İp Atlamak

Ya ben de tatlı yemek çok istiyorum. Ama tutuyorum kendimi. Kilon fazlaysa boyuna göre iyi spor yaparsan ilk ay baya kilo verirsin
evet kilom çok fazla boyuma göre hemde çok çok çalışıyorum ben birde masa başında iş yerine geirken bir kaç durak önce ineyim yürüyeyim diyorum gün içinde de ip atlayım diyorum birde regil olmamamın da şişkinligi var

Sabah 6da kalkıp 45dk koşuyorum ben. Sonrasında 15-20 dk ip atlıyorum. 5-10 dk squat yapıyorum. Eve geliyorum kahvaltı yapıyorum. Kahvaltıda kendi yaptığım tam buğday ekmeği yiyorum şekerli ürünler hiç yok. 2saat sonra ara Öğün var. Yoğurda yulaf ve kuru meyve koyup yiyorum, ogle yemeğinde kalan yemekleri yiyorum ya da konserve balık. Pilav yemiyorum. Ara öğünde meyve, akşam yemeğinde sebze corba v.s. yemekten sonra yatana kadar sadece bitki çayı iciyorum ya da meyve yiyorum ve bol su

Sabah 6da kalkıp 45dk koşuyorum ben. Sonrasında 15-20 dk ip atlıyorum. 5-10 dk squat yapıyorum. Eve geliyorum kahvaltı yapıyorum. Kahvaltıda kendi yaptığım tam buğday ekmeği yiyorum şekerli ürünler hiç yok. 2saat sonra ara Öğün var. Yoğurda yulaf ve kuru meyve koyup yiyorum, ogle yemeğinde kalan yemekleri yiyorum ya da konserve balık. Pilav yemiyorum. Ara öğünde meyve, akşam yemeğinde sebze corba v.s. yemekten sonra yatana kadar sadece bitki çayı iciyorum ya da meyve yiyorum ve bol su

maşallah canım ya bende senin gibi spor yapabilirmiyim acaba ya evde erken kalksam bir sat yürüsem işe öyle mi gelsem

Valla yapabiliyorsan yap derim. Ben kendimi çok yormadan küçük küçük ritimli koşuyorum. Duş ve kahvaltıdan sonra kendimi müthiş hissediyorum. Kalkmaya istemiyorum sabahları ama o mutluluk anını dusununce kalkiyorum hemen :rapci:

Valla yapabiliyorsan yap derim. Ben kendimi çok yormadan küçük küçük ritimli koşuyorum. Duş ve kahvaltıdan sonra kendimi müthiş hissediyorum. Kalkmaya istemiyorum sabahları ama o mutluluk anını dusununce kalkiyorum hemen :rapci:

bebeğim çok küçük ister istemez uykusuzluk oluyor ama bir kaç ay idare etmem lazım sabretmem gerekiyor verebilmem için dün eşime bayramdan sonra sıkı bir diyete başlayacağım dedim güldü dalga geçer gibi :KK43: çok zoruma gitti

Hırs yapmamız lazım. Azmedersek herşey olur valla. Gelsin sonra fıstık gibi vücutlar :cool:
aynen arkadaşım bayramdan sonra hemen başlıyorum sabah 6 da yürüyüşe çıkıp 1 saat yürüyüş yapsam sauna eşortmanı ile eve gelsem duş alsam kahvaltı yapıp çıksam düzenli bir şekilde ipleri de gün içinde veya akşamları atlasam nasıl olur _?

Valla süper olur canım. Yapabilirsen ne ala. Sonra gorsun bakalım koçan zayıflamış bir hatun görünce ne diyecek

Tatlılardan uzak dur derim önce :kk77: Öğün aksatma, cok su iç. Ekmeği de kes sadece kahvaltıda tam buğday ekmeği ile kahvaltı yap. Yürümeye başlamadan önce ya Türk kahvesi ya filtre kahve iç öyle çık. Uag yakımını hızlandırıcı etkisi var kahvenin. Ben kosmadan önce iciyorum 2de hurma atıyorum. Zaten 1ayda kilo vermeye baslarsin

Rica ederim ne demek. Ama yine de diyetisyene git derim. Bir değişiklik olursa haber ver mutlaka merak ederim şimdi :KK76:

X