İp Atlamak

İnşallah yaparsınız arttırcam tabi 5kilo vermek istiyorum ya 10kilo verdim 5kilo veremedim
İnşallah, son kilolar daha zor gidiyor ,aynıyız senle bende 9 kilo verdim son 2 yılda, benimde vermem gereken 5 kilo var, şuan gözüme çok büyük geliyor, geçen seneden beri aynı kiloydum şimdi vermeye başladım bakalım inşallah gelir gerisi, önemli olan sporla desteklemek.

Ben de katılmak istiyorum,belli bir düzenle mi ilerliyoruz arkadaşlar? İlk gün için kaç sayıyla başlamak gerekir?

Yapabildiğiniz kadar yapın arkadaşlar.herkesin kapasitesi farklı, kilosu farklı. Ben de bir aralar yapıyordum ara verdim. Şimdi tekrar başlayacağımı. Beslenmenize de dikkat etmeniz lazım. Şekeri hayatınızda kesinlikle çıkarmanız lazım.bol su tuketmeliyiz. Beslenme artı spor... sonra tas gibi vücutlar :halay: motivasyonumuzu da dusurmememiz lazım. Bence vücut yapmış kadınlari sık sık izleyelim ki kendi vücudumuzu artık hiç beğenmeyip hırs yapalim

Ayakkabısız ev içinde atlansa bir sıkıntı yaratır mı acaba ?Herhangi bir bilgiye ulaştığınızda yazarsanız sevinirim.
Ben bundan 4-5 sene önce günde 500 ip atlama yapıyordum , yan bacak hareketi de 500 her iki bacağa, bacaklarım baya incelmişti ,2 kilo vermiştim ama herkes çok zayıfladığımı söylüyordu , gene 500 ip atlamak istiyorum ama okuduğum bazı yorumlar beni korkuttu doğru zeminde doğru ayakkabıyla atlanılmazsa sakatlık olabilir yazmış bazı arkadaşlar, ayakkabıyla atlamayı sevmiyorum , bu konuda tavsiye bekliyorum nasıl atlıyorsunuz siz*

Valla ben pek diyet yapmıyorum aslında. Şeker un ve yağdan uzak durup, ara öğünleri atlamamaya çalışıyorum. Sabahları koşuyorum,sonrasinda ip atlıyorum.tam anlamıyla düzene giremedim esasında. Ama diyet menune bakalım

sabah 2 rafadan yumurta 1 meyve
öğlen kırmızı etse yagsız beyaz etse derisiz haslama yada ızgara yanında dilediğin kadar yeşillik salata
aksamda öğlenin aynısı bunun gibi bir menü
ben doğum kilolarını vermek istiyorum henüz hasta olmadım ama

O zaman bayramdan sonra başla sıkıntı olur dersen. Fire vermezsin hem. Ben de şu sıralar kacirdim yeme icmeyi:kızgın:

ramazanda açıkınca saldırışa geçiyorum resmen tatlı krizim tutuyor benim bunu yenmem lazım kardeşim tatlı kirizini bir kase yogut içerisine bir yemek kaşığı reçel ile yendi ve spor ile destekli ekmegi kesti çok güzel kilo verdi ve sıklaştı

İçtiğiniz suya çubuk tarçın koy iç. Şekeri tamamen kesmen lazım arkadaşım. Ben çayı, kahveyi hep şekersiz uçuyorum. Sadece Türk kahvesi içerken 1kare bitter çikolata yiyorum. Ama spor sart

çokkkkk hiç sorma evlendigimde 60 kilo idim 70 oldum 1 sene içerisinde sonra da hamile olunca 85 ile doğum yaptım 5 ay oldu doğum yapalı 78/79 arasında gidip geliyorum

İçtiğiniz suya çubuk tarçın koy iç. Şekeri tamamen kesmen lazım arkadaşım. Ben çayı, kahveyi hep şekersiz uçuyorum. Sadece Türk kahvesi içerken 1kare bitter çikolata yiyorum. Ama spor sart
ben yıllardır çayı şekersiz içiyorum canım türk kahvesini orta şekerli içiyorum sadece ah o tatlılar

Ya ben de tatlı yemek çok istiyorum. Ama tutuyorum kendimi. Kilon fazlaysa boyuna göre iyi spor yaparsan ilk ay baya kilo verirsin

X