irin, sempatik, sexi...te Natalia Oreiro

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
vahşi güzel! 11-12 yaşlarındayken hiç kaçırmazdım babam da "bunlara mı özeniyosun" derdi :roflol: çok güzel =))

resimlere bittim :lepi:

prensescim resimleri yan yana deglde alt alta koysan sayfa boyutu büyümez cnm yerimseniben
bakmakta zorlanıyoruz çünkü

tamamen kusursuz demek ki her güzelin bi kusuru yokmus

bring me to life

çok hoş çıkmışşş :)))

Son düzenleyen: Moderatör:
Fizik harika ama yüzü için çok güzel diyemem...

ben beğeniorum bu kadını ya delikafadulden

bayılırdım bu kadına lise çağlarımdayken..saçlarım da kızıldı gözlerim yeşil tarzını örnek alırdım
hala da beğenirim çok hoş bi kadın kesinlikle çok da sempatik

bu arada topik ismi süper yaa zemuszemus
cidden her sıfatı taşıyo natalie şirin :kedi: sempatikzemuszemus seksii :jeyyar:

bu arada topik ismi süper yaa zemuszemus
cidden her sıfatı taşıyo natalie şirin :kedi: sempatikzemuszemus seksii :jeyyar:

kesinlikle kankacımsüprizzzzzvalla tam uyuyo herşeyikaydirigubbakcemile2

bakışlara baksanaa zemuszemus

ne kadar masum ne kadar guzel ya

eskiden odamın duvarı Natalianın resimleriyle doluydu.. albümlerini alır ,şarkılarını dinler onun gibi dans ederdim. ne günlerdi yaaa :))

kesinlikle bebeğim,çok hoş çıkmış ne güzel bi foto bu bayıldımmmkaydirigubbakcemile5
eskiden odamın duvarı Natalianın resimleriyle doluydu.. albümlerini alır ,şarkılarını dinler onun gibi dans ederdim. ne günlerdi yaaa :))
hooyy yerim seni prensessopuyorumnanaktanbende görünümünü örnek alırdım hep:jeyyar:
etiketlere bak vısssss

bencede asom daha seksi =)
:kedi::kedi::kedi:yeni okudum şok oldumkaydirigubbakcemile3ayy şımardım şimdi
bencede livim kaydirigubbakcemile5
kızlar utandım yahutabiki natalyanın yanında esamemiz okunmaz ama:roflol:ayrıca bana diyenlere bakın,biri esmer güzeli,dieri yani livim meleksi sade bi sexi:asigim:

offffffff bu ne yarabbiiiii :jeyyar: delikafadulden

offffffff bu ne yarabbiiiii :jeyyar: delikafadulden

canim baska bi pozu daha var nete nasil dusmus anlamadim buraya koyarsam kizarlar anladin heralde:))

offfffffffffffffffff:1shok::1shok:akannehirsexiliğe bak yarabbimakannehir

burdada bi o kadar güzel dimi kızlar:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…