İpek ismine tarz ve anlam olarak yakın kız bebek isim onerilerinizi bekliyorum.

İnşallah öyle olur 🙂🙂Peri ismini ben de çok sevdim .Aklıma hep peri kizi yanda peri gibi güzel geldi .Ama cevremdekiler hep öyle söyledi .Çocuğa peri,cin derler .Büyü yap derler falan dediler 😂😂Yoksa hâlâ aklımda .Hâtta listeye ekledim ..Eşime bir kez daha teklif edeyim bakayım bu ismi.Demek hiç rahatsızlık duymadinz bu isimden ya da alay etmediler .Bunu duyunca biraz yakinlastim isme .🥰🥰Teşekkür ederim..
Yok valla hep güzel şeyler duydum. Ortaokulda ki arkadaşlarım bir çok şeyle dalga geçerlerdi ama ismimle hayır 😌
Esin, İrem de geldi aklıma.

Yok valla hep güzel şeyler duydum. Ortaokulda ki arkadaşlarım bir çok şeyle dalga geçerlerdi ama ismimle hayır 😌
Esin, İrem de geldi aklıma.
İki isim de favori isimlerimdendi.Cok beğenirim ama maalesef yakinlarimizda var .Teşekkür ederim yine de 🥰🥰Başka aklınıza gelen olursa bekliyorum 🥰

İki isim de favori isimlerimdendi.Cok beğenirim ama maalesef yakinlarimizda var .Teşekkür ederim yine de 🥰🥰Başka aklınıza gelen olursa bekliyorum 🥰
Güzel isimleri hep çevreniz kapmış😌
Leyla (klasik ama tınısı çok güzel geliyo kulağıma)
Özge
Özgü
Pırıl

Çok teşekkür ederim önerileriniz için .Erkek ismi belli.O yüzden sormadım🥰🥰
Asya yı önermeye geldim çok güzel bir isim 7 haftalık gebeyim kızım olursa asya olacak ismi
bir mihra var anlamı tatlı dilli, sevecen sevgi dolu demek çocukların isminin anlamını taşıdığına inanırım mihra ismini duyunca bıcır bıcır bir kız çocuğu canlanıyor gözümde

Güzel isimleri hep çevreniz kapmış😌
Leyla (klasik ama tınısı çok güzel geliyo kulağıma)
Özge
Özgü
Pırıl
Gerçekten öyle ..Beğendiğim isimler çevremde var hep .Leyla da var .Özge benim kendi ismim🙂Özgü benim adıma çok yakın olduğu için tercih etmem .Karıştırırlar😂Pırıl çok duyulmamış bir isim sanırım.Cok kullanılmıyor ..Bu tarz isimleri riskli buluyorum nedense🙂🙂Öneriler için çok çok teşekkür ederim💞💞

Asya yı önermeye geldim çok güzel bir isim 7 haftalık gebeyim kızım olursa asya olacak ismi
bir mihra var anlamı tatlı dilli, sevecen sevgi dolu demek çocukların isminin anlamını taşıdığına inanırım mihra ismini duyunca bıcır bıcır bir kız çocuğu canlanıyor gözümde
Sağlıkla ilerlesin gebeliginiz inşallah .Asya guzel bir isim.Benim de olabilir mi acaba diye düşündüğüm isimlerden biri .Ama ben söylenişi biraz daha naif olsun diye ipek gibi..Eledim .İlk kizimda da düşündüğüm isimlerden biriydi .Mihra da güzel .Duymuştum ama insanlar anlamayabilir,yanlış anlayabilir ,ya da herkes ne demek diye sorar😂😂Ayy o kadar çok ince eliyorumki😂😂

Bir kızım var .Burda konu açmistim .Çok güzel öneriler gelmişti .Kızımın ismine 9 ay karar veremedim.Kararsiz olduğum icin büyüklerden çok baskı geldi .Kızımın adini ipek koyduk .Hamileyim ve bu sefer cinsiyeti belli olana kadar net olarak belirlemek istiyorum ki kimse yorum yapmasın .İpek ismi kibar ve zarif anlamına geliyor .Ben söyleniş olarak degil de anlamı aynı olsun istiyorum .Söyleniş olarak değil de anlam olarak İpek ismini andıracak ,kibar ,zarif anlamına gelen yaratıcı isim onerilerinizi bekliyorum hanımlar ..Haydi parmaklara kuvvet 🥰🥰🥰
Sedef🤗

X