Ip atlayarak zayıflayalın kızlar buyrun

ben 25 ten sonra tıkanıyorum ya çok yoruluyorum inş alışırım kızlar 50şer taneden 2set yapmayı düşünüyorum sizce çok mu az .s ve bacaklarım normalden 5cm kalın bn inceltmek için çözüm yolları arıyorum ip atlamak inş kalınlaştırmaz :2:

anım az yada çok diye düşünme tıkanıyorsan dinlenerek yap mazallah kalbine zarar verme...Sağlığımız herşeyden önemli...

anım az yada çok diye düşünme tıkanıyorsan dinlenerek yap mazallah kalbine zarar verme...Sağlığımız herşeyden önemli...

aynen cnm alışana kadar bi süre 50 tanede bir 30saniye-1dk kadar mola vericem

ya iki bacak birlikte mi atlamamız gerek yoksa bacakları sırasıyla mı hareket ettirmeliyiz? ikisi de aynı işi mi görür yoksa. ben iki bacak yapamıyorum o yüzden sırasıyla hareket ettiriyorum.

Aynen kızlar 22 yaşına kadar uzayabiliyormuş kadınlar.
Bende bu şekilde hiç uzamam sanıyodum ama 2 senede 4 cm uzadım.
Şuan 1.59 boyundayım ama 1.65 olmak istiyorum umarım olurumm.. :52::52:
Bende 154üm ve uzasamm of cok guzel olur :1: yasiniz kac ben 20 yasindayim
Dikkat etmemiz gereken kızlar su tüketimi çünkü il 10 dakika acayip terliyorsunuz yavaş yavaş vücut alışıyo 10 dakikadan son ra artık yağ yakmaya başlıyosunuz onun için en az 20 dk yapmak gerekiyor tabiki hiç durmadan değil dinlene dinlene
Canim ben ip atlayamiyorum ya o ipe takilip duruyorum :1: ne umutlarla aldim o ipi ama ı ı yani takilip takilip duruyorum kucukken ne guzel 100 200 hic sektirmeden atlayabilirdik olmadi yerimde mi ziplasam olur mu ki kollarimi falanda sallayaraktan

ya iki bacak birlikte mi atlamamız gerek yoksa bacakları sırasıyla mı hareket ettirmeliyiz? ikisi de aynı işi mi görür yoksa. ben iki bacak yapamıyorum o yüzden sırasıyla hareket ettiriyorum.

Iki bacak sanki daha cok kalori yaktirir gibi diger turlu daha kolay oluyor 😕

ben 25 ten sonra tıkanıyorum ya çok yoruluyorum inş alışırım kızlar 50şer taneden 2set yapmayı düşünüyorum sizce çok mu az .s ve bacaklarım normalden 5cm kalın bn inceltmek için çözüm yolları arıyorum ip atlamak inş kalınlaştırmaz :2:

ip aylamaya başlamadan önce esneme hareketleri yap nefesini düzenle biraz çok az tempoyla 10 lu set le başla az dinlen 10 daha yap sonra 15 bu şekilde dene canım işe yarıyo

ya iki bacak birlikte mi atlamamız gerek yoksa bacakları sırasıyla mı hareket ettirmeliyiz? Ikisi de aynı işi mi görür yoksa. Ben iki bacak yapamıyorum o yüzden sırasıyla hareket ettiriyorum.

yaptığım araştırmalarda iki bacak yere parmak uçlarıyla başarak çok yükseğe atlamamak gerekiyo canım 2 bacak yapmak daha etkiliymiş tek bacak yapmaktan

bende 154üm ve uzasamm of cok guzel olur :1: Yasiniz kac ben 20 yasindayim

canim ben ip atlayamiyorum ya o ipe takilip duruyorum :1: Ne umutlarla aldim o ipi ama ı ı yani takilip takilip duruyorum kucukken ne guzel 100 200 hic sektirmeden atlayabilirdik olmadi yerimde mi ziplasam olur mu ki kollarimi falanda sallayaraktan

bende aldığım ip atlama ipiyle sürekli takılıyorum kızım elaya beşik kurduğum kırılmaz ipten bi parça kesmiş annem onu verdi al bunla daha rahat olur dedi gerçekten hiç takılmadan rahat atlıyorum 60 kadar hiç takılmıyo ayaklarım:32:

yaptığım araştırmalarda iki bacak yere parmak uçlarıyla başarak çok yükseğe atlamamak gerekiyo canım 2 bacak yapmak daha etkiliymiş tek bacak yapmaktan

