- 2 Şubat 2014
- 878
- 29
- 48
canım bedeni yazmışım büyük bana :))
ilgimi çekmedi canım teşekkür ederimm
canım pardesü dedim yani bilek boy arıyorumMevsimlik uzun :)
teşekkür ederim canım bunlar bana fazla sporEki Görüntüle 1715801 Eki Görüntüle 1715802
koyu vişne çürüğü(10tl) renk olanla koyu lacivert(15) ıkısıde koton un 1 er kez yıkandı lacıvert olan popoyu örtecek boyda uzun bıraz dıgerı normal boyda dusunursenız bendede bunlar var :)
çok teşekkürler canım ama düşündüğüm gibi değiller malesefEki Görüntüle 1715832 Eki Görüntüle 1715834 Eki Görüntüle 1715835 Eki Görüntüle 1715837 Canm benimkilere de bak istersen
canım elimde şu pantolon var. dar değil. hatları belli etmiyor. çok da rahat.Evet arkadaşlar klasik 90 90 değil büyük boy eşarp arıyorum. Önceliğim büyük olması lakin, büyük olmayanları da değerlendirebilirim...
Güncelleme:
Kızlar kolay bulamadığımdan büyük boy olmayanları da değerlendiriyorum yeter ki 85e 85 olmasın..
Eşarp arayışıma ilave olarak,
38 beden pantolon etek
38 40 da olabilir -çünkü üzerime oturmasını istemem- mevsimlik pardesü ve kışlık pardesü/manto
belden kısa özellikle yüksek bel eteklerle kullanılabilir kazak/hırka ve yelek
Bu arada arkadaşlar elimde etiketi üzerinde sıfır bir aker ipek eşarp var aynı şekilde kullanılmamış eşarbı olanla takas yapabiliriz, ya da çok az kullanılmış vakko pierre cardin veya chacarel gibi eşarplarla da takaslayabilirim bakmak isteyene özelden resim atarım
canım ben senin bu pantolonunu görmüştüm ama büyüktü bana bedenicanım elimde şu pantolon var. dar değil. hatları belli etmiyor. çok da rahat.
canım etiketinde 42 yazıyor ama bedeni 38e uygun. ben de 38 beden giyiyorum şu ancanım ben senin bu pantolonunu görmüştüm ama büyüktü bana bedeni
özelden mesaj attımcanım ben senin bu pantolonunu görmüştüm ama büyüktü bana bedeni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?