irade yok ( kendimi tutamıyorum )

Günde bir öğün yiyerek sağlıklı zayıflayamazsın ki, bir öğün yiyebiliyorsan zaten iradelisindir.
Az ve sık yemelisin, tek öğün yiyip çaya şekeri basarsan, abur cubur, asitli içecek içersen yine kilo veremezsin.
Bir spor salonuna yazılıp güzel bir diyete mi başlasan acaba?

evde abur cubur bulundurma. gözün gördükçe canın çeker

Sabah khvaltisinda dilediginizi yiyin, beyaz ekmek haric. Oglen daha hafif yiyin. Aksam ise en hafif ogununuz olsun. Ben aksam yemegini atlayarak cok hizli kilo verdim. Gece ac uyumak hem cok saglikli, hem de kilo vermek icin birebir. Haftaada 3 4 gun de spora gidin mis gibi olursunuz. Aksam yememek veya az yemek basta cok zor ama 3 gun sabredin, bi daha yemek istemiyorsunuz. Mideniz hep rahat oluyor harika bir sey

az çok benziyoruz ben de 23 yaşındayım 1.63 boyum kilom 50

14gündür egzersiz yapıyorum sıkılasmak için. ve çok abur cubur yemiyorum

sana tavsiyem; en azından sabahları yumurta, ceviz gibi tok tutacak şeyler yeyip öğlen doyacak kadar ,akşam da hafif şekilde beslenmen.. nette diyet hesapları var isim vermeyeceğim de bir fotoğraf sitesi bilirsin, orda bi hesap oluşturup kilo vermek ısteyen ve bunun ıcın cabalayan ınsanları gordukçe sen de ciddi yollar katedebilirsin, başarılar

bi de beslenme olayı cok ciddi bi mesele, bakmayın böyle şunu ye bunu ye diyorum da ben kendıme göre yazdım. diyetisyen ile de görüşülebilir tabii ama vücudu az cok çözüp biraz araştırma yapınca kısmen kendıne yön verebiliyorsun

Benim de öyle kısır döngüye girdi. Sebebi zannedersem psikolojik açlık duygusal yeme . Çünkü gün içerisinde problem yok aksam eve geliyorum isten o anların rahatlığıyla şekerli gıdalara yöneliyorum. Bunu nasıl çözeceğim konusunda ise bir fikrim yok. Kendimi tutsam kilo versem sonrasında gene duygusal açlıktan eski kilima geri dönme ihtimalim yüksek

Ben de yemekten resmen keyif alıyorum benim ki de kesin psikolojik .. Napçaz yavvv. Konuyu takipteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…