- Konu Sahibi flamingo2754
-
Diğer arkadaşları bilmem ama ben kesinlikle ip perde tavsiye etmiyorum.
Yaz başında salon ve yatak odama aldım binlerce kez pişman oldum, iade etmek istediğimde satıcı bana
"bunu bir şey zannedip alıyorlar işte" demişti çok koymuştu o laf, kendimi acayip kazıklanmış hissettim.
Pencereleri açtığın zaman bütün perde dışarı çıkıyor, benim evim 3. kat.
İnanılmaz rahatsız edici bir durum. Pencere kapalıyken çok şık duruyor ama maalesef kullanım bakımından kabus diyebilirim.
Bütün yaz gün içerisinde bile perdelerimi kapalı tutmak zorunda kaldım, ip perde dışarı çıktığı için evin içi komple sergileniyordu.
Evde rahat rahat dolaşamıyorduk bile. Neyse fazla dayanamadım ve salonuma klasik tül perde yaptırdım.
Bu yaza doğru da yatak odamın ip perdelerini atacağım, oraya da klasik tül perde yaptıracağım.
Bu benim deneyimimdi, kimseye tavsiye etmiyorum kapalı pencerede görsel zevkten öteye gitmiyor.
Salonumda ip perde kullanıyorum
Aslında hiç sevmemişimdir ip perdeyi ama istediğim fonlara ancak ip perde kullanabileceğimi söyleyen perdecinin aklına uydum((
Simli fenada durmadı diye düşünürkennnn
2 hafta önce bağlayıp fileye koymama rağmen makinadan çıktığında arap saçı olmuştu
Sağolsun babam çözdü ama daha önce kullanışsız olduğunu bilseydim kesinlikle yaptırmazdım
Ben kesinlikle tavsiye etmiyorum....
Salonumda ip perde kullanıyorum
Aslında hiç sevmemişimdir ip perdeyi ama istediğim fonlara ancak ip perde kullanabileceğimi söyleyen perdecinin aklına uydum((
Simli fenada durmadı diye düşünürkennnn
2 hafta önce bağlayıp fileye koymama rağmen makinadan çıktığında arap saçı olmuştu
Sağolsun babam çözdü ama daha önce kullanışsız olduğunu bilseydim kesinlikle yaptırmazdım
Ben kesinlikle tavsiye etmiyorum....
kötü olmuş ama açıkcası ben makinaya koymaya cesaret edemedim
benkiler düz beyaz
deterjanlı leğende bekletiyorum sonrasında duruluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?