• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iplikle biyik almak yerine ( resimli)

güzel alıyordur da peki nasıl çıkıyo incemi kalını bide tüyleri kalınlaştırmasın buda önemli bunuda cevaplarsan sevinirim sipariş vericem.

güzel alıyordur da peki nasıl çıkıyo incemi kalını bide tüyleri kalınlaştırmasın buda önemli bunuda cevaplarsan sevinirim sipariş vericem.
Daha önceden pat cat iplikle aldığım için arada cok küçük bir fark var, oda tabiki ince olmazsi:)
çünkü iyice aynadan bakdigimda fark ediyorum, daha önce tarla gibiydi, belkide şimdi düzenli aldığım ve azalma olduğu için öyle sanıyordum.

aslinda normal ipliklik nasıl çözüm veriyorsa, Buda aynı çözümü veriyor, arada bir fark olmamaliki...

Kızlar kime soruyorsanız bildiri (beyen) yapın :27:, sorunuzu görmüyor olmalılar:))
ben şahsen Tr'de yaşamadığım için bilmiyorum ama ârkadaşlar farklı yerlerde ve uygun fiyatlarda görmüşler, pazarda bile gören olmuş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla canım Türkiye'de yaşamıyorum bu yüzden pek yardımcı olamayacağım.
Benim aldığım sitede, gecen ablalarım için bakdigimda bitmişti:(
ama arkadaşlar Carrefour'da ve pazarda görmuş, belki bulabilirsin...

Bu üründen king birde browns marka var kullananlar hangisinden kuyllnıyorsunuz bende bıyık için almayı düşünüyorum.:46:

Bu üründen king birde browns marka var kullananlar hangisinden kuyllnıyorsunuz bende bıyık için almayı düşünüyorum.:46:

Valla 27,90 a buldum browns marka aldım king ile aynı özelliklere sahip yazdığına göre ama inş. memnun kalırım çok büyük kolaylık gerçekten kuaförler bi bıyık almaya 5 lira istiyorlar artık sadece kaş aldırırm :)

arkadaşlar makinayı bilmem ama ben kozmetikçiden aldığım bıyık alma telini kullanıyorum 3 liraya almıştım gayette memnunum iple almaya benziyo ama ben ipi hiç beceremedim bu telle çevire çevire alıyosunuz bıyıkları

Valla 27,90 a buldum browns marka aldım king ile aynı özelliklere sahip yazdığına göre ama inş. memnun kalırım çok büyük kolaylık gerçekten kuaförler bi bıyık almaya 5 lira istiyorlar artık sadece kaş aldırırm :)

kızlar bugün geldi elime ürün browns marka hemmen denedim taktim prize önce el parmaklarımın üstünde azcık azcık tüyler vardı orda denedim acı hissi çok çok azdı sonra başladım bıyıklarımı almaya bir gram zorlanmadım sağını solunu ortasını alt dudak altını bir çırpıda 5 dk da aldım.Kuaförde iple alınırkenki acıda yoktu üstelik kendim yaptıgımdan heralde acısına dayanabildim dayanılmıcak bi acıda vermiyodu zaten çok memnun kaldım.Bi tane de annemle kayın valideme sipariş etcem anneler günü için çok sevecekler onlarda çookk :) :46:

kızlar bugün geldi elime ürün browns marka hemmen denedim taktim prize önce el parmaklarımın üstünde azcık azcık tüyler vardı orda denedim acı hissi çok çok azdı sonra başladım bıyıklarımı almaya bir gram zorlanmadım sağını solunu ortasını alt dudak altını bir çırpıda 5 dk da aldım.Kuaförde iple alınırkenki acıda yoktu üstelik kendim yaptıgımdan heralde acısına dayanabildim dayanılmıcak bi acıda vermiyodu zaten çok memnun kaldım.Bi tane de annemle kayın valideme sipariş etcem anneler günü için çok sevecekler onlarda çookk :) :46:

Memnun kaldigina cok sevindim:16:
Dediğin gibi hiç acı yok, iple kıyaslandığında! :)
Çünkü ben iple aldigimda vallah, gözlerimden veci yaş gelirdi:(
Ayy birden ağrısı aklima geldi ve hissettim:9:
Bu makine hic acitmiyor ya ve hemencecik alıyorsun:)

Ipliği bitince, herhangi bir iplikde kulana biliyorsun he:) ama kendi ipliği maşallah, çok saglam!
Kopanakadar, yada pis olana kadar kulana bilirsin:16:

Bende bir kaçtane sipariş etmek istedim, ablam gil icin ama,
O verdiğim sitede bitti:(
Senin sipariş ettiğin site tam olarak versene canim?
İnşallah yurt dışı, alış veriş yapılıyordur:)))))))

Bu arada, seninki tıpkı aynisimi?

Memnun kaldigina cok sevindim:16:
Dediğin gibi hiç acı yok, iple kıyaslandığında! :)
Çünkü ben iple aldigimda vallah, gözlerimden veci yaş gelirdi:(
Ayy birden ağrısı aklima geldi ve hissettim:9:
Bu makine hic acitmiyor ya ve hemencecik alıyorsun:)

Ipliği bitince, herhangi bir iplikde kulana biliyorsun he:) ama kendi ipliği maşallah, çok saglam!
Kopanakadar, yada pis olana kadar kulana bilirsin:16:

Bende bir kaçtane sipariş etmek istedim, ablam gil icin ama,
O verdiğim sitede bitti:(
Senin sipariş ettiğin site tam olarak versene canim?
İnşallah yurt dışı, alış veriş yapılıyordur:)))))))

Bu arada, seninki tıpkı aynisimi?

