İpek ismine tarz ve anlam olarak yakın kız bebek isim onerilerinizi bekliyorum.

Nalin çok teşekkür ederim Allah sizinkinide bağışlasın çocukluğumdan beri hayalimdi İpek ismi çok şükür nasip oldu İpek kızım bal kızım
Evet çok güzel bir isim .Ben de beğenerek koydum .Bir kıza yakisabilecek en güzel isimlerden biri .İkincisi de kiz olursa bu kadar zarif bir isim olsun istiyorum .Nalin ne demek bu arada ilk kez duydum .

- selin
- masal
- duru
- peri
- mine
- nil
Çok güzel isimler ..Selin ve Masal i listeye ekledim hemen .Duru yu ve Mine yi eklemiştim .Peri ismini ilk kızıma koymak istemiştim .Çok beğeniyorum ama çevremden olumsuz yorumlar aldım hep.Cocukla dalga geçerler,peri,çin diye dediler ..Benim aklıma gelmedi açıkçası .Peri kızı ,peri gibi güzel aklıma gelen ama herkes olumsuz yorum yaptı .Nil de çok güzel .Ama yakınlarımizda var bu isim .Listenize bayıldım gerçekten .Çok teşekkürler

Hanımlar çok güzel öneriler geliyor .Şimdiden 6 seçenek oldu listemde sayenizde .Yeni önerileri bekliyorum .

Ben de bi kızım olursa bigün İpek ve Ahu isimlerinden birini koymak istiyorum. Ahu güzel kadın demek. Kulağıma çok geliyo sesi.
Buse Ekin Mine Ela
Eylül

Ben de bi kızım olursa bigün İpek ve Ahu isimlerinden birini koymak istiyorum. Ahu güzel kadın demek. Kulağıma çok geliyo sesi.
Buse Ekin Mine Ela
Eylül
Ahu ismini ben de çok severim ama aklıma Ahu Tuğba geliyor Ondan listeye eklemedim.Buse ismi aşırı kadınsı geliyor anlam olarak.Ekin güzel ama unisex.Erkekler de kullanıyor diye istemedim .Mine süper listeye ekledim .Ela yakinimizda var Yoksa çok güzel isim .Eylül de yakınımızda var.İlk kızıma düşünmüştüm ama onlar önce koydu Önerileriniz için çok çok teşekkür ederim .

Ya evet Ahu'nun öyle kötü bi imajı var ama inşallah biz kızımla kırarız bu algıyı. Bu arada benim ismim Peri. Hiç öyle düşündüğünüz gibi dalga geçilmesi aksine çocukluğumdan beri herkes çok beğenir iltifat ederler.

İnşallah öyle olur Peri ismini ben de çok sevdim .Aklıma hep peri kizi yanda peri gibi güzel geldi .Ama cevremdekiler hep öyle söyledi .Çocuğa peri,cin derler .Büyü yap derler falan dediler Yoksa hâlâ aklımda .Hâtta listeye ekledim ..Eşime bir kez daha teklif edeyim bakayım bu ismi.Demek hiç rahatsızlık duymadinz bu isimden ya da alay etmediler .Bunu duyunca biraz yakinlastim isme .Teşekkür ederim..

Ahsen ismini çok severimm kuran da geçer. Erkek de Ali asaf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…