer mankenlere göre de çok kusuru var benim şahsi fikrim. Alımlı ve çekici olabilir size göre saygı duyarım. Ayrıca sıradan bulduğumu söylediğim fotoğraflarda çok sıradan. Ama sports illustratedin sitesini açıp orda baktığım zaman fena değil. Ama ne yazıkki onun dışında güzel değil. Bence....
İtici yani
:26:

Son düzenleme:
:76:

[video=youtube;axqAtF0H22I]http://www.youtube.com/watch?v=axqAtF0H22I&feature=related[/video]

itici kız.

Son düzenleme:

Anlatmak istediğimi çok güzel anlatmissiniz çok teşekkürler hostes hanım hala tescilli mı diyoda dünya çapında çok talep gören bı model olmak için tescil alınmasına gerek yok tescilli güzellik yarışmaları hepsi duzmece birazda parasal tuzak iyi bildigim için soluyorum tescilli oluncami kabul goruyo turlerde Yüksel ak çağla sikel bilmemne ve adı unutulmuş bicok bayan bunlar tescilli güzel oluyoda irina o fizik le tesscilsiz mı oluyo komic)))))

çok güzelmiş ama bu güzellikleri görünce moralman çöküyorum

İnanılmaz derecede itici geliyor bu kız bana . Güzel dediğin insan birazda çekici olsun. Kıskansam adrianayı meganı kıskanırım bunun neyini kıskanıcam. İtici şey

İnanılmaz derecede itici geliyor bu kız bana . Güzel dediğin insan birazda çekici olsun. Kıskansam adrianayı meganı kıskanırım bunun neyini kıskanıcam. İtici şey

Kıskandın diyen oldumu daha önceki yorumlarda yaziyodur belki dikkat etme
dimde kusura bakma

Kıskandın diyen oldumu daha önceki yorumlarda yaziyodur belki dikkat etme
dimde kusura bakma

arkadaşım sen niye herşeye karışıyosun. Burda bir arkadaş yazmış bende pek kıskanılıcak bişey deyil dedim. hayır herkese müdahale ediyorsun. seni ilgilendirmez.

Son düzenleme:
arkadaşım sen niye herşeye karışıyosun. Burda bir arkadaş yazmış bende pek kıskanılıcak bişey deyil dedim. hayır herkese müdahale ediyorsun. seni ilgilendirmez.

ben de içimden bunu demeyi geçiriyordum

kraldan çok kralcı olmasan iyi olur..her şeye gelip karışıyorsun

Son düzenleme:

Sara güzel bakmış iyi bakmış Ben olsam bu iticiliğe daha da fena bakardım

Bu arada katılıyorum sana zevksiz. Videodada aşırı itici. Ne sanıyor bu kız kendini

Kiss'miş

ben de içimden bunu demeyi geçiriyordum

kraldan çok kralcı olmasan iyi olur..her şeye gelip karışıyorsun

Herseye mudalemi ediyorum siz nasıl yorumlarınızı yapiyosaniz bende yorum yapıyorum ayrıca kraldan çok kralci olmak tan kastınızı anlamadım siteye yeni girdim diye mı site sizinmi yeni girenler yorum yapamiyomu))))))) yoksa irinayi savunuyorum diyemi dusunuyosunuz irinayi savunmuyorum cokta bayılmıyorum sadece olan seyleri söylüyorum ayrıca hanginizin böle bı fiziği var merak ettim tabiki hepiniz çok guZel kizlarsiniz dir ama itinanın küçümsensek bı fiziği yok olsa zaten bu konumdada olmazdı))) öle çirkin çıktığı photolari koymak ta marifet digil siZin binlerce resimleriniz çekilse aralarından hiçmi çirkin çıkmaz biraz objektif olun bence

Off ne kız ama maşallahh her şey yerinde,beğenmeyenler nasıl acep merak ettım

Begenmiyenler başka gezegende sanıyorum ))) ki dunyanın en guZel kadınlarının yaşadığı ukrayna Rusya belarusta bile herkes çok begeniyo bu begenmeyen insanlar Aşırı güzellikte insanların yaşadığı gezegende yasiyolar heralde

Ayy bi de aşşağılaamışlarrr :)) Komik sahiden.Beğenmiosan beğenmiosun da bu hırs ne :)) Sevgilileri beenio zaar kinlendiler

Ayy bi de aşşağılaamışlarrr :)) Komik sahiden.Beğenmiosan beğenmiosun da bu hırs ne :)) Sevgilileri beenio zaar kinlendiler

Ay çok güldüm canım çok haklısın cekinip soliyemedigim seyleri niye dile getirmissin evet hırslanmalarini analamadim bende , usenmiyip çirkin resimlerini bulup koyuyolar Allah askına hangi erkek beğenmez fiziğini yok canım ben beğenmiyorum 1.50 orantisiz yağlı yada selulitli yada kivsimsiz yada kısa bacaklı vs beğeniyorum diyen bı erkek varmidir)))))

"niye dile getirmissin" niye yanlış yazdım pardon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…