Benim kızım daha dokuz aylık,o nedenle ilerde nasıl olur bilemem ama isim butun olarak naif,kibar,yumuşak olsada içindeki "p" sesi sert bir ses bu nedenle aynı zamanda tuttuğunu koparan,kendinden emin bir kişiliği de sembolize eder.Merhaba benim de doğumuma az kaldı kızım Olacak ama hala isim konusunda karar veremediK ipek ismi en çok düşündüklerimizden biri ama anlamından dolayı çok yumuşak hassas kırılgan mı olur diye böyle şeylerde geliyor aklımıza o yüzden net Bu dur diyemiyoruz sizin kızlarınız nasıl genelde ipekler nasıl oluyor
Kökeni Rumca .O yüzden elemistim.Bal,tatlı şey ,bal arısı gibi anlamları var .Melis ismi de düşündüğüm isimlerden biri siz anlamından dolayı mı elemiştiniz merak ettim sakıncası yoksa çünkü ismin anlamı ve kökeni net değil aslında en çok kafamı karıştıran sebep
Ben de inci sözlükten dolayı biraz uzaklaşıyorum ..İpek ismine tarz olarak en çok yakıştırdığım kesinlikle Işıl..inci de güzel ikinci alternatif olabilir ama nedense söylenişten mi bilmiyorum inci biraz soğuk geliyor bana..
Aynı fikirdeyimİpek ismine tarz olarak en çok yakıştırdığım kesinlikle Işıl..inci de güzel ikinci alternatif olabilir ama nedense söylenişten mi bilmiyorum inci biraz soğuk geliyor bana..
İpek ismindeki bütün öğrencilerim cok calışkan ve zeki oluyorMerhaba benim de doğumuma az kaldı kızım Olacak ama hala isim konusunda karar veremediK ipek ismi en çok düşündüklerimizden biri ama anlamından dolayı çok yumuşak hassas kırılgan mı olur diye böyle şeylerde geliyor aklımıza o yüzden net Bu dur diyemiyoruz sizin kızlarınız nasıl genelde ipekler nasıl oluyor
Sağlıkla dogsun bebeğiniz inşallah .İpek ismini söylediğimde bana da öyle söyleyen oldu ama ben dinlemedim.Hep söylerim kızım sen hiç ipek gibi değilsin diyeMerhaba benim de doğumuma az kaldı kızım Olacak ama hala isim konusunda karar veremediK ipek ismi en çok düşündüklerimizden biri ama anlamından dolayı çok yumuşak hassas kırılgan mı olur diye böyle şeylerde geliyor aklımıza o yüzden net Burdur diyemiyoruz sizin kızlarınız nasıl genelde ipekler nasıl oluyor
Işıl i da listeye ekledim ama daha karar vermedik .
Benim kızım da öyle erkek gibi ..Maşallah sübhanallah benim kızım isminin tam aksine çok çevik yaman bı kız oldu iki abisi var onlara hiç ezdirmez kendini dişli bı çocuk
Listeyi bizimle de paylaşınIşıl i da listeye ekledim ama daha karar vermedik .Listeyi yapip eşime soyleyecegim .Karar verirsek yazarım hemen
Paylaşıyorum şimdilik listemi;Listeyi bizimle de paylaşınbize de fikir olur, daha bebek yok ama inşallah nasip olur bana da
Bir öğrencim vardı çok sorunluydu Yaren isminde Allah günah yazmasın tüm kötü huylar onda toplanmıştı sanki.Yoksa Yaren ismi güzel ..Yaren ismini çok seviyorum.
Söylenişi ve anlamı acısından..
Ama kızıma hediye, mükafat anlamina gelen Ecren ismini koydum. :)
Bir öğrencim vardı çok sorunluydu Yaren isminde Allah günah yazmasın tüm kötü huylar onda toplanmıştı sanki.Yoksa Yaren ismi güzel ..
Avantajı da var neyseki, hangi isimler calıskan uslu, hangileri yaramaz ayırt edebiliyorz, geçen bi paylasım görmüştüm efe ege isminde olup da akıllı uslu ögrenci görmedim diye, hakikaten efe ismindeki ler hep yaramazIsim seçmek zor.
Biz öğretmenler için çok daha zor
Anlıyorum..
Kesinlikle çok beğendiğim isimler oluyor ama tak kafamda bir ışık yanıyor .Bir öğrencim gozumun önüne geliyorIsim seçmek zor.
Biz öğretmenler için çok daha zor
Anlıyorum..
Evet bu isimler hiç şaşmiyor .Melis ler de hep güzel ve kibar oluyor .Ben Melis ismini biraz ondan istiyorum .Avantajı da var neyseki, hangi isimler calıskan uslu, hangileri yaramaz ayırt edebiliyorz, geçen bi paylasım görmüştüm efe ege isminde olup da akıllı uslu ögrenci görmedim diye, hakikaten efe ismindeki ler hep yaramazcalıskan olan da yaramaz
Evet evet güzel ve narin oluyorlar onlar daEvet bu isimler hiç şaşmiyor .Melis ler de hep güzel ve kibar oluyor .Ben Melis ismini biraz ondan istiyorum .
Amin canım inşallah ..Evet evet güzel ve narin oluyorlar onlar dahayırlı evlat olsun ınsallah
Ö,ü,ğ harfleri için en zor harfler deniyor isminde bu harflerden olanların işleri hep bir zorlukla karşılaşıyor demişti o yüzden içinde olmazsa iyi olur diye söyleniyor isim analizcilerin yorumu aklınızda Olsun belki elemede işinize yarar diye yazmak istedim gerçi sizin listede bir tek. öykü var böyle olanPaylaşıyorum şimdilik listemi;
İnci
Melis
Öykü
Beril
Pınar
Pelin
Duru
Damla
Işıl
Birçok isim seçeneği burada yazan yorumlar sayesinde oluştu .İnşallah istedigin zaman sana da nasip olur canım
Kizlar daha önerilerinizi bekliyorum ..
Nil nehir yağmur bu üçü de düşündüğüm isimlerdi bunlarla ilgili tipik bir gözleminiz var mı şöyle olurlar genelde gibi acaba Öğretmen gözüyle ne derseniz merak ettimKesinlikle çok beğendiğim isimler oluyor ama tak kafamda bir ışık yanıyor .Bir öğrencim gozumun önüne geliyor
Nil nehir yağmur bu üçü de düşündüğüm isimlerdi bunlarla ilgili tipik bir gözleminiz var mı şöyle olurlar genelde gibi acaba Öğretmen gözüyle nasıl yorumlarsınız merak ettimAvantajı da var neyseki, hangi isimler calıskan uslu, hangileri yaramaz ayırt edebiliyorz, geçen bi paylasım görmüştüm efe ege isminde olup da akıllı uslu ögrenci görmedim diye, hakikaten efe ismindeki ler hep yaramazcalıskan olan da yaramaz