tatlım merhaba seni unutur muyumEki Görüntüle 1718074 Eki Görüntüle 1718075 Eki Görüntüle 1718076 daha oncede gorusmustuk canim bakmak istersen sayfama beklerim
tatlım sayfandaki elbiseye de bayıldım hemmen ölçü istiyorum uyarsa benimdir oEki Görüntüle 1718074 Eki Görüntüle 1718075 Eki Görüntüle 1718076 daha oncede gorusmustuk canim bakmak istersen sayfama beklerim
Mezroyu bulamadim cnm sabah gonderirim olur diye tahmin ediyorumtat
tatlım sayfandaki elbiseye de bayıldım hemmen ölçü istiyorum uyarsa benimdir o
ben 38 im aslında ama biraz kilo aldım bu ara tatlım ve sımsıkı giyemiyorum ay olur inş. senden haber bekliyorum telefonum kayıtlı ise istersen whatsapptan görüşürüzMezroyu bulamadim cnm sabah gonderirim olur diye tahmin ediyorum
çanta da arıyorum arkadaslar
Bende bu cantalar var
özelden de mesaj attım canımCnm güzeller ama fiyat nasıl bi de ben kahveli arıyorum daha çok
çok sağol canım inceleyeceğimözelden de mesaj attım canım
Canım sayfamda lacivert 38 beden mevsimlik bir kap bulunmaktadır. Boyu 124 cmdir. İstersen ayrıntılı fotoğraflarınıda gönderirim.Evet arkadaşlar klasik 90 90 değil büyük boy eşarp arıyorum. Önceliğim büyük olması lakin, büyük olmayanları da değerlendirebilirim...
Güncelleme:
Kızlar kolay bulamadığımdan büyük boy olmayanları da değerlendiriyorum yeter ki 85e 85 olmasın..
Eşarp arayışıma ilave olarak,
38 beden pantolon etek
38 40 da olabilir -çünkü üzerime oturmasını istemem- mevsimlik pardesü ve kışlık pardesü/manto
belden kısa özellikle yüksek bel eteklerle kullanılabilir kazak/hırka ve yelek
çanta da arıyorum arkadaşlar kaliteli şık bişey
Bu arada arkadaşlar elimde etiketi üzerinde sıfır bir aker ipek eşarp var aynı şekilde kullanılmamış eşarbı olanla takas yapabiliriz, ya da çok az kullanılmış vakko pierre cardin veya chacarel gibi eşarplarla da takaslayabilirim bakmak isteyene özelden resim atarım
canım bilek boy giyiyorum bana 130 cm lazım omuzdan itibarenCanım sayfamda lacivert 38 beden mevsimlik bir kap bulunmaktadır. Boyu 124 cmdir. İstersen ayrıntılı fotoğraflarınıda gönderirim.
Umarim istedigin ozellikte bir urun bulursun canim.canım bilek boy giyiyorum bana 130 cm lazım omuzdan itibaren
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?