İri Bebek Ve Sezeryan

POWERHACK

Powerhack
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2014
14.662
13.280
Selam Tatlı Anneler :)
Bizim Glişimimiz 2 hafta önde boyu kilosu baş ve karın cevresi.
Doktorumuz normal Doguma pek ilimli bakmıor Kafası büyük sıkışabilir Felan dedi 1 temmuzda.
yarın tekrar randevumuz var sanırım gün verebilir..
Sezeryan olan anneler içerisinde bebek iri diye Sezeryan olanınız varmı?

kilosuna kac gram diyor peki?

Saglikli dogsunlarda onemi yok artik normal sezeryan

Evet canim ama sunu biliorum ultrason olcumleri dogru soyluyor.
cihaz 22 temmuz diordu sata gore 10 agustos.
ben 17 temmuzda aldim kucagima.
15.de dogum sancilarim basladi ama acilma olmadi 2 gun bekledik sonunda acil sezeryan oldum.
sizde ona gore bekleyin derim

canim bana 25 temmuz soylediler ama dogum belirtisi yok ben nolucam simdi ya

canım benim kızımda 2 hafta önde gidiyordu ve ultrasonda 3kilo 600 falan çıkıyodu en gittiğimdede 3.800gr çıkmıştı ve 39+4 te çatı darlığından ve iri bebek oluşundan sezeryana aldılar hemen sadece kafa yapısından anlamıştı ( kendi hastanemde değil eğitim ve araştırmada yapmıştım ilk kez doktor beni görmüştü) ve sezeryana alındım kızım maşallah gerçekten iri bebekti ve o gün doğum yapanların arasında en kilolu bebekti
boyu 52 cm
kilosu 4.180gr
doğumdan sonra bebeğin kilosu düşer şişlikten dolayı böyle çok kilolu 100 200 gr gider demişlerdi ama kızımda aksine kilo almaya başlamıştı maşallah kuzumaa

Seni ara ara farklı topiklerde görüyordum canım.. Demek doğurdun... Allah analı babalı sağlıklı huzurlu büyütsün inşallah... Bana da çatın dar bebek irileşirse normal doğum çok zor olur demişti doktorum... 50 gram farkla kilosunu bilmişti bebeğimin.. Ben de 1 gün çektim açılma olmamıştı bebek aşağı inmemişti... Beni de sezaryene aldılar.. Meğerse rahmimde perde varmış.. Doktorum çok sancı çekmişsin perde olmasaymış hemen doğuracakmışsın dedi.. Öyle üzüldüm ki.. Anlamamışlar.. Hayırlısı buymuş demekki... Benim bebeğim de 3400 gram doğdu.. Allah hepsine uzun ömür versin...

ben yaptım canım.benım bebekte ultrasanda 4400 çıkmıştı.2 gun sonra sezeryanla doğum yaptum 40+4 de 4440 tı kılosu.maşalallah yavruma.doktor ıyıkı sezeryan yapmışız normal doğuramazdın sezeryanla bıle zor oldu dedı.4 kılonun ustu rısklı dıyorlar.bakarsın duruma gore zaten doktor karar verır.hayrılsıyla kucağına alırsın ınşallah....

Amin birtanem bende 2.5 gun cektim sorma ya ama simdi yanimda ya gecti hepsi sezeryan olmama ragmen cabucak kalktim ben korkmayin eger normal dogum imkansizsa.
ama normal dogum da hemen kalkiyorsun ben 1 gun yattim okadar :)
Sizinde allah bagislasin bahti kaderi guzel olsun yavrularimizin insallah

Aldim bile 17sinde kuzum :) sagol yazdigin icin genede

ama karnim hic inmemis nasil dogum yapicam belli deyil bebegin nasil canim nihayet kavustun sukur kavusturana kime benziyo

Benimde inmemisti meger kordon kisa imis ve kizim inmeye calismis az kalsin kordonu kopacakmis yani doktor koptu kopacak dedi dusun ee 2.5 gun sancidan olacagi oydu.
Sukurler olsun evett kavustumm.
darisi en kisa zamanda seni. Basina o kokusu var ya cennet kokusu hicbirseye degismiyorsun valla surekli opup koklasin gelio yuzu babaya bir tek dudaklari bana benzio :)
tam istedigim gibi valla esime diordum sana benzesin oda sana benzesin diordu ama :)
el tirnaklari bana ayak tirnaklari ve ayaklari babaya :)
goz rengi daha belli degil belli olunca bakalim benim gibi yesil mi yoksa babasi gibi kahverengi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…