Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlım bunu sana yazdım K karamel delisitatlım başka çantan yok mu sana yazmıştım ama alıntı yapmamışım çok güzel çantalar ama koyu kahveli çantan yok mu ya da hem siyah hem kahve kombinlere uyabilecek?
aaaaZaten gucci marka kahve tonlu diger polo silve r
olanı koyu yesil kahve bordo karisik kareli düz kahve olarak yok canım
Bende canta var cnm siyah renkte 1 kac kez kullandim istersen resmini atarim sade ve spor bi cantaEvet arkadaşlar klasik 90 90 değil büyük boy eşarp arıyorum. Önceliğim büyük olması lakin, büyük olmayanları da değerlendirebilirim...
Güncelleme:
Kızlar kolay bulamadığımdan büyük boy olmayanları da değerlendiriyorum yeter ki 85e 85 olmasın..
Eşarp arayışıma ilave olarak,
38 beden pantolon etek
38 40 da olabilir -çünkü üzerime oturmasını istemem- mevsimlik pardesü ve kışlık pardesü/manto
belden kısa özellikle yüksek bel eteklerle kullanılabilir kazak/hırka ve yelek
çanta da arıyorum arkadaşlar kaliteli şık bişey
Bu arada arkadaşlar elimde etiketi üzerinde sıfır bir aker ipek eşarp var aynı şekilde kullanılmamış eşarbı olanla takas yapabiliriz, ya da çok az kullanılmış vakko pierre cardin veya chacarel gibi eşarplarla da takaslayabilirim bakmak isteyene özelden resim atarım![]()
Anladim cnm nasil bisey istedigini resimlerle koysan daha cok yardimci olurlar sana
aslında kesin bi çizgim de yok,, sadece klasik kumaş eteklerle kullanabileceğim bi model olması yeterliAnladim cnm nasil bisey istedigini resimlerle koysan daha cok yardimci olurlar sana
Anladim cnmaslında kesin bi çizgim de yok,, sadece klasik kumaş eteklerle kullanabileceğim bi model olması yeterli
Birinin sapi yesil. diger gucci sapi koyu kahve cnmaaaaben ikisini de siyah gördüm canım saplar siyah değil mi yaa
![]()
ay tatlım ozaman sen daha iyi bi ışıkta bana ikisini de bi ayrıntılı çeksene özelden atsana sana zahmetBirinin sapi yesil. diger gucci sapi koyu kahve cnm
Konuma bak istersen cnmEvet arkadaşlar klasik 90 90 değil büyük boy eşarp arıyorum. Önceliğim büyük olması lakin, büyük olmayanları da değerlendirebilirim...
Güncelleme:
Kızlar kolay bulamadığımdan büyük boy olmayanları da değerlendiriyorum yeter ki 85e 85 olmasın..
Eşarp arayışıma ilave olarak,
38 beden pantolon etek
38 40 da olabilir -çünkü üzerime oturmasını istemem- mevsimlik pardesü ve kışlık pardesü/manto
belden kısa özellikle yüksek bel eteklerle kullanılabilir kazak/hırka ve yelek
çanta da arıyorum arkadaşlar kaliteli şık bişey![]()
Baktinmi konuma cnmgüncel
baktım canım ama ne için dediğini anlayamadım ben açıkçasıBaktinmi konuma cnm
Kazak hirka icin dedim cnmbaktım canım ama ne için dediğini anlayamadım ben açıkçası![]()