iplikle biyik almak yerine ( resimli)

85ophelia85

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2012
4.168
326
123
iplikle biyik almakda zorlanan arkadaslar icin bu makineyi onere bilirim.
Ben henuz yeni siparis ettim ve cok merak ediyorum

Allah allah nasil bir sey ki bu

Ben kendim iple aliyorum normalde ama, bu alet nasil nasil ise yariyor mu?

Ve nerelerde satiliyor?

Merhaba kizlar, Kuzura bakmayin henuz yeni gordum yazdiklarinizi.
Urun dun elime gecdi ve resimde gordugumde, pekde kulancsiz diye dusunduysemde, yinede sansimi denemek istedim.
Urun inanin hic aptal ve uydurma gibi cikmadi. Ben iple pek beceremiyorum, parmaklarim agridigi icin. Okadar mutlu oldumki, hemen esime kosup tuy kalmismi diye sordum. Hem hizli hemde harika!

Bu urun tahminimce cin'de uretliyor ve fiyati 22,16 euro ama bunun yaninda daha gumruk parasi odemeliyim ( yurt disindan geldigi icin), o ne kadar tutacak bilmiyorum cunku, henuz daha eve mektup gelmedi( ama tahminimce 15 ile 37 euro arasi) bunu hollanda'da bir site'de saten birisinde farkettim ve googleda ayni urunu buldum ve aralarinda en guvenirli site: lightinthebox.com dan siparis ettim.

bu arada makinenin yaninda; ip, pudra ve isiklandirilmali.

Bence turkiyedeki arkadaslarda biraz arasdirirsa turkiyede'de bulabilir.

Allah allah nasil bir sey ki bu

Ben kendim iple aliyorum normalde ama, bu alet nasil nasil ise yariyor mu?

Ve nerelerde satiliyor?

iplikle hizli ve kolaylikla ala biliyorsan bence almayi dusunme canim cunku, ben alamiyorum pek

bu arada kizlar cok kaliteli bir sey degil bence ha! cunku oyuncak gibi, ama aliyormu? eveeeeeeeeeeeeeeeeeet!! tabiki bunu kulandikca farkedecegim ve umuyorumki memnun kalirim.

Ben daha cok ödemiştim artı 18 eu gümrük parası ödemeliyim yani toplam galiba 40/45 eu. Eyer ben 10 tl bulsaydım valla alir, alır satardim burda:) iyi tarafida kendi ipliği bitince her hangi bir iplikte kulana bilmen.
Kötü tarafı ise, bu makinenin kaş bölgesini rahat alamaman, ama bıyık tarafı mükemmel rahat

ne güzel bişiymiş peki kol alt bacak gibi alanlarda denedin mi hiç ? kullanışlımı yoksa sadece yüz bıyık bölgesi için mi ?

kızlar magazalarda görürseniz haber verin bende almak istiyorum.

ne güzel bişiymiş peki kol alt bacak gibi alanlarda denedin mi hiç ? kullanışlımı yoksa sadece yüz bıyık bölgesi için mi ?

kızlar magazalarda görürseniz haber verin bende almak istiyorum.
Canim biyiklari 1 dak. Icinde aliyor ! Kolumdaki tüylerde denedim, gayet rahat alıyor, eminim bacaklardada bir sıkıntı olmaz,

ama bikini bölümlerde sıkıntı oluyor çukur olduğu için, pek rahat almıyor diye bilirim. Düz yada çukur cok olmayan bölgelerde süper bir şey ya!yani yüz, kol, ve bacakları alıyor. Ben bunu yurt dışından sipariş ettim, ama Türkiye'ye geldigimde kezinlille götürürsem yedek için alacağım!

Ben bazen üşeniyorum tüyleri almakdan, hem iplik parmağımı acitiyor hemde, coook uzun sürüyor beceremedigim için. Bu kesinlikle benim kurtarıcım oldu!

bu makineyi akıl edene Allah razı olsun!

her eve lazımda king ipli epilasyon olarak satılıyor ama fiyatı pahalı geldi bana 49 TL
Ozaman kalitesi daha iyi olmalı, çünkü trde arkadaşlar daha uygun fiyatlarda görmüşler. Şuan ben ne kadar sürede çıktığını takip etmekdeyim, normal elde aldigimizda 1/2 haftada çıkıyor, eyer adet dönemine denk gelirse. Aldığımda adet dönemindeydim.

Kendiniz bir kaç dakikada ala biliyor, becere biliyorsanız bence, hiç gerek yok. Benim gibi parmaklarınız ve bıyık bölgeniz hemen ağririyor gibi şikayetleriniz varsa, hele hele süper alamıyorsanız pazardan uygun bir tane bulmaya çalışın derim.

PiniGO. İpli Pratik Epilasyon Aleti Browns 18,75 TL

ıplı epılasyon aletı dıye aratınca bu lınkten cıktı 18,75TL

Hatta burda 16,90

http://www.indirdik.com/Browns-Ipli-Epilasyon-Aleti

Resmen aynisi yahu:)

kaş üstünu denemenizi tafsiye etmem, sahsen ben denedim, ve nerdeyse bütün kaşlarimi yoluyordu:))

Paket İçeriğide ayni, zadece fircayi yazmamişlar, ama eminim oda vardir.

Bu arada cok ucuz, ben tl olarak daha pahaliya aldim:'(

bu verdigin link günirlimi? yani saglamlar degilmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…