Teşekkür ederim.Listeye ekliyorum
Nalin mi Narin mi??Ne güzel sağlıkla büyüsün kızınız .Benim kızımın adida İpek eğer bi kızım daha olursa NALİN olmasını çok isterim bence çok güzel bı isim
Çok teşekkür ederim.İnci ve İdil
sağlıkla doğsun büyüsün
Erkek olursa isim belli.O yüzden sormadım.erkek olursa da Taylan, kibar ince uzun demek
Çok teşekkürler .Mine yi listeye ekledimMineye +1 de benden
Nalin çok teşekkür ederim Allah sizinkinide bağışlasın çocukluğumdan beri hayalimdi İpek ismi çok şükür nasip oldu İpek kızım bal kızımNalin mi Narin mi??Ne güzel sağlıkla büyüsün kızınız .
başlıkta kız yazıyormuşErkek olursa isim belli.O yüzden sormadım.Teşekkür ederim yine de ..
Çok teşekkür ederim önerileriniz için .Erkek ismi belli.O yüzden sormadımKız için Gülce erkek için ise Ömür
Evet çok güzel bir isim .Ben de beğenerek koydum .Bir kıza yakisabilecek en güzel isimlerden biri .İkincisi de kiz olursa bu kadar zarif bir isim olsun istiyorum .Nalin çok teşekkür ederim Allah sizinkinide bağışlasın çocukluğumdan beri hayalimdi İpek ismi çok şükür nasip oldu İpek kızım bal kızım
Ne demek.Cok.tesekkurlerbaşlıkta kız yazıyormuşdüzgün okumamışım pardon
Çok güzel isimler ..Selin ve Masal i listeye ekledim hemen .Duru yu ve Mine yi eklemiştim .Peri ismini ilk kızıma koymak istemiştim .Çok beğeniyorum ama çevremden olumsuz yorumlar aldım hep.Cocukla dalga geçerler,peri,çin diye dediler ..Benim aklıma gelmedi açıkçası .Peri kızı ,peri gibi güzel aklıma gelen ama herkes olumsuz yorum yaptı .Nil de çok güzel .Ama yakınlarımizda var bu isim .Listenize bayıldım gerçekten .Çok teşekkürler- selin
- masal
- duru
- peri
- mine
- nil
Evet kulağa hoş geliyor .Ben Google a yazdım .Merak edip ama anlamı çıkmadı .Değişik bir anlam ve isimCanım nalın feryat demek ama kulağa bence çok hoş geliyor bı kaç defa seslen bakayım nalın diye
Ahu ismini ben de çok severim ama aklıma Ahu Tuğba geliyorBen de bi kızım olursa bigün İpek ve Ahu isimlerinden birini koymak istiyorum. Ahu güzel kadın demek. Kulağıma çok geliyo sesi.
Buse Ekin Mine Ela
Eylül
Ya evet Ahu'nun öyle kötü bi imajı var ama inşallah biz kızımla kırarız bu algıyı.Ahu ismini ben de çok severim ama aklıma Ahu Tuğba geliyorOndan listeye eklemedim.Buse ismi aşırı kadınsı geliyor anlam olarak.Ekin güzel ama unisex.Erkekler de kullanıyor diye istemedim .Mine süper listeye ekledim .Ela yakinimizda var Yoksa çok güzel isim .Eylül de yakınımızda var.İlk kızıma düşünmüştüm ama onlar önce koydu Önerileriniz için çok çok teşekkür ederim .
İnşallah öyle olurYa evet Ahu'nun öyle kötü bi imajı var ama inşallah biz kızımla kırarız bu algıyı.Bu arada benim ismim Peri. Hiç öyle düşündüğünüz gibi dalga geçilmesi aksine çocukluğumdan beri herkes çok beğenir iltifat ederler.
Ahsen ismini çok severimm kuran da geçer. Erkek de Ali asafBir kızım var .Burda konu açmistim .Çok güzel öneriler gelmişti .Kızımın ismine 9 ay karar veremedim.Kararsiz olduğum icin büyüklerden çok baskı geldi .Kızımın adini ipek koyduk .Hamileyim ve bu sefer cinsiyeti belli olana kadar net olarak belirlemek istiyorum ki kimse yorum yapmasın .İpek ismi kibar ve zarif anlamına geliyor .Ben söyleniş olarak degil de anlamı aynı olsun istiyorum .Söyleniş olarak değil de anlam olarak İpek ismini andıracak ,kibar ,zarif anlamına gelen yaratıcı isim onerilerinizi bekliyorum hanımlar ..Haydi parmaklara kuvvet