Çok teşekkür ederimAyça ismi çok güzel.Anlami da çok güzel .Benim bir tanidigimin ismi.O yüzden ilk kızımda da tepki gelmişti soyleyince şunda var diye etrafimdan o yüzden elemistim.Melisa yi eşim çok istedi ben beğenmemiştim .Anlam açısından.Soylenisi çok kibar .Zülal tarz olarak begenmedim.Nil de süper .Önerilerin için çok çok teşekkürler .İşime yarıyor gerçekten
Kizlar eşimle belirledigimiz liste ;
İnci
Beril
Rüya
Işıl
Pelin
Bu isimlerden eleyerek seçeceğiz inşallah ..
Inci yeni dogdu henuz 3 aylik, fiziksel olarak ipek le ayni dogdu, ayni ona benziyor, karakter olarakta ayni olacaklarini dusunuyorum, cunku 2 kizimda ayniydi, 3.de ayni olur heraldeKarakterleri benziyor mu?İnci nasıl bir karakter ??
Beril ve İnci ismi çok hoş listenizdenKizlar eşimle belirledigimiz liste ;
İnci
Beril
Rüya
Işıl
Pelin
Bu isimlerden eleyerek seçeceğiz inşallah ..
Bu mesajı okur okumaz aklıma ilk ve tek isim geldi İnci, siz ne düşünürsünüz bilemem amaBir kızım var .Burda konu açmistim .Çok güzel öneriler gelmişti .Kızımın ismine 9 ay karar veremedim.Kararsiz olduğum icin büyüklerden çok baskı geldi .Kızımın adini ipek koyduk .Hamileyim ve bu sefer cinsiyeti belli olana kadar net olarak belirlemek istiyorum ki kimse yorum yapmasın .İpek ismi kibar ve zarif anlamına geliyor .Ben söyleniş olarak degil de anlamı aynı olsun istiyorum .Söyleniş olarak değil de anlam olarak İpek ismini andıracak ,kibar ,zarif anlamına gelen yaratıcı isim onerilerinizi bekliyorum hanımlar ..Haydi parmaklara kuvvet
Bende İnci demeye gelmiştim. Sahra da güzel bence. Rüyayı nedense sevemiyorumİnci ya da Rüya olacak ..
Nihal çok yakınımızda var .Peri yi eşim beğenmedi.Duru ismine bir isiniyorum bir soğuyorumAynı anlama gelen bulamadım ama güzel anlamında Nihal ya da peri olabilir. Peri yi daha çok tercih edebilirim. Ya da duru.
İsmi duru olan kizlar hep çok güzel oluyor, aklınızda bulunsun :))Nihal çok yakınımızda var .Peri yi eşim beğenmedi.Duru ismine bir isiniyorum bir soğuyorumÖnerileriniz için çok teşekkürler