Canım ben GG'den aldım browns marka yurtdışına gönderim yaparla mı bilemicem ama google yaz bir çok sitede çıkıyor türkiyeden yurt dışına gönderi nasıl olur bilemicem canım annemle kayın validemede alıcam çok memnunum gerçekten herkese tavsiye ederim:46:

Canım ben GG'den aldım browns marka yurtdışına gönderim yaparla mı bilemicem ama google yaz bir çok sitede çıkıyor türkiyeden yurt dışına gönderi nasıl olur bilemicem canım annemle kayın validemede alıcam çok memnunum gerçekten herkese tavsiye ederim:46:

Canim benimkide browns:) ilk sayfaya koyduğum resimlerin aynisi değilmi seninki?
Bu yaşadığım ülkede yokbunlar, ben başka bir ülkeden sipariş etmiştim, ama senin dedigin yeride hemen araştırıyorum:21:

Senin tüyler kac haftada çıkıyor bu makine ile?
Ben bunula zadece kaşlarimi alamiyorum,
Sen ala biliyormusun?

Eyer keşfettigin bir kaç püf nokta olursa, mutlaka benimle paylaş:)))

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba kizlar, Kuzura bakmayin henuz yeni gordum yazdiklarinizi.
Urun dun elime gecdi ve resimde gordugumde, pekde kulancsiz diye dusunduysemde, yinede sansimi denemek istedim.
Urun inanin hic aptal ve uydurma gibi cikmadi. Ben iple pek beceremiyorum, parmaklarim agridigi icin. Okadar mutlu oldumki, hemen esime kosup tuy kalmismi diye sordum. Hem hizli hemde harika!

Bu urun tahminimce cin'de uretliyor ve fiyati 22,16 euro ama bunun yaninda daha gumruk parasi odemeliyim ( yurt disindan geldigi icin), o ne kadar tutacak bilmiyorum cunku, henuz daha eve mektup gelmedi( ama tahminimce 15 ile 37 euro arasi) bunu hollanda'da bir site'de saten birisinde farkettim ve googleda ayni urunu buldum ve aralarinda en guvenirli site: lightinthebox.com dan siparis ettim.

bu arada makinenin yaninda; ip, pudra ve isiklandirilmali.

Bence turkiyedeki arkadaslarda biraz arasdirirsa turkiyede'de bulabilir.

Teşekkürler paylaşımın için ,inan böyle bişeyi ilk kez duydum.Alır da memnun kalırsam çomk dua edicem sana.

Selam,gittigidiyor da hangi satıcadan aldın,eğer hala memnunsan özelde adını yazarmısın?

Son düzenleme:
Teşekkürler paylaşımın için ,inan böyle bişeyi ilk kez duydum.Alır da memnun kalırsam çomk dua edicem sana.

Selam,gittigidiyor da hangi satıcadan aldın,eğer hala memnunsan özelde adını yazarmısın?

Öyleyse dua etmeyi unutma, çünkü bu benim aldigim bu makine biyik kısmını piril piril yapıyor:9:

yani şu kıl tüy derdi yüzünden buldugum makineyi alıcam gibi görünüyor :) bir ara sir makinesi almıştım azaltıyo diye bıyıklarımı suan onla alıyorum rahat diye sonra gecen sene bozulan epilasyon makinemi değiştirip ışıklı sogutmalı epilasyon makinesi aldım bır kaç kere kullandım lazere başladım.şimdi bunu görünce bıyık için almak istedim çünkü sirle ne kadar alırsan al cok küçükleri ip daha iyi alıyor hadi hayırlısı bakalım geçmişten gelecege teknoloji koleksiyonu yapcam bu gidişle :)

Canim benimkide browns:) ilk sayfaya koyduğum resimlerin aynisi değilmi seninki?
Bu yaşadığım ülkede yokbunlar, ben başka bir ülkeden sipariş etmiştim, ama senin dedigin yeride hemen araştırıyorum:21:

Senin tüyler kac haftada çıkıyor bu makine ile?
Ben bunula zadece kaşlarimi alamiyorum,
Sen ala biliyormusun?

Eyer keşfettigin bir kaç püf nokta olursa, mutlaka benimle paylaş:)))

canım bende aynen kaşımın altları hariç heryerimi alıyorum kaşımın alın kısmınıda alıyorum ama çok dikkat gerekli kaşıam çok yakın yerleri alamıyorum kapar falan kaşlarımı kuaföre aldırıyorum onun dışında yüzümdeki bütün tüyleri( sarı ince olan çok tüğylü biri değilim normal de de zaten)alıyorum en çok memnun kaldığım ürünlerden biri diyebilirim.

yani şu kıl tüy derdi yüzünden buldugum makineyi alıcam gibi görünüyor :) bir ara sir makinesi almıştım azaltıyo diye bıyıklarımı suan onla alıyorum rahat diye sonra gecen sene bozulan epilasyon makinemi değiştirip ışıklı sogutmalı epilasyon makinesi aldım bır kaç kere kullandım lazere başladım.şimdi bunu görünce bıyık için almak istedim çünkü sirle ne kadar alırsan al cok küçükleri ip daha iyi alıyor hadi hayırlısı bakalım geçmişten gelecege teknoloji koleksiyonu yapcam bu gidişle :)

Ben bıyıklarıma lazer yaptırmıştım ama 6 ay sonra yine aynı şekilde çıkmaya başlayınca lanet ettim resmen yaptırdığıma makasla kısaltıyodum baş edemedim en sonunda araştırırken bu ürünü gördüm almaya değer kesinlikle birde başkasına aldırırken bıyık bölgem gözlerimden yaş gelirdi kendim makinayla alırken daha cok dayanabiliyo insan ve acı oranı daha da az baskasına aldırmaya oranla :46:

Back
X