• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iphone mu samsung S7 edge mi ?

_AH_

AyŞe<3HaSaN
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2011
785
40
118
Hanımlar telefon almayı düşünüyoruz da ıphone 6 plus,6s, 6s plus plus,samsungs7 edge bunlardan hangisini önerirsiniz hangisi daha kullansli hangisini tercih ederdiniz ?

hanımlar ıphone la samsung s7den hangisi peki?

Pekı Lg g5 önerır mısınız arkadaslar ?

Ben Samsung s5 kullaniyorum.1.5 senedir bende.aldikdan 1 sene sonra kamerasi durduk yere bozuldu.bulanik cekiyor.bir daha asla Samsung almam . sony xperia alirim.o daha iyi bence.hemde kamerası daha guclu.sonucta bir cok firmaya lens satiyor.

Şuan sony xperıa l kullanıyorum memnun deglm aldıgımdan berı sureklı takılyo o yuzden sony düşunmuyorum bı daha lg g 5 ı duşunuyorum önerır mısınız ?

Bence lg g5i alırsanız pişman olmazsınız yalnız biraz daha genç işi gibi yaşınızı bilmiyorum ama oyun oynarım çok resim, video çekerim, film izlerim derseniz sizin için ideal. Ben z5kullanıcısıyım sony Xperia z serisi mükemmel çokta memnunum kamera harika kasmıyoda hafıza da iyi şarjıda 1.5gün gidiyo çok alamıyorum elime şu sıralar.yani g5ide sevgilim övüyo o da güzel telefon cidden.

Bence lg g5i alırsanız pişman olmazsınız yalnız biraz daha genç işi gibi yaşınızı bilmiyorum ama oyun oynarım çok resim, video çekerim, film izlerim derseniz sizin için ideal. Ben z5kullanıcısıyım sony Xperia z serisi mükemmel çokta memnunum kamera harika kasmıyoda hafıza da iyi şarjıda 1.5gün gidiyo çok alamıyorum elime şu sıralar.yani g5ide sevgilim övüyo o da güzel telefon cidden.
23 yaşındayım canım.Canım sevgilın lg g5 ı kullanıyo mu peki bataryası 2800 ampermış şarj konusunda tereddütteyim bıde hıc lg kullanmadım şarjı nasıl gıdıyor bı sıkıntısı var mı acaba telefonun?

23 yaşındayım canım.Canım sevgilın lg g5 ı kullanıyo mu peki bataryası 2800 ampermış şarj konusunda tereddütteyim bıde hıc lg kullanmadım şarjı nasıl gıdıyor bı sıkıntısı var mı acaba telefonun?
Hayır sevgilim kullanmıyo ama istiyo yani. Bende kullanmadım. Şarjı kağıt üstünde benimkiyle aynı ama kullanışta nasıl bilemem. Ama lg nin ekranı kamerası çok başarılıymış. Alınırsa pişman olunmaz diye düşünüyorum.

Back
X