neden sanci gelene kadar beklemiyor dr.un 41.haftada da dogum yapabilirsin tabiki bebekte ve sende bir sknti yoksa39+2 günlük hamileyim bayanlar... 38. haftada çatı muaynesi oldum, doktor çatımın normal doğuma müsait olduğunu söyledi.( Bebeğim 3700 grmdı ). Nst de çok az sancı çıkıyor, bende sancı pek hissetmiyorum. 39. haftada doktor eğer Perşembeye kadar (40.hafta yani ) gelmezse sezeryan yapabileceğini söyledi.
Bebeğim 3900 gramdı, kilo almaya devam ediyor yani. Sorum şu:
Benim gibi olan varmı ? 40. haftasına girip sezeryan öncesi Suni sancı ile normal doğum yapanınız varmı acaba ?
Canim ben dogum yapmadim ama annem benden once bi dogum yapmis ve korkutmak istemem ama bebegini kaybetmis. 4500 grmmis Tabiki bir de kucuk bir ilcede o zamanin yetersiz teknolojisinde sezeryan olmasi gerekirken normale zorlamislar. Kendisi bile zor kurtulmus. Tabi simdi oyle degil dogum yapamicak gibi olursan hemen sezeryana alirlar. bence normal dogum diye israr etme. Rabbim saglicakla kucagina alabilmeyi nasip etsin insallah.39+2 günlük hamileyim bayanlar... 38. haftada çatı muaynesi oldum, doktor çatımın normal doğuma müsait olduğunu söyledi.( Bebeğim 3700 grmdı ). Nst de çok az sancı çıkıyor, bende sancı pek hissetmiyorum. 39. haftada doktor eğer Perşembeye kadar (40.hafta yani ) gelmezse sezeryan yapabileceğini söyledi.
Bebeğim 3900 gramdı, kilo almaya devam ediyor yani. Sorum şu:
Benim gibi olan varmı ? 40. haftasına girip sezeryan öncesi Suni sancı ile normal doğum yapanınız varmı acaba ?
Allah korusun oyle bir risk varsa tabiki sezeryan olmalisiniz ben sadece cogu dr.un normal dogumdan cok sezeryana yonlendirdigini dusundugum icin oyle soyledim.umarm saglikla kucagina alirsin bebeginiBebeğim iri olduğundan ve kilo alımı devam ettiğinden daha fazla beklemiyor sanırsam, bu benim içinde bebeğim içinde risk oluyormuş :S