yapacak bişe yok artık ipe takılıp duruyorum :) daha çok set yapayım o zmn cnm bir de 15 yasındayım snce boyum uzar mı 1.50 yim çok kötü :((

kizlar ben bi dönem ipsiz ip atliyordum, yani elimde ip varmis gibi kollarimi cevirip, parmak ucunda araliksiz 300 tane falan atliyordum hergün. 1 haftada tabi diyet yapiyordum o dönem, ama o hafta 1.2 kg vermistim. bide bacaklarim baya sertlesmisti sanki. yani elinizde ip olup olmamasi önemli degil bence önemli olan ayni hareketi yapabiliyor olmakdiye düsündüm ben :8::26:

yapacak bişe yok artık ipe takılıp duruyorum :) daha çok set yapayım o zmn cnm bir de 15 yasındayım snce boyum uzar mı 1.50 yim çok kötü :((

canım ip atmaya boy uzatma egzersizide diyorlar

Kızlar yarın bi bakalım kaç tane ve ne kadar süre atlayabiliyoruz ona göre bir sayı belirleyelim ve hedefimiz olsun onu yapmaya çalışalım pazartesi başlangıcımız olsun her pazartesi değerlendirme yapalım kim ne kadar yaptı ne kadar verdi

canım ip atmaya boy uzatma egzersizide diyorlar

benim sorunum son 3yıldır uzadıysam en fazla 1-2cm dir :(( o yzden çok umutsuzum ya arkadaslarımın yanında kısacık kalıorm kıyafetleri yakıstıramıorm kendime fln hergün çok çok zıplamaya çalısıcam

bende aldığım ip atlama ipiyle sürekli takılıyorum kızım elaya beşik kurduğum kırılmaz ipten bi parça kesmiş annem onu verdi al bunla daha rahat olur dedi gerçekten hiç takılmadan rahat atlıyorum 60 kadar hiç takılmıyo ayaklarım:32:
Aa oyle bisey daha rahat olur hakkaten nerde bulabilirim oyle biseyi nerden almistiniz
allah bagislasin kizinizi :)
Daha 15 yasindasin judiee rahatlikla uzarsin ama atla zipla voleybola yuzmeye git bos vakitlerinde de ip atla sutunu asla eksik etme

Aa oyle bisey daha rahat olur hakkaten nerde bulabilirim oyle biseyi nerden almistiniz

Daha 15 yasindasin judiee rahatlikla uzarsin ama atla zipla voleybola yuzmeye git bos vakitlerinde de ip atla sutunu asla eksik etme

cnm sanırım genetik ya 3yıldır hiç uzamadım desem yalan olmaz ama denicem bunları kesinlikle hiçbişe yapmadan bekleyeceğime dmi .s

cnm sanırım genetik ya 3yıldır hiç uzamadım desem yalan olmaz ama denicem bunları kesinlikle hiçbişe yapmadan bekleyeceğime dmi .s
Tabiki canim benim arkadasim birden 10 cme yakin uzamisti siimdi 168 mesela sok olmustuk bol bol sut ictim ben demisti
Ama kesinlikle spora git ilerde pisman olursun ben cok pismanim

Tabiki canim benim arkadasim birden 10 cme yakin uzamisti siimdi 168 mesela sok olmustuk bol bol sut ictim ben demisti
Ama kesinlikle spora git ilerde pisman olursun ben cok pismanim

1yıl boyunca düzenli yapıcam o zmn inş faydasını görürüm çok tsk ederm artık umudum var :kkk::52:

Berbat bir cocukluk gecirdim sporda yapmadim 176 yim
13 yasinda da ikizlerim var onlarda 168. suan genlerle ilgili bence Boy
Eee yarin basliyormuyuz

berbat bir cocukluk gecirdim sporda yapmadim 176 yim
13 yasinda da ikizlerim var onlarda 168. Suan genlerle ilgili bence boy
eee yarin basliyormuyuz

evet yarın başlıyoruz hadi bakalım hayırlısı

aa oyle bisey daha rahat olur hakkaten nerde bulabilirim oyle biseyi nerden almistiniz

daha 15 yasindasin judiee rahatlikla uzarsin ama atla zipla voleybola yuzmeye git bos vakitlerinde de ip atla sutunu asla eksik etme

yapı markerlerde felan bulabilirsin canım boyuna uygun olarak kes çok rahat oluyor

Back