İpek ismine tarz ve anlam olarak yakın kız bebek isim onerilerinizi bekliyorum.

Kesinlikle çok beğendiğim isimler oluyor ama tak kafamda bir ışık yanıyor .Bir öğrencim gozumun önüne geliyor
Nil nehir yağmur bu üçü de düşündüğüm isimlerdi bunlarla ilgili tipik bir gözleminiz var mı şöyle olurlar genelde gibi acaba Öğretmen gözüyle nasıl yorumlarsınız merak ettim
çünkü suyla ilgili isimlere ruh halleri çok değişken oluyor hep Bir dengesizlik var hassas ve çok ağlaklar gibi şeyler duymuştum insan ister istemez etkileniyor böyle şeylerden isim koyma döneminde

Isim seçmek zor.
Biz öğretmenler için çok daha zor
Anlıyorum..
Nil nehir yağmur bu üçü de düşündüğüm isimlerdi bunlarla ilgili tipik bir gözleminiz var mı şöyle olurlar genelde gibi acaba Öğretmen gözüyle nasıl yorumlarsınız merak ettim
çünkü suyla ilgili isimlere ruh halleri çok değişken oluyor hep Bir dengesizlik var hassas ve çok ağlaklar gibi şeyler duymuştum insan ister istemez etkileniyor böyle şeylerden isim koyma döneminde

Nil adında öğrencim olmadi.

Nehir ve Yağmur adında olan öğrencilerim ise hep çok gayretli, güzel ahlaklı çocuklardı maşallah:)

Nil isminde öğrencim hic olmadı ama arkadsımın kızı var maşallah akıl küpü

Nehir çok çok akıllı calışkan çok zarif bi kızdı
Yağmur adında ıkı ogrencım oldu, biri fena deildi ama birinin dersle alakası yoktu pek

Üç isimden de çok yakından tanıdığım kişiler var bir hayli ,öğrencilerim dahil bebeklikleri çok zor geçiyor .Genelde dediğiniz gibi çabuk hastalanan,çok ağlayan geneli gazlı bebekler oluyor .Huysuz oluyorlar kaba tabirle..Duygusal durumları değişken oluyor .Genelde huzursuz kişilik yapısına sahip oluyorlar ..Ben tavsiye etmem ,kendim de bu tarz isimleri sevmeme rağmen bu nedenle koymam

Bende zar zor beğendiğim bir kız ismi daha var anlam olarak İpek’e benzemiyor. Hatta çevremde kimse benden önce koymasın diye bu ismi düşünüyorum kızım olursa diye söylemiyorum bile ama size söyleyebilirim. Ayça Melisa da düşünebilirsiniz bence kibar. Zülal de anlam olarak benziyor zevkinize uyarsa. Nil de güzel.

Çok teşekkür ederimAyça ismi çok güzel.Anlami da çok güzel .Benim bir tanidigimin ismi.O yüzden ilk kızımda da tepki gelmişti soyleyince şunda var diye etrafimdan o yüzden elemistim.Melisa yi eşim çok istedi ben beğenmemiştim .Anlam açısından.Soylenisi çok kibar .Zülal tarz olarak begenmedim.Nil de süper .Önerilerin için çok çok teşekkürler .İşime yarıyor gerçekten

Kizlar eşimle belirledigimiz liste ;
İnci
Beril
Rüya
Işıl
Pelin
Bu isimlerden eleyerek seçeceğiz inşallah ..

Ne tuhaf iki üç gündür aklıma ipek ismi geliyor nedense

Çok güzel bir isim ama .Kızımın ismii diye demiyorum.Az önce eşimle isim listelerine baktık .İpek kadar zarif bir kız ismi yok gerçekten ..

Erkek olursa kibar anlamına gelebilecek bı isim bulmak zor olacak sanırım .

Naif var
Çok geri bı isim sanki

Erkeğin ismi belli.Kiz ismi ariyoruz .İnci ,Peli. Ve Işıl favorilerimiz ..Rüya ve Beril de var ..
İki komşumun da kızının ismi beril ipek ti .
İki isim tek çocukta yani beril ve ipek neden birbirine çağrışım yapıyor da koyuyor acaba insanlar.
Hiç arastirmamistim

İki komşumun da kızının ismi beril ipek ti .
İki isim tek çocukta yani beril ve ipek neden birbirine çağrışım yapıyor da koyuyor acaba insanlar.
Hiç arastirmamistim
Söyleniş olarak zarif isimler .Birbirlerine benziyorlar bence .Anlam olarak da yakın sayilabilirler ama ben bu ismi daha şimdiden eledim gibi .Diğerleri daha ağır basıyor .

İpek ve Derin ismine bayılıyorum

benimkide kız ben bekarken bir kızım olsa Duru koyacam derdim oyuzden benim ıcın en guzel ısım Duruböyle güzel narin güzel bir kız hayal edıyorum hepİpek ismine İnci’de uyumlu İdil de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…