İpek kızımın dünyaya gelişi(hem normal hem sezeryan :()

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım benim,nasıl bi içten amin demektir o öyle
gelmiştir sesim oralara

guzel arkadaşım benim senin her şeyin içten. şöyle ipeklerimize iki de erkek kardeş geliversin dicem de ikinizin de kızı olcak içime doguyo

cnm öncelikle allah sağlık sıhhat mutluluk versin ailenize bende hamile kalmaya çalışıyorum eskiden doğum lafından bile korkardım pekbi hassasım ben ama son 1 senedir ne acı olsa çekerim demeye başladım,inş.bende burda doğum hikayemi paylaşırım

guzel arkadaşım benim senin her şeyin içten. şöyle ipeklerimize iki de erkek kardeş geliversin dicem de ikinizin de kızı olcak içime doguyo

Canım benim inşallah hayırlısıyla gelsinler de,
kız erkek ne olursa:)
ama biz anlaştık yafrimomla,
O'nun kız benim erkek olursa dünürünü çalıcam
İkisi de kız olursa artık başka taliplerimizi aramaya devam edeceyük
Bir ihtimal daha var tabi,ikiside erkek olursa(ki bizde de oğlan anası tipi yok ama)
İpikleri alırık yaş farkından zengin olurlar
Ay anne olmadan kaynanalık fikrine fena alıştım:26:
Gece gece bu ka oluyo
Bu arada broşnurun anası beni bu saatte burda yakalarsa sabah ekmek vermicek
Ayıptır söylemesi kahvaltıya gideceğimde
Ah yakın olaydınız ya
Şöyle ipekleri salıp,çayları elimize alıp kaynatırdık
Hadi hep beraber tası tarağı toplayıp ortak bi yere taşınalım.
Daraldım zaten
Bu arada yıl dönümümüz kutlu olsun,geçen sene bu zamanlar tanıştık,kaynaştık.
dolu dolu 1 sene piuuuuu...
neler yaşadık birlikte,umutsuzluğu da,sevinci de,en karamsar günleri,en mutlu haberleri...
İyi ki açmışım o topiği be
seviyorum sizleri:79:

Amin cümlemize.İnşallah sen de tez vakitte hamile kalırsın sağlıkla da kucağına alırsın

Aaaaaaaaaaaa ben çok kıskandım ama yaa demek kahvaltı heeeee Ben de istiyorum kahvaltı yapmayı unuttum ipek sayesinde
Demek dünürümü çalıcan benim kızımın da bi sürü talibi çıktı zatiiii
Bir sene olmuş harbi ya zaman ne çabuk geçiyor.Yaşlanıyorum Tanrımmmmmmmmm

İyi ki açmışsın bebişim hatta o topiğe ilk cevap yazan da bendim sanırım hihihihSeviyorum siziiiiiiiiii

hıkayenızı okurken kendım aklıma geldı benımde hep sancım olurdu dogumuma 1.5 ay kala sancılarım arttı ve bırden suyum geldı evde doguma gıttıgımde 7 cm den fazlaydı acıgım ama dayancak durumda degıldım sankı matkapl belımı delıyorlardı yalvardım sezaryan ıstıyorum dıye beklesem 2 dk da dogum yapacaktım ama kastım kendımı ve bebegı tehlıkeye sokmamak ıcın sezeryana alındım ve drum elıyle bebegı ıçerı dogru ıteleyıp sezaryan yaptım çok guzel bı dygu gercekten.kızınıda allah analı babalı buyutsun cnm

Teşekkür ederim.Hayırlısı buymuş demek ki bizim için.Gerçekten zor sancı çekmek.Allah yavrunuza uzun ömür versin bahtını açık etsin.

öncelikle şunu söylim sağlıkla dünyaya gelen evladın bir ömür sağlıkla yaşar inş. yazdıklarını okudumda inan gözlerim doldu.Bende 10 haftalık hamileyim.O günleri inş. kolay ve sağlıkla atlatırım bebişimle.Bi de normal doğum için sancı zaten insanı mahvediyomuş en kolayı doğum anıymış.Sancı çekince doğumu anlamıyosun bile öyle diyolar.Ben de normal istiyorum ama hangisi hayırlıysa gerekliyse öyle olsun.:18:

Ben de her hikayeyi okurken gözlerim dolarak okurdum canım.Sağol inş sen de sağlıkla kucağına alırsın yavrunu.Ben de hakkımızda hayrılısı nasılsa öyle olsun derdim sezeryan oldu.Demek hayırlısı buymuş.Umarım istediğin gibi kolayca normal doğurursun.Sancı gerçekten zor insan dayanamayacağını sanıyor ama dayanıyorsun ben saatleri sayarken inanamadım 6 saattir sancı çektiğime.

Son düzenleme:

Teşekkür ederim iyi dileklerin için canım amin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…