kilosuna kac gram diyor peki?
Bence gayet normal hem ultrasonda soylenen kiloyla dogunca alakasi olmuyooor cnm uzme canini baska dr git kafan rahat eder.1 temmuzda 2700 du ozaman 34+2idik.
yarin gidicem bakalim ne diycek.
36+2 olucaz yarin
Bence gayet normal hem ultrasonda soylenen kiloyla dogunca alakasi olmuyooor cnm uzme canini baska dr git kafan rahat eder.
oyle yazinca korktum benim 32 arti 0 da 2500 du size iri dediyse ben korktum normal dogumdan1 temmuzda 2700 du ozaman 34+2idik.
yarin gidicem bakalim ne diycek.
36+2 olucaz yarin
Sen b
oyle yazinca korktum benim 32 arti 0 da 2500 du size iri dediyse ben korktum normal dogumdan
Saglikli dogsunlarda onemi yok artik normal sezeryan
canim bana 25 temmuz soylediler ama dogum belirtisi yok ben nolucam simdi yaEvet canim ama sunu biliorum ultrason olcumleri dogru soyluyor.
cihaz 22 temmuz diordu sata gore 10 agustos.
ben 17 temmuzda aldim kucagima.
15.de dogum sancilarim basladi ama acilma olmadi 2 gun bekledik sonunda acil sezeryan oldum.
sizde ona gore bekleyin derim
Evet canim ama sunu biliorum ultrason olcumleri dogru soyluyor.
cihaz 22 temmuz diordu sata gore 10 agustos.
ben 17 temmuzda aldim kucagima.
15.de dogum sancilarim basladi ama acilma olmadi 2 gun bekledik sonunda acil sezeryan oldum.
sizde ona gore bekleyin derim
ben yaptım canım.benım bebekte ultrasanda 4400 çıkmıştı.2 gun sonra sezeryanla doğum yaptum 40+4 de 4440 tı kılosu.maşalallah yavruma.doktor ıyıkı sezeryan yapmışız normal doğuramazdın sezeryanla bıle zor oldu dedı.4 kılonun ustu rısklı dıyorlar.bakarsın duruma gore zaten doktor karar verır.hayrılsıyla kucağına alırsın ınşallah....Selam Tatlı Anneler :)
Bizim Glişimimiz 2 hafta önde boyu kilosu baş ve karın cevresi.
Doktorumuz normal Doguma pek ilimli bakmıor Kafası büyük sıkışabilir Felan dedi 1 temmuzda.
yarın tekrar randevumuz var sanırım gün verebilir..
Sezeryan olan anneler içerisinde bebek iri diye Sezeryan olanınız varmı?
canim bana 25 temmuz soylediler ama dogum belirtisi yok ben nolucam simdi ya
Seni ara ara farklı topiklerde görüyordum canım.. Demek doğurdun... Allah analı babalı sağlıklı huzurlu büyütsün inşallah... Bana da çatın dar bebek irileşirse normal doğum çok zor olur demişti doktorum... 50 gram farkla kilosunu bilmişti bebeğimin.. Ben de 1 gün çektim açılma olmamıştı bebek aşağı inmemişti... Beni de sezaryene aldılar.. Meğerse rahmimde perde varmış.. Doktorum çok sancı çekmişsin perde olmasaymış hemen doğuracakmışsın dedi.. Öyle üzüldüm ki.. Anlamamışlar.. Hayırlısı buymuş demekki... Benim bebeğim de 3400 gram doğdu.. Allah hepsine uzun ömür versin...
ben yaptım canım.benım bebekte ultrasanda 4400 çıkmıştı.2 gun sonra sezeryanla doğum yaptum 40+4 de 4440 tı kılosu.maşalallah yavruma.doktor ıyıkı sezeryan yapmışız normal doğuramazdın sezeryanla bıle zor oldu dedı.4 kılonun ustu rısklı dıyorlar.bakarsın duruma gore zaten doktor karar verır.hayrılsıyla kucağına alırsın ınşallah....
ama karnim hic inmemis nasil dogum yapicam belli deyil bebegin nasil canim nihayet kavustun sukur kavusturana kime benziyoKiz vakti saatini beklio demekki telas etme hemen :)
ama karnim hic inmemis nasil dogum yapicam belli deyil bebegin nasil canim nihayet kavustun sukur kavusturana kime benziyo
aaa çok sevındım.allahım sağlık sıhhat uzun ömür versın.sezeryanmı oldun.kaç kılo doğdu bebışAldim bile 17sinde kuzum :) sagol yazdigin icin genede