canım ben çok minik kazak ve hırkalar arıyorum yüksel bel eteklerle kullanılabilecek zarif ürünlerKazak hirka icin dedim cnm
Tmm cnmcanım ben çok minik kazak ve hırkalar arıyorum yüksel bel eteklerle kullanılabilecek zarif ürünler
canım ben çok minik kazak ve hırkalar arıyorum yüksel bel eteklerle kullanılabilecek zarif ürünler
Yeniler eklendi canm konuma bak istersen :)Evet arkadaşlar klasik 90 90 değil büyük boy eşarp arıyorum. Önceliğim büyük olması lakin, büyük olmayanları da değerlendirebilirim...
Güncelleme:
Kızlar kolay bulamadığımdan büyük boy olmayanları da değerlendiriyorum yeter ki 85e 85 olmasın..
Eşarp arayışıma ilave olarak,
38 beden pantolon etek
38 40 da olabilir -çünkü üzerime oturmasını istemem- mevsimlik pardesü ve kışlık pardesü/manto
belden kısa özellikle yüksek bel eteklerle kullanılabilir kazak/hırka ve yelek
çanta da arıyorum arkadaşlar kaliteli şık bişey
elbise güzelmiş cnm ne kadar fiyat, tam boy muYeniler eklendi canm konuma bak istersen :)
Benim boyum 1.67 bileğimden biraz yukarda duruyo. Bana ara boy oluyo yani :) elbisem çok temizdir. Çok az kullanıldı. Şuan bana olmuyo maalesefelbise güzelmiş cnm ne kadar fiyat, tam boy mu
gri kazak ne kadar cnmBunlar var arkadaşım istersen
Çanta mavi marka, ceket collezione, gri kazak zara, mavi lcw marka daha bakıcam kısa model kazak hırkaEki Görüntüle 1735992 Eki Görüntüle 1735993 Eki Görüntüle 1735994 Eki Görüntüle 1735995
ne kadar canmCanim bende bir model var yukel bel etek yada pantolonla kullanabilirsin 38-40 bedenler icinEki Görüntüle 1735537 Eki Görüntüle 1735542
ne kadar canm[/QUOTE mini kazagi begendinmi canim msj atmistim fiyatini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?