- 3 Haziran 2016
- 36
- 24
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet kilom çok fazla boyuma göre hemde çok çok çalışıyorum ben birde masa başında iş yerine geirken bir kaç durak önce ineyim yürüyeyim diyorum gün içinde de ip atlayım diyorum birde regil olmamamın da şişkinligi varYa ben de tatlı yemek çok istiyorum. Ama tutuyorum kendimi. Kilon fazlaysa boyuna göre iyi spor yaparsan ilk ay baya kilo verirsin
Sabah 6da kalkıp 45dk koşuyorum ben. Sonrasında 15-20 dk ip atlıyorum. 5-10 dk squat yapıyorum. Eve geliyorum kahvaltı yapıyorum. Kahvaltıda kendi yaptığım tam buğday ekmeği yiyorum şekerli ürünler hiç yok. 2saat sonra ara Öğün var. Yoğurda yulaf ve kuru meyve koyup yiyorum, ogle yemeğinde kalan yemekleri yiyorum ya da konserve balık. Pilav yemiyorum. Ara öğünde meyve, akşam yemeğinde sebze corba v.s. yemekten sonra yatana kadar sadece bitki çayı iciyorum ya da meyve yiyorum ve bol su
Valla yapabiliyorsan yap derim. Ben kendimi çok yormadan küçük küçük ritimli koşuyorum. Duş ve kahvaltıdan sonra kendimi müthiş hissediyorum. Kalkmaya istemiyorum sabahları ama o mutluluk anını dusununce kalkiyorum hemen
aynen arkadaşım bayramdan sonra hemen başlıyorum sabah 6 da yürüyüşe çıkıp 1 saat yürüyüş yapsam sauna eşortmanı ile eve gelsem duş alsam kahvaltı yapıp çıksam düzenli bir şekilde ipleri de gün içinde veya akşamları atlasam nasıl olur _?Hırs yapmamız lazım. Azmedersek herşey olur valla. Gelsin sonra fıstık gibi vücutlar
1 tane hurma degil mi bildiğimiz kuru hurmaKosmadan önce de yiyorum bazen ara öğünde de yiyorum ama ara öğünde yiyorsam yoğurtla yiyorum
tamam canım çok teşekkür ederim bu günden itibaren ekmegi keseyim en azında sporada ramazandan sonra başlayım tatlıyıda keseyim inşallahhhhAynen bildiğimiz hurma. İlla hurma olmak zorunda değil kuru kayısı,incir de olur
işe yeni başladım izin almam problem olabilir ama bir ay kendimi deneyim canım olmaz ise giderim kesin diyetisyeneRica ederim ne demek. Ama yine de diyetisyene git derim. Bir değişiklik olursa haber ver mutlaka merak ederim şimdi