İpek ismine tarz ve anlam olarak yakın kız bebek isim onerilerinizi bekliyorum.

"Benan" anlamı "parmakla gösterilecek kadar güzel" Ben cok sevdim gelecekte kızım olursa Adı Benan olacak.😊
Bir kızım var .Burda konu açmistim .Çok güzel öneriler gelmişti .Kızımın ismine 9 ay karar veremedim.Kararsiz olduğum icin büyüklerden çok baskı geldi .Kızımın adini ipek koyduk .Hamileyim ve bu sefer cinsiyeti belli olana kadar net olarak belirlemek istiyorum ki kimse yorum yapmasın .İpek ismi kibar ve zarif anlamına geliyor .Ben söyleniş olarak degil de anlamı aynı olsun istiyorum .Söyleniş olarak değil de anlam olarak İpek ismini andıracak ,kibar ,zarif anlamına gelen yaratıcı isim onerilerinizi bekliyorum hanımlar ..Haydi parmaklara kuvvet 🥰

Sizi hatırladım isim muhabbetinden. Aynı tarz isimleri beğeniyorduk. Hatta kızımın adı Duru demiştim beğenmiştiniz. Ama çok var gerçekten. Ben de sizin gibi söylemesi kolay anlamlı zarif isimleri seviyorum. İpek de öyle bir isim Önerim İpek İnci olabilir. Melis olabilir. Petek de uymuş. Bende sizin ipek gibi duruyu çok içime sinerek koydum. Başka beğenemiyorum

Sizi hatırladım isim muhabbetinden. Aynı tarz isimleri beğeniyorduk. Hatta kızımın adı Duru demiştim beğenmiştiniz. Ama çok var gerçekten. Ben de sizin gibi söylemesi kolay anlamlı zarif isimleri seviyorum. İpek de öyle bir isim Önerim İpek İnci olabilir. Melis olabilir. Petek de uymuş. Bende sizin ipek gibi duruyu çok içime sinerek koydum. Başka beğenemiyorum
Evet ben de sizi hatırladim.Gercekten zevklerimiz benziyor .Kızımın adı Melis olsun diye çok uğraşmıştım ama eşim kabul etmemişti 🤗Yine de listemde var .Duru da var .inci eşimin de beğendiği bir isim o da var .Görüş belirttiğiniz için çok teşekkür ederim .Çok iyi ozetlemissiniz sade ,zarif ve anlaşılır bir isim ariyorum ..

Bir kızım var .Burda konu açmistim .Çok güzel öneriler gelmişti .Kızımın ismine 9 ay karar veremedim.Kararsiz olduğum icin büyüklerden çok baskı geldi .Kızımın adini ipek koyduk .Hamileyim ve bu sefer cinsiyeti belli olana kadar net olarak belirlemek istiyorum ki kimse yorum yapmasın .İpek ismi kibar ve zarif anlamına geliyor .Ben söyleniş olarak degil de anlamı aynı olsun istiyorum .Söyleniş olarak değil de anlam olarak İpek ismini andıracak ,kibar ,zarif anlamına gelen yaratıcı isim onerilerinizi bekliyorum hanımlar ..Haydi parmaklara kuvvet 🥰🥰🥰
Merhaba benim de doğumuma az kaldı kızım Olacak ama hala isim konusunda karar veremediK ipek ismi en çok düşündüklerimizden biri ama anlamından dolayı çok yumuşak hassas kırılgan mı olur diye böyle şeylerde geliyor aklımıza o yüzden net Burdur diyemiyoruz sizin kızlarınız nasıl genelde ipekler nasıl oluyor

Benim kızımın adı da ipek,ikinci kızım olursa inci koymak istiyorum sana da fikir olsun☺️
Merhaba benim de doğumuma az kaldı kızım Olacak ama hala isim konusunda karar veremediK ipek ismi en çok düşündüklerimizden biri ama anlamından dolayı çok yumuşak hassas kırılgan mı olur diye böyle şeylerde geliyor aklımıza o yüzden net Bu dur diyemiyoruz sizin kızlarınız nasıl genelde ipekler nasıl oluyor

Nalin çok teşekkür ederim Allah sizinkinide bağışlasın çocukluğumdan beri hayalimdi İpek ismi çok şükür nasip oldu İpek kızım bal kızım 🥰🥰
Merhaba benim de doğumuma az kaldı kızım Olacak ama hala isim konusunda karar veremediK ipek ismi en çok düşündüklerimizden biri ama anlamından dolayı çok yumuşak hassas kırılgan mı olur diye böyle şeylerde geliyor aklımıza o yüzden net Bu dur diyemiyoruz sizin kızlarınız nasıl genelde ipekler nasıl oluyor

Maşallah sübhanallah benim kızım isminin tam aksine çok çevik yaman bı kız oldu iki abisi var onlara hiç ezdirmez kendini dişli bı çocuk

Evet ben de sizi hatırladim.Gercekten zevklerimiz benziyor .Kızımın adı Melis olsun diye çok uğraşmıştım ama eşim kabul etmemişti 🤗Yine de listemde var .Duru da var .inci eşimin de beğendiği bir isim o da var .Görüş belirttiğiniz için çok teşekkür ederim .Çok iyi ozetlemissiniz sade ,zarif ve anlaşılır bir isim ariyorum ..
Melis ismi de düşündüğüm isimlerden biri siz anlamından dolayı mı elemiştiniz merak ettim sakıncası yoksa çünkü ismin anlamı ve kökeni net değil aslında en çok kafamı karıştıran sebep

Yaren ismini çok seviyorum.
Söylenişi ve anlamı acısından..

Ama kızıma hediye, mükafat anlamina gelen Ecren ismini koydum. :)

X