- 7 Haziran 2019
- 2.459
- 3.454
-
- Konu Sahibi Visnekralicesi
Aldım canlı yardıma online bağlandım bana karşı tarafa sipariş iptali mesajı gönderdiklerini ama hiçbir onay alamadıklarını yazdıSatıcı iptali olayını yaşamadım yazın aldığım bir ürünü iptal etmiştim bir sorun olmamıştı bence canlı yardımdan destek alın
Sosyal medya üzerinden instagram sayfasından hemen şimdi şikayetinizi dm den iletir misiniz. Sipariş numaranızı mutlaka belirtin zaten talep edecekler sizden.Aldım canlı yardıma online bağlandım bana karşı tarafa sipariş iptali mesajı gönderdiklerini ama hiçbir onay alamadıklarını yazdı
Tamam teşekkür ederim.Sosyal medya üzerinden instagram sayfasından hemen şimdi şikayetinizi dm den iletir misiniz. Sipariş numaranızı mutlaka belirtin zaten talep edecekler sizden.
Çiçek sepetinden cüzdan siparişi verdim 6 gündür kargoya verilmiyor, satıcıya sor kısmından yarın kargoya verir misiniz yazdım gördüğü halde cevap vermedi, gördümü onuda bilmiyorum ilk mesaj attığımda Whatsappta ki gibi mesajın yanında bir tık yeşil vardı daha sonra iki tık oldu , 2 gün sonra tekrar sizden cüzdan siparişi verdim ne zaman kargoya verilir acaba yazdım yine yeşil tıklar oldu ama cevap yok, görmesede iletildiği kesin en son sadece soru işareti gönderdim yine boş, albuki ürünün altında güzel yorumlarda vardı ama aylar öncesi ait, siparişte iptal edilmiyor ne kadar saçma satıcı iptali onaylaması gerekiyormuş nasıl onaylıcak satıcı hayalet gibi , daha önce bu siteden birine hediye gönderdim ama hiç sorun olmadı, site kendisi daha kargoya bile verilmeyen ürünü neden iptal edemiyor böyle bir sorun yaşayan oldu mu aranızda verdiğiniz ücreti geri alabildiniz mi ?
4le 11 Kasım arasiTahmini kargoya veriliş zamanı yada teslim ediliş zamanı nedir?
Bu tarih geçince direkt iptal ediyorlar isteğiniz üzerine genelde. Bazen kargoya verilmiş ancak sisteme girilmemiş olma ihtimaline karşın beklemeyi tavsiye ediyorlar.4le 11 Kasım arasi
Müşteri hizmetlerini araÇiçek sepetinden cüzdan siparişi verdim 6 gündür kargoya verilmiyor, satıcıya sor kısmından yarın kargoya verir misiniz yazdım gördüğü halde cevap vermedi, gördümü onuda bilmiyorum ilk mesaj attığımda Whatsappta ki gibi mesajın yanında bir tık yeşil vardı daha sonra iki tık oldu , 2 gün sonra tekrar sizden cüzdan siparişi verdim ne zaman kargoya verilir acaba yazdım yine yeşil tıklar oldu ama cevap yok, görmesede iletildiği kesin en son sadece soru işareti gönderdim yine boş, albuki ürünün altında güzel yorumlarda vardı ama aylar öncesi ait, siparişte iptal edilmiyor ne kadar saçma satıcı iptali onaylaması gerekiyormuş nasıl onaylıcak satıcı hayalet gibi , daha önce bu siteden birine hediye gönderdim ama hiç sorun olmadı, site kendisi daha kargoya bile verilmeyen ürünü neden iptal edemiyor böyle bir sorun yaşayan oldu mu aranızda verdiğiniz ücreti geri alabildiniz mi ?
Sipariş iptali en güvenilir olmayan butik sayfalarda bile oluyor aslında. Direk müşteri hizmetlerini arayın hiç mesajla uğraşmam ben kesin çözüm müşteri hizmetleri.Çiçek sepetinden cüzdan siparişi verdim 6 gündür kargoya verilmiyor, satıcıya sor kısmından yarın kargoya verir misiniz yazdım gördüğü halde cevap vermedi, gördümü onuda bilmiyorum ilk mesaj attığımda Whatsappta ki gibi mesajın yanında bir tık yeşil vardı daha sonra iki tık oldu , 2 gün sonra tekrar sizden cüzdan siparişi verdim ne zaman kargoya verilir acaba yazdım yine yeşil tıklar oldu ama cevap yok, görmesede iletildiği kesin en son sadece soru işareti gönderdim yine boş, albuki ürünün altında güzel yorumlarda vardı ama aylar öncesi ait, siparişte iptal edilmiyor ne kadar saçma satıcı iptali onaylaması gerekiyormuş nasıl onaylıcak satıcı hayalet gibi , daha önce bu siteden birine hediye gönderdim ama hiç sorun olmadı, site kendisi daha kargoya bile verilmeyen ürünü neden iptal edemiyor böyle bir sorun yaşayan oldu mu aranızda verdiğiniz ücreti geri alabildiniz mi ?
Müşteri hizmetlerine bağlanın yardımcı olurlarÇiçek sepetinden cüzdan siparişi verdim 6 gündür kargoya verilmiyor, satıcıya sor kısmından yarın kargoya verir misiniz yazdım gördüğü halde cevap vermedi, gördümü onuda bilmiyorum ilk mesaj attığımda Whatsappta ki gibi mesajın yanında bir tık yeşil vardı daha sonra iki tık oldu , 2 gün sonra tekrar sizden cüzdan siparişi verdim ne zaman kargoya verilir acaba yazdım yine yeşil tıklar oldu ama cevap yok, görmesede iletildiği kesin en son sadece soru işareti gönderdim yine boş, albuki ürünün altında güzel yorumlarda vardı ama aylar öncesi ait, siparişte iptal edilmiyor ne kadar saçma satıcı iptali onaylaması gerekiyormuş nasıl onaylıcak satıcı hayalet gibi , daha önce bu siteden birine hediye gönderdim ama hiç sorun olmadı, site kendisi daha kargoya bile verilmeyen ürünü neden iptal edemiyor böyle bir sorun yaşayan oldu mu aranızda verdiğiniz ücreti geri alabildiniz mi ?
E adam zaten kargoya ne aralıkta verebileceğini söylemiş siz burada darlayan taraf oldunuz şu an4le 11 Kasım arasi
Tahmini teslim tarihi yazıyordu bende sandım ki bana ulaşması gereken tarih aralığı .E adam zaten kargoya ne aralıkta verebileceğini söylemiş siz burada darlayan taraf oldunuz şu an
Öyle mi ben onu teslimat tarihi olarak algıladım yani bana gelmesi gereken tarih aralığı sandım.İyi de anormal bir durum yokmuş ki. Tahmini teslimat tarihi 4-11 Kasım siz demişsiniz. Yani 4ünde verilecek diye bir durum yok. Bugün de verilebilir. Bir dahaki sefer teslimat tarihinin son gününü baz alarak sipariş verin. Ayrıca üstüne de kargo süresini ekleyin. Orada yazan tarih size teslim edilme değil satıcının kargoya vereceği tarih aralığı.