• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İplikle Yüz Askılama

berfinbilgen

Guru
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2007
3.156
24
318
İstanbul
Zaman ilerledikçe yer çekiminin ve hücre yaşlanmasının etkisiyle, elmacık kemiği üzerindeki, yanak çene ve boyun bölgesindeki yumuşak dokular aşağı doğru yer değiştirir. Elmacık kemiği üzerindeki dokuların aşağı kayması gözaltına çökük, yorgun bir verir. Kılçıklı iplikler yüz gençleştirmede bütün dünyada neştersiz yüz gençleştirmede bir devrim olarak yeni bir dönemi başlatıyor. Sonuç zahmetsiz, güvenilir ve hızlı bir etki. Bu döngüyü geri çevirmek için en etkili yöntemlerden biri de sarkan bölümleri geriye doğru çekmek ve asmaktır. Ancak ileri yaşlardaki ciddi deri sarkmaları için geçerli bir yöntem değildir. Burada tek ve en etkili seçenek hala cerrahi yöntemdir. İpliklerle yüz askılama yeni bir yöntem değil. Ancak yıllar içinde kullanılan iplikler evrim geçirdi ve bugün kılçıklı ipliklerle mükemmele yakın bir sonuca ulaşıldı. Geçen senelerde kullanılan normal iplikler zaman içinde hem aşağıdan hem de yukarıdan gevşeyerek yaklaşık 1 yıl sonra kasların hareketleri, cildin ağırlığı ve yerçekimi nedeniyle etkisini tamamen yitiriyordu. Dikişlerin çabuk kurtulmasını önlemek için daha sonra balık kılçığı şeklindeki iplikler geliştirildi. Kesi ve dikiş yok, çok daha uzun etkili ve işlem sadece 45 dakika sürüyor. Yani hasta bir gün sonra sosyal yaşamına ve işine geri dönebiliyor.

Yüzde; kaşlarda, yanaklarda, çene kenarında, çok başarılı sonuçlar alınıyor. Kılçıklı ipliklerde; ip boyunca sağlı sollu kılçık biçiminde minik çıkıntılar bulunuyor. Saçlı deriden çıkarılan uç yukarı doğru çekildiği zaman ise bu minik şemsiyeler geriye doğru açılarak dokuları sımsıkı yakalıyor. Cilt altı dokular zarar görmeden, yüze istenen form verilebiliyor. Kaşlar kaldırılıyor, çene yanlarındaki ve boyundaki gevşeklik gideriliyor, istenirse çene ucu öne alınabiliyor, boyundaki bantlar yok ediliyor. Yani yüz sıkı bir topuz yapılmış hale getiriliyor.

Zaman içinde yerçekimi ile cilt yeniden düşmeye başlıyor. Ancak bu süreç kılçık ipliklerde eskiye nazaran çok daha geç oluyor. Bu yöntemle kişinin yaşı yaklaşık 10 yaş geriye çekilebiliyor. Erken yaşlarda cildinde sarkmaları olanlar ya da yorgun bir taşıyanlar için ideal olan bu yöntemin en büyük avantajı iz bırakmaması, üstelik morluk ve şişlik olmaması da tercih sebepleri arasında önemli bir yer tutuyor.

Op.Dr.Aylin Karanlık

fisfisfis slm canim
İplikle Yüz Askılamanin maliyetini ne kadar acaba tabi bölge bölge yazarsaniz memnun oluruma.s.

benim bildiğim şakak askı çok güzel oluyor saç içinden girilerek elmacık kemikleri belirgin oluyor bir de boyun askı güzel oluyor,onda da kulak arkasında bi delik oluo ordan boyun gıdı asılıyor, fiyatları da 2000 tl civarı gayrettepe florence da

benim bildiğim şakak askı çok güzel oluyor saç içinden girilerek elmacık kemikleri belirgin oluyor bir de boyun askı güzel oluyor,onda da kulak arkasında bi delik oluo ordan boyun gıdı asılıyor, fiyatları da 2000 tl civarı gayrettepe florence da

sen yaptırdın mı bilmiyorum ama ben şakak askıyı yaklaşık 3 hafta önce yaptırdım ve sonuçtan gerçekten çok memnunum şahikaharikacığım..sadece 1 gün kadar bir şişlik yaşadım..ertesi günde gayet rahat ve ağrısız bir şekilde işe gittim..lokal anestezi ile yapıldığı için de operasyon sonrasında da herhangi bir olumsuz durumla karşılaşmadım..mayıs ayında da boyun askı yöntemiyle gıdımı gerdiriceğim:)

hamurişi bu olayın yaş sınır varmıdır,mesela 24 yaşında biri yaptırabilirmi

Merhaba yine ben, kaş askılamamı yaptırdım dün arkadaşlar. ığne ile uyuşturularak yapıldı. Çok gözlerimi açıp bakmadım ama tahminimden kısa sürdü. Her iki kaş ortalama 5 dk'da asıldı. Şu an çok hafif şişliğim ve iğnenin girip çıktığı yerlerde hafif sinek ısırıkları gibi yerler var. Kaşlarım kalktı, çok hoş bişey ya . ıpliği geçip bırakınca son halini alıyomuş, daha da düşmüyomuş. 1000Tl ödedim ben ikisine, haydi düşünenlere kolay gelsin

ben sahsen cesaret edemem pekı zaman asımı olunca yuzde gevseme olmuyormu yanı sureklı yenılemekmı gerekıyor yanı yas ılerledıkce cılt zaten gevsıyor merak ettım

yani çok ileri yıllarda olabilir herhalde ama Ajda pekkan 6 kez yüz gerdirdi, o da kalıcı değil sonuçta. Ben sadece kaşlarımı yaptırttım, kolay diye denedim, memnunum

canım, kolay dedin ya.. Mesela işten izin alamayan bi kişi için düşün. Ctesi yaptırdım. Pazartesi işe gideblir miyim. ? Gözle görünür bi hasar oluyo mu? Anlatırsan sevinirim? Nerde yaptırdın? Bi de maliyeti ne kadar canım?

canım, kolay dedin ya.. Mesela işten izin alamayan bi kişi için düşün. Ctesi yaptırdım. Pazartesi işe gideblir miyim. ? Gözle görünür bi hasar oluyo mu? Anlatırsan sevinirim? Nerde yaptırdın? Bi de maliyeti ne kadar canım?

