• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İpek eşarp, çanta,pantolon etek, kazak, yelek, pardesü arayışlarım

tatlım başka çantan yok mu sana yazmıştım ama alıntı yapmamışım çok güzel çantalar ama koyu kahveli çantan yok mu ya da hem siyah hem kahve kombinlere uyabilecek?

Evet arkadaşlar klasik 90 90 değil büyük boy eşarp arıyorum. Önceliğim büyük olması lakin, büyük olmayanları da değerlendirebilirim...

Güncelleme:
Kızlar kolay bulamadığımdan büyük boy olmayanları da değerlendiriyorum yeter ki 85e 85 olmasın..

Eşarp arayışıma ilave olarak,
38 beden pantolon etek
38 40 da olabilir -çünkü üzerime oturmasını istemem- mevsimlik pardesü ve kışlık pardesü/manto
belden kısa özellikle yüksek bel eteklerle kullanılabilir kazak/hırka ve yelek
çanta da arıyorum arkadaşlar kaliteli şık bişey :KK66:

Bu arada arkadaşlar elimde etiketi üzerinde sıfır bir aker ipek eşarp var aynı şekilde kullanılmamış eşarbı olanla takas yapabiliriz, ya da çok az kullanılmış vakko pierre cardin veya chacarel gibi eşarplarla da takaslayabilirim bakmak isteyene özelden resim atarım :KK66:
Bende canta var cnm siyah renkte 1 kac kez kullandim istersen resmini atarim sade ve spor bi canta

Evet arkadaşlar klasik 90 90 değil büyük boy eşarp arıyorum. Önceliğim büyük olması lakin, büyük olmayanları da değerlendirebilirim...

Güncelleme:
Kızlar kolay bulamadığımdan büyük boy olmayanları da değerlendiriyorum yeter ki 85e 85 olmasın..

Eşarp arayışıma ilave olarak,
38 beden pantolon etek
38 40 da olabilir -çünkü üzerime oturmasını istemem- mevsimlik pardesü ve kışlık pardesü/manto
belden kısa özellikle yüksek bel eteklerle kullanılabilir kazak/hırka ve yelek
çanta da arıyorum arkadaşlar kaliteli şık bişey :KK66:
Konuma bak istersen cnm

Back