• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İpek gibi ayaklar

gve

Meriç Ege
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2014
2.113
3.363
208
istanbul
merhaba kızlar. size kendi uygulağım hatta eşimede uygulattığım bir karışım tarifi vereceğim. bir kaba 2 çorba kaşığı vazalin, 1 çorba kaşığı nemlendirici krem, bir çorba kaşığıda bedem yağı karıştırıyoruz. ve gece yatmadan önce ayaklarımıza sürüp yatıyoruz. sabah kalktığımızda ayaklarımız nemli ve çok bakımlı oluyor. denediğinizde ayaklarınıza hayran kalacaksınız.... :KK31::KK31::KK31:

hımm olabilir aslında her gece mi uygulanıyor hafta da bi kaç gün mü??

Vazelin ve yağı karıştırarak denemiştim ayaklarım yumuşacık ve pürüzsüz oluyordu. yalnız 2 3 gün yapmayınca benim topuk kısımlarım da pürüzler ortaya çıktı :S Daha sonra internetten araştırdım şimdi uyguladığım kürde, sıcak suyun içine bir kaç damla sirke damlattıktan sonra suyun içinde ayaklarınzı 30 dk beklettiğinizde pürüzsüz ayaklara sahip olabiliyorsunuz :)

sirkeli suyu çok yaptım gayet güzel oluyor. fakat çok yorgunsanız bu karışımı sürüp çorabınızı giyip uyuyabilirsiniz :)

sodalı suda bekletmekte çok iyi geliyor..

• Beğen
Reactions: gve
rica ederim yardımcı olursam ne mutlu:) paylaşım önemli:)

Yazılanlar için çok teşekkür ederim, ben çok önem veriyorum bakımlarına en kısa zamanda deneyip sonucu yazacağım..

Vazelinin bir süre sonra topukları sararttığı ile ilgili yorumlar okumuştum , ne derece doğru bilemem tabii .

Back