• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ip perdede disaridan bakinca icerisi görünüyor mu?

LiLithy

Guru
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2009
492
10
318
40
Balıkesir
Arkadaşlar yatak odama ip perde istiyorum fakat kafamı kuracalayan bi soru var. Dışardan bakınca içerisi gözükyormu yani tül perdeler kadar güvenilirmi. Malüm yatak odası yani... Birde kullanımı nasıl rahat yıkanırmı. Kullanan arkadaşlae Yardımcı olursa sevinirim

canım ip perdenin arkasına stor perde yaptırmazsan tabiki gösterir ama yaptırısan göstermez ben salonuma yaptırcam arkasınada stor yatırcam

rahat yıkanıyor diyorlar zaten onun filesi varmış içine koyuyormuşsun ütüleme derdi yok ohhhh yıka as bence çok güzel

cnm ip perdeyi ya 3 yerden baglayıp boşetinin içine koyup yıkıycaksın yada sıkı olmadan saç örgüsü yapıp yıkıycaksın..kulanımı kolayy..şahsen ben yatak odamda güneşligimi açmam hiç kapalı durur...yalnız bu ip perdenin kötü bi yanı var camı açtıgınızda rüzgar olursa karışabiliyorrrr..onun için camı sürekli açmıycagınız yere almanızı tavsiye ederim..

Sağolun kızlar benim derdim aslında yatak odamızın tam arkasında iş alanı var. Gündüz güneşlik yokken içerisi belli olurmu acaba diye korkuyorum.

Sağolun kızlar benim derdim aslında yatak odamızın tam arkasında iş alanı var. Gündüz güneşlik yokken içerisi belli olurmu acaba diye korkuyorum.

en güzeli mağazaya gidip ip perdenin arkasına geçip bakman canım bence şahsen ben deneme yoluyla karar veriyorum böyle şeylere.

bende oturmaodama ip yaptırdımsimli beyaz ip altında güneşlik yerine beyaz stor var yanlara japon siyah fon koydurdum çok güzel oldu fonların üstüne de bıncuk aksesuarlardan astıım tavsiye ederim

Back
X