Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama evet, benim derdim bu.
Şuan iPhone XS var elimde.. telefondan da çok anlamıyorum kamera önemli benim için. O yüzden iPhone 11’e geçsem mi diye düşündüm ama emin de olamadım. Fiyat neden daha düşük mesela? Anlayan varsa yardım edebilir mi lütfen? Zarar etmek istemiyorum. Bilemedim ne yapacağımı.
Teşekkür ederim.
Sizin maddi durumunuz sıkıntılıydı sanırım fiyat farkları ne kadar bilemicem ama,
Sevgilim telefon alıyor ama bana durumumu sormuyor mu ne diye konu açmıştınız...
sizin durum baya iyi olmuş...
Para bir bana gelmiyor sanırım
konuya gelecek olursak bir telefona o kadar para vermek saçma(cidden mükemmel bir merağınız yoksa ayrıca kamerası çok iyi olsun istiyorsanız daha ucuz ve kamerası çok iyi olan telefonlar var sırf kamera için alacaksanız)
Merhaba, Direkt konuya girmek istiyorum; İlişkide zor bir anınızda, karşı taraftan maddi olarak size destekte bulunmasını bekler misiniz? Bana göre tabiki de maddi destekle bulunmak gibi bir zorunluluğu yok.. Ama bazen sigara alacak paranız olmazsa siz gurur yapıp ondan rica etmeseniz dahi...
Allahım herkese böyle dertler nasip etsin Yerinizde olsam Samsung ve Xiaomi yi incelerdim. Eşim Samsung A70 kullanıyor ve kamerası mükemmel. Başka bir arkadaşımız Xiaomi kullanıyor onun daha mükemmel. Sırf isim için gidip dünya para vermeyin derim. Şuan I phone kullanıyorum ve değiştirdiğimde kesinlikle bahsettiğim teşefonlardan birini alacağım..
Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama evet, benim derdim bu.
Şuan iPhone XS var elimde.. telefondan da çok anlamıyorum kamera önemli benim için. O yüzden iPhone 11’e geçsem mi diye düşündüm ama emin de olamadım. Fiyat neden daha düşün mesela? Anlayan varsa yardım edebilir mi lütfen? Zarar etmek istemiyorum. Bilemedim ne yapacağımı.
Teşekkür ederim.
Allahım herkese böyle dertler nasip etsin Yerinizde olsam Samsung ve Xiaomi yi incelerdim. Eşim Samsung A70 kullanıyor ve kamerası mükemmel. Başka bir arkadaşımız Xiaomi kullanıyor onun daha mükemmel. Sırf isim için gidip dünya para vermeyin derim. Şuan I phone kullanıyorum ve değiştirdiğimde kesinlikle bahsettiğim teşefonlardan birini alacağım..
Esim zamaninda iphone kullandi o zaman incelemistim telefonu ben iphone sevmedim yani sirf adi var ..
Samsungcuyum yillardir ve cok memnunum kamera olayi cok iyi mesela samsungun yeni çikan telefonlarina bir gozatin derim..kalitesi ve kamerası harika..