Ip mi yürüyüş mü?

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.264
14.665
Ip atlayarak mı yürüyüş yaparak mı daha fazla kilo veririm??
Günde 1000 kere ip atlayarak kilo verilir mi?? Yürüyüş yapıyorum bazen. Bazen de ip atlıyorum. Bugün 20 dakika da 1000 kere atladım arada iki dakika dinlenerek filan.

Diyetisyen im bana yarım saat yürüyüş dedi yapamadigimiz gün 200 defa ip atlama tabi beslenmeye dikkat ederek ve 2 litre su muhakkak icilcek 14 kilo verdim

Vay süper vermişsiniz. Ben de 86 ya çıkmıştım en son iki hafta önce tartıldım araya adet dönemi girdiği için tartılamadım bu cumartesi tartılma günüm. En son aç karna 80.7 düm.
Haftada üç dört gün yürüyüş geri kalanını da ip atlayarak devam ettirmeyi düşünüyorum ama tabi şuan kafama eseni yapıyorum sonuca göre değişim yapacağım ondsn soruyorum. Çok gzl vermişsiniz. İp atlayarak mı yürüyüş ile mi başardınız? Tam olarak ne önerirsiniz bana? mesela yürüyüş yapmayıp günde bin kez ip atlasam da sizce verr miyim kilo?

50 şer ip atlayıp 2-3 dakika dinlen tekrar devam et diyordu doktor ben 500 atliyodum çok yürüyüş yapMadım ip atladım genelde 2 litre su içtim hep hiç aksatmadan ekmeği çok yiyordu m 2 dilime dusurdum hamur işi çok aza indirdim çok yerdim çok canım çektiyse biseyi mesela çikolata bitter yedim 2 dilim böyle verdim canım inşallah sende istediğin kiloya ulaşırsın

X