- Konu Sahibi 85ophelia85
-
Ben bıyıklarıma lazer yaptırmıştım ama 6 ay sonra yine aynı şekilde çıkmaya başlayınca lanet ettim resmen yaptırdığıma makasla kısaltıyodum baş edemedim en sonunda araştırırken bu ürünü gördüm almaya değer kesinlikle birde başkasına aldırırken bıyık bölgem gözlerimden yaş gelirdi kendim makinayla alırken daha cok dayanabiliyo insan ve acı oranı daha da az baskasına aldırmaya oranla
canim biz çok memnun kaldik, umarim sende kalirsinyani şu kıl tüy derdi yüzünden buldugum makineyi alıcam gibi görünüyor :) bir ara sir makinesi almıştım azaltıyo diye bıyıklarımı suan onla alıyorum rahat diye sonra gecen sene bozulan epilasyon makinemi değiştirip ışıklı sogutmalı epilasyon makinesi aldım bır kaç kere kullandım lazere başladım.şimdi bunu görünce bıyık için almak istedim çünkü sirle ne kadar alırsan al cok küçükleri ip daha iyi alıyor hadi hayırlısı bakalım geçmişten gelecege teknoloji koleksiyonu yapcam bu gidişle :)
canım bende aynen kaşımın altları hariç heryerimi alıyorum kaşımın alın kısmınıda alıyorum ama çok dikkat gerekli kaşıam çok yakın yerleri alamıyorum kapar falan kaşlarımı kuaföre aldırıyorum onun dışında yüzümdeki bütün tüyleri( sarı ince olan çok tüğylü biri değilim normal de de zaten)alıyorum en çok memnun kaldığım ürünlerden biri diyebilirim.
canim biz çok memnun kaldik, umarim sende kalirsin
Dediğin gibi kaş bölgesinde öğle bir sıkıntı var, bu yüzden bende yaklaşmıyorum:)
Pozisyonunu tuturunca aslinda, bir çok yeri alıyor
Mesela sen bikini bölgeni hic denedinmi
Bu arada lazer yapmışsinya, benim bildiğim, 8 aşamalı bir program, sen 1 keremi yaptırdın?
Hani bir kaç kez gitiysen, belki o yüzden tekrar çıkmış olabilir:26:
Bende makinemi çoook seviyorum, çok memnunum! İnşallah hiç bozulmaz
Az evvel pembe renkli olandan şipariş verdim.
Hayırlı olsun bana,en geç salı gelir sanırım,umarım memnun kalırım .
Yazarım izlenimlerimi buraya.
Siparişi gg den verdim.Hangi siteden sipariş verdiniz?
Siparişi gg den verdim.
Özel mesaj atıyorum, yardımcı olabilirseniz sevinirim
Hayırlı olsun canim, Güle güle kulan!
Bu arada beninkide pembe, hepsi aynı ülkeden geliyor bence
Bu cinlerin beyni cidden farklı çalışıyor ya:)
Aslında tüyler için, önercegim bir kaç şey daha gördüm, ama bu en saglami:)
Eminim verdiğin paraya deyer ve pişman olmayacaksin inşallah!
Benim tüyler adet olmadan önce çok hızlı çıkıyor yada adet döneminde, ama gecen çok düzensiz oldum,
Neyse işte aslında bugün pala bıyıklarımı alma günümdu, hala çıkmamış tüylerim,
Şimdi gec çıkma sebebi bu makinemi sebebi oldu, yoksa düzensiz adetlerim yüzünden hormanlarmi geride kaldı anlamadim
Ama umuyorumki makinedir..
Bikdim valla bu tüylerden...
iplikle biyik almakda zorlanan arkadaslar icin bu makineyi onere bilirim.
Ben henuz yeni siparis ettim ve cok merak ediyorumEki Görüntüle 574435 Eki Görüntüle 574436
Bu metalmijç eğer öyleyse tüyü kalınlastırır tüy biter kıl gelir benden söylemesi
Resimde ne oldugu pek belli degil google biyik alma makinresi yaz cikio iple alio yine ama makine tabi
En iyi sır ağda zaten fazla yok bıyıklarımada yetiyor
Ucunda pamuklu ipler var , tüyü ipler alıyor.Elde iple alma mantığı fakat daha zahmetsiz ,parmaklar acımıyor ve kullananlara göre ağrısız ve gayet te iyi alıyormuş.Dudak üstü dışında düz olan diğer bölgelerde de kullanılabiliyormuş.Bu metalmijç eğer öyleyse tüyü kalınlastırır tüy biter kıl gelir benden söylemesi
Çok teşekkür ederim,heyecanla bekliyorum, bende memnun kalcağımı umut ediyorum.
Umarım geç çıkartan makinadırbi mucize ürün icat etseler de şöyle tek kullanımda tüm tüylerimize elveda desek ne güzel olurdu valla
Bu arada özel mesaj atacağım posta kutunuz dolu.
Bu metalmijç eğer öyleyse tüyü kalınlastırır tüy biter kıl gelir benden söylemesi
En iyi sır ağda zaten fazla yok bıyıklarımada yetiyor
Ucunda pamuklu ipler var , tüyü ipler alıyor.Elde iple alma mantığı fakat daha zahmetsiz ,parmaklar acımıyor ve kullananlara göre ağrısız ve gayet te iyi alıyormuş.Dudak üstü dışında düz olan diğer bölgelerde de kullanılabiliyormuş.
Daha kullanmadım ama burda ki yorumlardan sonra biraz inceleyince almaya karar vedim.
Canim ne oldu?
Eline ulaştımı?
Gecen rüyamda biyiklarim pala biyigi gibi uzamiş gördüm, çok korkunçtu
Rüyalara pek inanmam ama acaba dedim?, arkadaşın eline gectide beyenmedimi dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?