iplikle biyik almak yerine ( resimli)

bıyık için suan değil ama ilerde evlendiğimde cocuk dogurduktan sonra iğneli lazer yaptırıcam bıyık için o kesin cıkartmıyomus yaptıran kişiler asırı memnun düzgün bi yer bulmak önemli.diger lazerlerde yüz için sonuc cok zor sordugum bütün poliklinikler yüz en zor biten bölge demişlerdi yüzdeki tek sıkıntım bıyık kısmı işte allahtan yüzümde öyle kıl tüy yok. şimdilik sir yapıyorum sarısınım öyle simsiyah cıkmıyo bıyıklarım allahtan ama bu makineyi bulursam izmirde ki biraz arastırırsam bulurum alıcam kullanalar memnun kalmıs denemekte fayda var.

canim biz çok memnun kaldik, umarim sende kalirsin

Dediğin gibi kaş bölgesinde öğle bir sıkıntı var, bu yüzden bende yaklaşmıyorum:)
Pozisyonunu tuturunca aslinda, bir çok yeri alıyor
Mesela sen bikini bölgeni hic denedinmi

Bu arada lazer yapmışsinya, benim bildiğim, 8 aşamalı bir program, sen 1 keremi yaptırdın?
Hani bir kaç kez gitiysen, belki o yüzden tekrar çıkmış olabilir:26:

Bende makinemi çoook seviyorum, çok memnunum! İnşallah hiç bozulmaz

Az evvel pembe renkli olandan şipariş verdim.
Hayırlı olsun bana ,en geç salı gelir sanırım,umarım memnun kalırım .
Yazarım izlenimlerimi buraya.

tam tamına 10 sans gittim canım yinede cıktı seyrek amaa çıktı oda beni rahatsız etti tabii

Hayırlı olsun canim, Güle güle kulan!
Bu arada beninkide pembe, hepsi aynı ülkeden geliyor bence
Bu cinlerin beyni cidden farklı çalışıyor ya:)
Aslında tüyler için, önercegim bir kaç şey daha gördüm, ama bu en saglami:)

Eminim verdiğin paraya deyer ve pişman olmayacaksin inşallah!

Benim tüyler adet olmadan önce çok hızlı çıkıyor yada adet döneminde, ama gecen çok düzensiz oldum,
Neyse işte aslında bugün pala bıyıklarımı alma günümdu, hala çıkmamış tüylerim,
Şimdi gec çıkma sebebi bu makinemi sebebi oldu, yoksa düzensiz adetlerim yüzünden hormanlarmi geride kaldı anlamadim
Ama umuyorumki makinedir..

Bikdim valla bu tüylerden...

Son düzenleyen: Moderatör:

Çok teşekkür ederim,heyecanla bekliyorum, bende memnun kalcağımı umut ediyorum.
Umarım geç çıkartan makinadır bi mucize ürün icat etseler de şöyle tek kullanımda tüm tüylerimize elveda desek ne güzel olurdu valla

Bu arada özel mesaj atacağım posta kutunuz dolu.

Son düzenleme:
Ben sir agdayla aliyorum tertemiz oluyor 2 dkda..
Boyle makinelerle ugrasmaya gerek yok bence

Bu metalmijç eğer öyleyse tüyü kalınlastırır tüy biter kıl gelir benden söylemesi
Ucunda pamuklu ipler var , tüyü ipler alıyor.Elde iple alma mantığı fakat daha zahmetsiz ,parmaklar acımıyor ve kullananlara göre ağrısız ve gayet te iyi alıyormuş.Dudak üstü dışında düz olan diğer bölgelerde de kullanılabiliyormuş.

Daha kullanmadım ama burda ki yorumlardan sonra biraz inceleyince almaya karar vedim.

Dexianax'da memnun kaldiysa, eminim sende kalirsin.
Cok hafif, eline aldığında ne uyduruk bir şey diye insan ilk an şöyle bir korkuyor:)
Çalıştırıp dendiğinde, wouuu diyorsun:) arada mesela bir iki ufak tüy kaliyor bende, belki beceriksizligimden kaynaklanıyor, onuda hemen cimbizla hale diyorum. Aslinda o yanındaki sabun gibi pudrayi kullandığında o gibi sorunlar daha az yaşarsın.

Msj kutumuda boşaltım canim:))

Bu metalmijç eğer öyleyse tüyü kalınlastırır tüy biter kıl gelir benden söylemesi

En iyi sır ağda zaten fazla yok bıyıklarımada yetiyor

Kızlar makine bildiginiz iple işini görüyor yani metal'la değil.
Vallah ben ağdadan pek memnun değildim, çünkü, yine o minik minik tüyleri almıyordu ve çalışan bir insanım arada gecikdiriyordum. Tüylerin çıktığını fark edince hemen bir kac dakikada alip evden çıkıyorum. Birde tatile gittiğimizde, ağdayla falan uğraşmaya gerek yok

Canim ne oldu?
Eline ulaştımı?
Gecen rüyamda biyiklarim pala biyigi gibi uzamiş gördüm, çok korkunçtu

Rüyalara pek inanmam ama acaba dedim?, arkadaşın eline gectide beyenmedimi dedim

Canim ne oldu?
Eline ulaştımı?
Gecen rüyamda biyiklarim pala biyigi gibi uzamiş gördüm, çok korkunçtu

Rüyalara pek inanmam ama acaba dedim?, arkadaşın eline gectide beyenmedimi dedim

Hayır olsun inşallah

Fazla yoktu yine de gelir gelmez denedim.El becerim fazla yok biraz da bu yüzden şöyle şipşak kısa sürede alamadım.
Bir kez daha alıp yorumu öyle yamak istediğimden bişey yazmadım.
Kullandıkça pratik kazanıcam sanırım.
Şimdi tekrar almak için kozmik bakımın verdiği tarihi bekliyorum.Kollarımı falanda deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…