• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

irin, sempatik, sexi...te Natalia Oreiro

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
koy sil kaydirigubbakcemile3

kanka sanırım senin bana gösterdiğin resim o:))neyse prenses eğer o resimse koyma:roflol:hani kutusu meydanda:kedi:

Son düzenleyen: Moderatör:
ramazan bitti koysana:jeyyar:

kanka sanırım senin bana gösterdiğin resim o:))neyse prenses eğer o resimse koyma:roflol:hani kutusu meydanda:kedi:

himmm evet canim meydanda sasirdim nasil cekilmis oyle bisey ya sasirdim

kızlar tarzını çok sevdim natinin burda

enrique ıglesias ile natalya nın hiç görmediğiniz pozları:)

cok guzel yaaa :asigim:

gentevecirek.jpg

kıskanılcak güzelliği var :asigim:

ne kadar erkeksi gözüksede burda,çok seksi :jeyyar:

kıskanılcak güzelliği var :asigim:[/QUOTE]

vallaha oyle cnm ...bir disi hem bu kadar masum hem bu kadar seksi hemde bu kadar guzel olabilir mı ya :asigim:

offfffff nerden buldun bu resmi patim harikaaaaakannehiren beğendiğim fotoları arasına girdi şu an:asigim:
vallaha oyle cnm ...bir disi hem bu kadar masum hem bu kadar seksi hemde bu kadar guzel olabilir mı ya :asigim:

harfiyen katılıyorum livim,vucut desen var,sadelik,güzellik masumluk şirinlik veee sexiiiiiiiilikdelikafaduldenallahım bütün özellikleri toplamış bu kadında:1rolleyes:

olabiliyomuş valla canm :lepi:
offfffff nerden buldun bu resmi patim harikaaaaakannehiren beğendiğim fotoları arasına girdi şu an:asigim:

nerden bulcam kızz ggledan tabi :icecream: çok araştırdım :jeyyar:

en begendigim bayan bu kesinlikle :) cok güzl, cok sevimli :)

vahşi güzel in yayınlanması için neler neler yaptım ama bir karşılığını alamadım kanal d yi aradım naty nin evine mektup gönderdim ama olmadı inşallah birgün tekrar yayınlarlar :Saruboceq:

Eklentiler

• $naty.webp
    $naty.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 146
  • $naty2.webp
    $naty2.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 78
  • $nty.webp
    $nty.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 93
en begendigim bayan bu kesinlikle :) cok güzl, cok sevimli :)
vereliniortakhepsine katılıyorumŞeniz
vahşi güzel in yayınlanması için neler neler yaptım ama bir karşılığını alamadım kanal d yi aradım naty nin evine mektup gönderdim ama olmadı inşallah birgün tekrar yayınlarlar :Saruboceq:

evine mektupmı gönderdin:1shok:hadi yaa..söylesene onu çok sevdiğimizi:))canım umarım yayınlarlar destek istersen arkandayız:enbuyukkk:

Natalia Türkiyede ki hayranlarının farkında .. Turmalina albümünde teşekkürler kısmanda. türkçe "teşekkürler" bulunuyordu mesela.:)

Back