İpek ismine tarz ve anlam olarak yakın kız bebek isim onerilerinizi bekliyorum.

Off valla isim konusunda ben de aynı şeydeyim. Aklıma gelen bütün isimlerle ilgili bir tanıdığım var ve hep o insanların sevmediğim özellikleri geliyor gözümün önüne
İzgi de güzelmiş aslında. Ama ben değişik isimlere biraz mesafeliyim. İpek ismini çok sevdim mesela onun gibi değil tınısı sanki.

Narin ben de düşündüm .Sizce nasıl bir isim?Kulağa hoş geliyor mu?Emin olamadım .

Narinin anlami cok hos ama ablam ipekken ben narin olmak istemezdim.

Ben ipek ve mine isimlerini cok begeniyorum yillardir. Mine nasil sizce, kulagıma kibar geliyor ama sizin hosunuza gider mi acaba

Narinin anlami cok hos ama ablam ipekken ben narin olmak istemezdim.

Ben ipek ve mine isimlerini cok begeniyorum yillardir. Mine nasil sizce, kulagıma kibar geliyor ama sizin hosunuza gider mi acaba
Yorumunuz için çok teşekkür ederim.Ablam ipekken ben narin olmak istemezdim yazmanızın sebebi ipeğin daha güzel olması mi?Buna da çok dikkat ediyorum .Aynı tarz olsun dememdeki amaç da o aslında .Biri diğerine onun ismi daha güzel demesin .Mine çok güzel .Listeme ekliyorum Teşekkürler.İpek ve Mine çok güzel .Ya bir de İris ismini buldum .Bir çiçek mis.Ama.ayrica gözün tabakalarından biri ..İrisin bir çiçek olduğunu çoğu kişi bilmiyordur ama göz tabakası der herkes değil mi iris deyince ..

Mine çok icime sindi .Çok kibar çok tatlı.Listeme ekledim.Tabiki eşimin de beğenmesi lazım.O yüzden bu tarz önerilerinizi bekliyorum hanımlar .Yok mu arttıran?

Aslinda narin de cok guzel, ipek de. Daha guzel olup olmama degil de nasil desem... ayni frekansta degiller. Narin daha derin, anlamli, ipek daha hoş ve modern.

Iris soylemesi zor bence, benim cok hosuma gitmedi ve cok duyulmamis isimleri genel olarak tercih etmem :) ama siz annesi olarak begendiyseniz bize laf dusmez tabi ki ❤

Kendi adim da Ece. Aslinda yabanci adim var. Kimligime Ece eklettirdim kendim sectim. Kızım olursa esim onun da ismini ece koymak istiyor
Bir kaybim var kiz, ekin koyacaktim adini. Melek oldu kücügüm. Bir daha olursa ipek veya mine aklimda ama adam tutturdu ece.

Bize söyleyemeyin tabi ama siz soyisminizle de kombinleyin bakalim onerilerden hangisi daha uygun

İpek çok içime sindi.O kadar beğendim ki bu ismi .Sanki hangi ismi koyarsam.bu isim kadar güzel olmaz gibi geliyordu ..Mine 'ye bayıldım ama ..Evet iris benim içime de çok sinmedi .Eşim kesin beğenmez zaten.Peki İnci nasıl??

Ben inciye yorum yapmayayim, pek sevmedigim birinin adi objektif olamam

Yani tabi kiymetli hos biseyin adi kulaga da hos geliyor ama ben ister istemez önyargiliyim diger hanimlar yorumlasin

İnci ve İdil

sağlıkla doğsun büyüsün

Duru

erkek olursa da Taylan, kibar ince uzun demek

Işıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…