- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.255
- 598
- Konu Sahibi yercekimli karanfil
-
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım benim,nasıl bi içten amin demektir o öyle
gelmiştir sesim oralara
guzel arkadaşım benim senin her şeyin içten. şöyle ipeklerimize iki de erkek kardeş geliversin dicem de ikinizin de kızı olcak içime doguyo
cnm öncelikle allah sağlık sıhhat mutluluk versin ailenize bende hamile kalmaya çalışıyorum eskiden doğum lafından bile korkardım pekbi hassasım ben ama son 1 senedir ne acı olsa çekerim demeye başladım,inş.bende burda doğum hikayemi paylaşırım
Canım benim inşallah hayırlısıyla gelsinler de,
kız erkek ne olursa:)
ama biz anlaştık yafrimomla,
O'nun kız benim erkek olursa dünürünü çalıcam
İkisi de kız olursa artık başka taliplerimizi aramaya devam edeceyük
Bir ihtimal daha var tabi,ikiside erkek olursa(ki bizde de oğlan anası tipi yok ama)
İpikleri alırık yaş farkından zengin olurlar
Ay anne olmadan kaynanalık fikrine fena alıştım:26:
Gece gece bu ka oluyo
Bu arada broşnurun anası beni bu saatte burda yakalarsa sabah ekmek vermicek
Ayıptır söylemesi kahvaltıya gideceğimde
Ah yakın olaydınız ya
Şöyle ipekleri salıp,çayları elimize alıp kaynatırdık
Hadi hep beraber tası tarağı toplayıp ortak bi yere taşınalım.
Daraldım zaten
Bu arada yıl dönümümüz kutlu olsun,geçen sene bu zamanlar tanıştık,kaynaştık.
dolu dolu 1 sene piuuuuu...
neler yaşadık birlikte,umutsuzluğu da,sevinci de,en karamsar günleri,en mutlu haberleri...
İyi ki açmışım o topiği be
seviyorum sizleri:79:
hıkayenızı okurken kendım aklıma geldı benımde hep sancım olurdu dogumuma 1.5 ay kala sancılarım arttı ve bırden suyum geldı evde doguma gıttıgımde 7 cm den fazlaydı acıgım ama dayancak durumda degıldım sankı matkapl belımı delıyorlardı yalvardım sezaryan ıstıyorum dıye beklesem 2 dk da dogum yapacaktım ama kastım kendımı ve bebegı tehlıkeye sokmamak ıcın sezeryana alındım ve drum elıyle bebegı ıçerı dogru ıteleyıp sezaryan yaptım çok guzel bı dygu gercekten.kızınıda allah analı babalı buyutsun cnm
Hamile kalmadan önce okumaya başlamıştım doğum hikayelerini.Hepsini okurken gözlerimden yaşlar boşanırdı şaşırdım kendime.Hamile kalınca daha bi dikkatli okumaya başladım tiyolar almak için.Kendi hikayemi yazacağım günü de iple çekiyordum.Ve o gün geldi Rabbime şükürler olsun.
23 Ekim Pazar saat 05,26
Saati bu kadar iyi hatırlıyorum çünkü artık doğumu beklediğim için her sancıda gözüm odadaki saate takılıyordu.40 Haftam dolmuştu kızım bir türlü gelmiyordu.Artık stres yapmaya başlamıştım sezeryan olmak istemiyordum.Doktorumla konuşmuştuk eğer 27 ekime kadar gelmezse suni sancıyla doğum başlatılacaktı.Ama 23 ekim sabahı kızım gelmeye karar verdi.İlk sancıları anlamaya çalıştım ne olduğunu çünkü her sancımı doğum sancısı sanıp hüsrana uğruyordum.Saat tutmaya başladım ve anladım ne olduğunu.Düzenliydiler.Çok hafif geldikleri için eşime bi şey söylemedim.Yalnız kafma takılan her zaman çok hareketli olan bebeğimin hiç oynanamasıydı.Bekledim saat 12ye kadar.Ama yok bebeğim bi iki cılız hareketten başka kendini göstermedi.Ağlayarak eşimi aradım ve bir telaş hastaneye gittik.Nst de sancı var fakat düşük akşama gel dediler.Ben bebeğim oynamıyor hiç dedim nöbetçi doktor(Hala sinirleniyorum nasıl anlamaz) gel bi muayene edelim dedi.Sonra da her şey normal sancıların artarsa gel gidebilirsiniz dedii.Eve geldim aynı sancılar devam.Akşam annem geldi kayınvaalidem görümcem eşim otururken birden altıma kaçırdım sandım.Hemen bakınca suyumun geldiğini anladım.Ama rengi bir garipti.İlk hamileliğim olduğu için anlamadım normali bu diye düşündüm.Hemen hastaneye gittik..Ebe açıklığıma bakmak istedi ve suyunuz kahverengi bebeiğiniz kakasını yapmış dedi.O an ki hislerimi anlatamam.Çaresizlik içinde peki ne olacak şimdi hemen sezeryana alın beni demeye başladım.Ebe sakinleştirdi beni nstye bağladı.Saat 8 gibi nstye bağlandım ve tarifsiz sancılarımın başladığını anladım.Sancılarım %100leri buluyordu.Sancılar dayanılmaz oldukça ben yalvarmaya başladım sezeryan diye.Eşimle konuştum sezeryan istemiyordu sen yaparsın diyordu.Doktorumu aramasını söyledim ebeye.Bir türlü aramıyordu.Ben sancıdan kıvranıyordum.4 dk da bi gelen sancılardan artık yorgun düşmüştüm ebeyi bi telaş aldı.Doktorun gelmek üzere sezeryana alınabilirsin takılarını çıkar dedi.Tam 5 saat sancıdan kıvrandıktan sonra doktorum geldi açıklığıma baktı hala 2cmdi.Ebeye kızdı ve hemen sezeryana alındım.24 Ekim Saat 01,08 de dünyalar güzeli kızım İpek'im 53 cm 3600 gr olarak dünyaya gözlerini açtı. Mükemmel bir duygu inanın tarifi imkansız.Allahım bütün isteyenlere bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallahhhhhhh
Normal doğum gerçekten zor çektiğim sancılara bakarak söyleyebilirim.Ama sezeryanı da yaşayan biri olarak kesinlikle normal doğumu tavsiye ediyorum eğer benim gibi bir engeliniz olmazsa.Allah tüm hamilelerin yardımcısı olsun.Herkesin bebeğine uzun ömürler versin içinde de benim.Olmayanlara da nasip etsin.Aminnnnnnnnnnnnnn
öncelikle şunu söylim sağlıkla dünyaya gelen evladın bir ömür sağlıkla yaşar inş. yazdıklarını okudumda inan gözlerim doldu.Bende 10 haftalık hamileyim.O günleri inş. kolay ve sağlıkla atlatırım bebişimle.Bi de normal doğum için sancı zaten insanı mahvediyomuş en kolayı doğum anıymış.Sancı çekince doğumu anlamıyosun bile öyle diyolar.Ben de normal istiyorum ama hangisi hayırlıysa gerekliyse öyle olsun.:18:
Ben de her hikayeyi okurken gözlerim dolarak okurdum canım.Sağol inş sen de sağlıkla kucağına alırsın yavrunu.Ben de hakkımızda hayrılısı nasılsa öyle olsun derdim sezeryan oldu.Demek hayırlısı buymuş.Umarım istediğin gibi kolayca normal doğurursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?