İri Bebek Ve Sezeryan

Amin canım amin... Valla ben zezaryenden çok çektim canım ya... Ayağa kalkıyorsun ama oturma kalkma yatma ameliyat yerim çok acıdı benim 10-15 gün.. Bebeğimin altını bile değiştiremedim ben... Tabi ki geçti gitti şükürler olsun.. Şimdi yanımızda dünya güzeli meleklerimiz var...

Valla hmn kalktim yatamadim evet sukurler olsun ki yanimizdalar

ay canim benim ne guzel anlatmissin belki benimde oyledir normal dogumu cok istememe ragmen galibe sezeryan olucam bende neyse yeterki saglikli olsun bebegim katlaniriz

ay canim benim ne guzel anlatmissin belki benimde oyledir normal dogumu cok istememe ragmen galibe sezeryan olucam bende neyse yeterki saglikli olsun bebegim katlaniriz

Hersey nasip kismet birtanem evet.
valla ben 1 gun yattim kucagima ilk gun alamadim bebisimi ama sonra indirmedim hep kucagimda cabuk kalktim yuruyusum herseyim normale dondu sukurler olsun :)
agri sizi kalmadi bir tek gobis var oda yavas yavas incekmis.
kanama durumu ilk 2 gun parca parca dokuldu.
sonra bildugim acik pembe akinti gelio cok az pede gecio dusun.

benimle ayni olan herkes dogurdu kuzum bende artik dogursam zaman gectikcede stress yapiyorum neden belirtiler yok neden dogurmuyorum diye sanki hic cikmiycakmis gibi bebeginle saglikli gunler dilerim canim insallah en kisa zamanda bende duyururum dogurdum diiye

Stres yapma bebisi etkilersin zamanini beklio dogumla ölum saati degismezmis bunu unutmayin yakindir dogum heyecan yap stres yapma

Ultrasonun 300 gr yanilma payi var. kardesim de yeni dogum yapti 3300 diyordu dr kilosu icin dogdugunda 3050 dogdu.

Ultrasonun 300 gr yanilma payi var. kardesim de yeni dogum yapti 3300 diyordu dr kilosu icin dogdugunda 3050 dogdu.

Bazi ultrasonda evet.
bana ultrasonda 3250 dendi.
dogdugunda 3250 olarak dogdu.
sonradan 200 300 gram veriormus odem atiyormus vicudundan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…