--------------------------------------------------------------------------------

(Merhaba yine ben, kaş askılamamı yaptırdım dün arkadaşlar. İğne ile uyuşturularak yapıldı. Çok gözlerimi açıp bakmadım ama tahminimden kısa sürdü. Her iki kaş ortalama 5 dk'da asıldı. Şu an çok hafif şişliğim ve iğnenin girip çıktığı yerlerde hafif sinek ısırıkları gibi yerler var. Kaşlarım kalktı, çok hoş bişey ya . İpliği geçip bırakınca son halini alıyomuş, daha da düşmüyomuş. 1000Tl ödedim ben ikisine, haydi düşünenlere kolay gelsin)
Bir önceki sayfada yazmıştım canım alıntı yaptım. Bir iki saat sonra rahatlıyosun, iğne giriş çıkış yerlerinde hafif kabuklar oluşuyo ama önemli değil. Etiler' de Akmerkez karşısında Op. Dr. Aylin Karanlık yaptı canım.:sm_cool:

hamurisi, bu islemi izmirde mi yaptirdin ben bu islemi yapabilecek izmir de bir doktor ariyorum eger oyleyse isim ve telini verebilir misin?

hamurisi, bu islemi izmirde mi yaptirdin ben bu islemi yapabilecek izmir de bir doktor ariyorum eger oyleyse isim ve telini verebilir misin?

merhaba ben de endoskopik yüz germe ve askılama işlmei arasında kaldım. sonucu ilk yapıldığında güzel ama kalıcılığı ne kdar çoğu doktor bu işlemi etkisi 6 ay sadece diyerek yapmıyor bile ama imzirde bir doktorlar görüştüm. o doktor 3-5 yıl kalıcığı var diyor ve fiyatını da oldukca yüksek tutuyor. ulvi güner ama işini çok güzel yapan bir doktor bu yöntem de bayağ iyi yani.zizmirde bir de bayan doktor var ismini hatırlamıyorum doktorlar sitesindn bakabilirsin o 1.250 demişti bana. ama diğer doktor çok fazla istiyor bir görüş istersen.ben de izin alabilirsem bu haftalarda gidicem.......

tesekkurler denizkizi ben su an ingilteredeyim haziranda gelecegim izmir e o ara yaptirmak istiyorum tabiki kaliciligi en az iki seneyse sozunu ettigin bayan doktorun ismini bulabilirsen bir ara yazarsan cok sevinirim canim

tesekkurler denizkizi ben su an ingilteredeyim haziranda gelecegim izmir e o ara yaptirmak istiyorum tabiki kaliciligi en az iki seneyse sozunu ettigin bayan doktorun ismini bulabilirsen bir ara yazarsan cok sevinirim canim

merhaba beratti diğer bayan doktorun ismi evren helvacı.ben yaptırısam senden önce sanırım yaptırıcam daha detaylı bilgi veririm. artık karar vermem lazım:)))

merhaba
bende yüz askılama yaptırmak istiyorum. göz çevrem kırışık ve çökük geliyor bana.
sen memnun kaldınmı arkadaşım, doğal oldumu şakak gerdirmen.ben 1 ay önce botox yaptırdım. göz altlarım şişti. 1 hafta aşırı şiş kaldı. millet alerjimi oldun diyordu. şimdi indi ama genede eskisi gibi değil. hiç memnun kalmadım botox dan. askılama yaptırmak isyiroum şimdide

merhaba
bende yüz askılama yaptırmak istiyorum. göz çevrem kırışık ve çökük geliyor bana.
sen memnun kaldınmı arkadaşım, doğal oldumu şakak gerdirmen.ben 1 ay önce botox yaptırdım. göz altlarım şişti. 1 hafta aşırı şiş kaldı. millet alerjimi oldun diyordu. şimdi indi ama genede eskisi gibi değil. hiç memnun kalmadım botox dan. askılama yaptırmak isyiroum şimdide

merhaba naz
işlemi yaptıran arkadaş mayıs 2009 da yazmış şu sıralar sitede olmayabilir. biz de daha arştırma safhasındayız ben p.tesi 2 dokttorla görüşücem görüşmelerimin sonucunu yazarım burdan . bencede botox iyi bir yöntem değil ben de sevmiyorum.

ulvi beyin bahsetiği yöntem endolift yöntemi ama 3-4 yıl temenni gibi birşey sonuçda böyle bir garantiyi zaten veremezler çünkü teknik zaten 2 senelik bir geçmişe sahip :) tunç tiryakiye geçen yaz aptos için mail atmıştım bana o tekniği 1 yıl önce bıraktığını endolift uyguladığını etkisininde ortalama 2 sene olduğunu söylemişti ki aptosun ortalama 1 sene olduğunu düşünürsek 2 kat fark var.
Oldukca dürüst bir açıklama.
Ulvi bey fiyatı çok yüksek tutuyorsa bir araştır derim tunç tiryaki endolift yöntemini türkiyeye getiren kişi ve bence fiyatı daha makuldür herşeyden öte fiyatı yüksek dahi olsa bu teknikte daha deneyimli olduğu için başarı oranı dahada yüksek olacaktır

Son düzenleme:
Back
X