Sanırım siteye yeni üye olmuşsun. Önce bir kuralları okusaydın. Karman çorman yazmışsın. Yarısını anlamadım. Her neyse kusura bakma ama Güzellik görecelidir.
Komik kaçan nedir anlayamadım bu arada. Hayır anlamıyorum beğenen beğenir. Beğenmeyen beğenmez. Niye saygı duymuyorsun. Bir akraban filan mı?
Yani bukadar rahatsız olman ilginç doğrusu. Herkes senin beğendiğini beyenmek zorunda da değil.
Mesela Adriana Lima'yıda beğenmeyenler var. Onlarda mı uzaylı? Hayır çünkü Adriana bu sektörün genel olarak en beğenilen kadınları arasında. Ama beğenmek zorunda da değiller. Çünkü herkesin beğenisi farklıdır. Saygı duymamız gerekiyor.
Ac biraz araştır istersen sence nasıl bütün dünyada bukadar taniniyo ve bukadar firma dergi fotorafci moda evi çalışmak istiyor onla neden yoldan gecen herhangi biri digil. Yine sinirlenceksiniz tabiki begenmiyebilirsiniz bende ölüp bitmiyorum ama bu noktaya gelmiş kadınlara ay yok çirkin yok kime göre yok standart demek bunlar komik geliyo
sende ''ğ'' yerine ''y'' kullanıyorsun canım site kurallarına pek uyduğumuz söylenemezbence arkadaşın söylemek istediği tamam kadını beğenmeyebilirsiniz ama bu iş için belli bi ölçü belli bi kalıp lazım bu kız yoldan geçen birisi değil belli özelliklere sahip ki bu noktalara gelip böyle ünlü isimlerle çalışabilmiş bu durumda standart olmuyo beğenmezsin o ayrı ama standart bi güzelliği var denemez öyle olsa herkes birer victoria secret olabilir photoshoplasınlar madem ya da herkes sports illustrated'e poz verebilir anlatmaya çalıştığı bu, bu işi yapıcak ölçüleri var ki bu kadar göz önünde bu sektörün içinde hal böyle olunca da standart olmuyo bu kadın model kriterlerine uygun olmuş oluyo sana göre çirkindir ağzı büyüktür burnu yamuktur vs.. ama bu iş için gereken ölçütleri taşıyo
sende ''ğ'' yerine ''y'' kullanıyorsun canım site kurallarına pek uyduğumuz söylenemezbence arkadaşın söylemek istediği tamam kadını beğenmeyebilirsiniz ama bu iş için belli bi ölçü belli bi kalıp lazım bu kız yoldan geçen birisi değil belli özelliklere sahip ki bu noktalara gelip böyle ünlü isimlerle çalışabilmiş bu durumda standart olmuyo beğenmezsin o ayrı ama standart bi güzelliği var denemez öyle olsa herkes birer victoria secret olabilir photoshoplasınlar madem ya da herkes sports illustrated'e poz verebilir anlatmaya çalıştığı bu, bu işi yapıcak ölçüleri var ki bu kadar göz önünde bu sektörün içinde hal böyle olunca da standart olmuyo bu kadın model kriterlerine uygun olmuş oluyo sana göre çirkindir ağzı büyüktür burnu yamuktur vs.. ama bu iş için gereken ölçütleri taşıyo
İnanılmaz derecede itici geliyor bu kız bana . Güzel dediğin insan birazda çekici olsun. Kıskansam adrianayı meganı kıskanırım bunun neyini kıskanıcam. İtici şey
Kıskandın diyen oldumu daha önceki yorumlarda yaziyodur belki dikkat etme
dimde kusura bakma
arkadaşım sen niye herşeye karışıyosun. Burda bir arkadaş yazmış bende pek kıskanılıcak bişey deyil dedim. hayır herkese müdahale ediyorsun. seni ilgilendirmez.
ablasiyla
insan utanmazmi bu pozlari verirken
ayrica zevkiz.
:26:
bakisa bak
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-
snc7/299093_176437672441753_100002265640111_363576_421806318_n.jpg
ben de içimden bunu demeyi geçiriyordum
kraldan çok kralcı olmasan iyi olur..her şeye gelip karışıyorsun
Sara güzel bakmış iyi bakmışBen olsam bu iticiliğe daha da fena bakardım
Bu arada katılıyorum sana zevksiz. Videodada aşırı itici. Ne sanıyor bu kız kendini
Kiss'miş
Off ne kız ama maşallahh her şey yerinde,beğenmeyenler nasıl acep merak ettım
Ayy bi de aşşağılaamışlarrr :)) Komik sahiden.Beğenmiosan beğenmiosun da bu hırs ne :)) Sevgilileri beenio zaar kinlendiler
Ay çok güldüm canım çok haklısın cekinip soliyemedigim seyleri niye dile getirmissin evet hırslanmalarini analamadim bende , usenmiyip çirkin resimlerini bulup koyuyolar Allah askına hangi erkek beğenmez fiziğini yok canım ben beğenmiyorum 1.50 orantisiz yağlı yada selulitli yada kivsimsiz yada kısa bacaklı vs beğeniyorum diyen bı erkek varmidir)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?