- 5 Ekim 2020
- 13.266
- 35.329
- 36
Ezgi ismini çok seviyorum ama bir arkadaşımın adı Ezgi.Biraz garip bir kızdı .Bana söyleyince onu hatirlatiyor .Yoksa düşünürdüm bu ismi .İzgi ismi var .Çok beğendim Türkçe.Guzel,zeki,adaletli demekmiş.Anlamina da vuruldum ama uydurma isim gibi mi duruyor .Ezgi ile mi karistirilir .Herkes Ezgi mi der .O beni uzaklaştırıyor .
O yüzden kız olursa şu erkek olursa şu demek istiyomYa ben de bu sefer erken başladım .Ben diğer kızıma gerçekten 9 ayda buldum .İsim listesi okumaktan gözüm kör olacaktı artık
Sizin var mı aklınızda hiç işim?O yüzden kız olursa şu erkek olursa şu demek istiyom
Erkekde çınar aras hosuma gidiyor kızdada masalSizin var mı aklınızda hiç işim?
Narin ben de düşündüm .Sizce nasıl bir isim?Kulağa hoş geliyor mu?Emin olamadım .
Yorumunuz için çok teşekkür ederim.Ablam ipekken ben narin olmak istemezdim yazmanızın sebebi ipeğin daha güzel olması mi?Buna da çok dikkat ediyorum .Aynı tarz olsun dememdeki amaç da o aslında .Biri diğerine onun ismi daha güzel demesin .Mine çok güzel .Listeme ekliyorumNarinin anlami cok hos ama ablam ipekken ben narin olmak istemezdim.
Ben ipek ve mine isimlerini cok begeniyorum yillardir. Mine nasil sizce, kulagıma kibar geliyor ama sizin hosunuza gider mi acaba
Yorumunuz için çok teşekkür ederim.Ablam ipekken ben narin olmak istemezdim yazmanızın sebebi ipeğin daha güzel olması mi?Buna da çok dikkat ediyorum .Aynı tarz olsun dememdeki amaç da o aslında .Biri diğerine onun ismi daha güzel demesin .Mine çok güzel .Listeme ekliyorumTeşekkürler.İpek ve Mine çok güzel .Ya bir de İris ismini buldum .Bir çiçek mis.Ama.ayrica gözün tabakalarından biri ..İrisin bir çiçek olduğunu çoğu kişi bilmiyordur ama göz tabakası der herkes değil mi iris deyince ..
İpek çok içime sindi.O kadar beğendim ki bu ismi .Sanki hangi ismi koyarsam.bu isim kadar güzel olmaz gibi geliyordu ..Mine 'ye bayıldım ama ..Evet iris benim içime de çok sinmedi .Eşim kesin beğenmez zaten.Peki İnci nasıl??Aslinda narin de cok guzel, ipek de. Daha guzel olup olmama degil de nasil desem... ayni frekansta degiller. Narin daha derin, anlamli, ipek daha hoş ve modern.
Iris soylemesi zor bence, benim cok hosuma gitmedi ve cok duyulmamis isimleri genel olarak tercih etmem :) ama siz annesi olarak begendiyseniz bize laf dusmez tabi ki ❤
Kendi adim da Ece. Aslinda yabanci adim var. Kimligime Ece eklettirdim kendim sectim. Kızım olursa esim onun da ismini ece koymak istiyor
Bir kaybim var kiz, ekin koyacaktim adini. Melek oldu kücügüm. Bir daha olursa ipek veya mine aklimda ama adam tutturdu ece.
İpek çok içime sindi.O kadar beğendim ki bu ismi .Sanki hangi ismi koyarsam.bu isim kadar güzel olmaz gibi geliyordu ..Mine 'ye bayıldım ama ..Evet iris benim içime de çok sinmedi .Eşim kesin beğenmez zaten.Peki İnci nasıl??
Başlığı görünce İnci ismini önermeye gelmiştimİpek çok içime sindi.O kadar beğendim ki bu ismi .Sanki hangi ismi koyarsam.bu isim kadar güzel olmaz gibi geliyordu ..Mine 'ye bayıldım ama ..Evet iris benim içime de çok sinmedi .Eşim kesin beğenmez zaten.Peki İnci nasıl??
Listeme ekledim.Başlığı görünce İnci ismini önermeye gelmiştim
DuruBir kızım var .Burda konu açmistim .Çok güzel öneriler gelmişti .Kızımın ismine 9 ay karar veremedim.Kararsiz olduğum icin büyüklerden çok baskı geldi .Kızımın adini ipek koyduk .Hamileyim ve bu sefer cinsiyeti belli olana kadar net olarak belirlemek istiyorum ki kimse yorum yapmasın .İpek ismi kibar ve zarif anlamına geliyor .Ben söyleniş olarak degil de anlamı aynı olsun istiyorum .Söyleniş olarak değil de anlam olarak İpek ismini andıracak ,kibar ,zarif anlamına gelen yaratıcı isim onerilerinizi bekliyorum hanımlar ..Haydi parmaklara kuvvet
IşılBir kızım var .Burda konu açmistim .Çok güzel öneriler gelmişti .Kızımın ismine 9 ay karar veremedim.Kararsiz olduğum icin büyüklerden çok baskı geldi .Kızımın adini ipek koyduk .Hamileyim ve bu sefer cinsiyeti belli olana kadar net olarak belirlemek istiyorum ki kimse yorum yapmasın .İpek ismi kibar ve zarif anlamına geliyor .Ben söyleniş olarak degil de anlamı aynı olsun istiyorum .Söyleniş olarak değil de anlam olarak İpek ismini andıracak ,kibar ,zarif anlamına gelen yaratıcı isim onerilerinizi bekliyorum hanımlar ..Haydi parmaklara kuvvet
Güzel bir öneri .Listeye ekliyorum .Çok teşekkür ederim.