- 9 Aralık 2014
- 719
- 352
pantolonların bel kısmında biraz bollaşma var. ama aynaya bakınca hiç zayıflamamışım hatta iyice şişmişim gibi görüyorum kendimi. hatta geçen gün kuzenim kilo almışsın dedi iyice morelim bozuldu.Kıyafetlerde bollaşma?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pantolonların bel kısmında biraz bollaşma var. ama aynaya bakınca hiç zayıflamamışım hatta iyice şişmişim gibi görüyorum kendimi. hatta geçen gün kuzenim kilo almışsın dedi iyice morelim bozuldu.Kıyafetlerde bollaşma?
Yani 5 kg hiç de az değil nasıl kuzeniniz şişmanlamış görüyor anlamadımpantolonların bel kısmında biraz bollaşma var. ama aynaya bakınca hiç zayıflamamışım hatta iyice şişmişim gibi görüyorum kendimi. hatta geçen gün kuzenim kilo almışsın dedi iyice morelim bozuldu.
bende bilemiyorum inan evdekiler zayıfladığımı göbeğimin gittiğini söylüyorlar ama ben kuzenimle o konuşmadan sonra aynaya her baktığımdan kendimi daha şiş görüp kendimden nefret ediyorum. bütün diyet motivasyonum gittiYani 5 kg hiç de az değil nasıl kuzeniniz şişmanlamış görüyor anlamadım
İmrenmiştir belki?
Muayyen dönemin yaklaşıyorsa belki... Ay bilmedim ki
zararı var mı bu konuda pek bilgim yok. ama ben halıda ve parmak ucunda atlıyorum hiç ses olmuyorBende internette araştırmıştım ve ip atlamak en iyi spor oldugunu ögrenmiştim. Ipte almıştım fakat tembellikten hiç atlamadım. Bu topiği okuduktan sonra gaza geldim, sabah ip atlamaya başlayacağım. Son zamanlarda aniden kilo aldım.
Kızlar siz evdemi atlıyorsunuz? Yani dışarda çekinirim. Evdede acaba sesli olmazmı yani komşular rahatsız olmazmi? Halıda atlamayı düsünüyordum ama biri önceki mesajlarda halıda atladıgı icin sakatlandığını yazmış
Bende internette araştırmıştım ve ip atlamak en iyi spor oldugunu ögrenmiştim. Ipte almıştım fakat tembellikten hiç atlamadım. Bu topiği okuduktan sonra gaza geldim, sabah ip atlamaya başlayacağım. Son zamanlarda aniden kilo aldım.
Kızlar siz evdemi atlıyorsunuz? Yani dışarda çekinirim. Evdede acaba sesli olmazmı yani komşular rahatsız olmazmi? Halıda atlamayı düsünüyordum ama biri önceki mesajlarda halıda atladıgı icin sakatlandığını yazmış
Bende internette araştırmıştım ve ip atlamak en iyi spor oldugunu ögrenmiştim. Ipte almıştım fakat tembellikten hiç atlamadım. Bu topiği okuduktan sonra gaza geldim, sabah ip atlamaya başlayacağım. Son zamanlarda aniden kilo aldım.
Ben de bugün sayaçlı ip aldım. Bugünden sonra ip atlamaya başlıyorum inşallah. Var mı benimle beraber ip atlamak isteyen?[/QUOTE
kolay gelsin arkadasim motivasyon olsun sana ben 24.gunumdeyim ve 77 kilodan 68 kiloya indim gobek azicik kaldi.yaklasik 4bin atliyorum 25 yada 30 dkikaya ysyarak sonrasinda 15 yarim mekik 3 set tmmadir.bunlari yaparken vucuduma buyuk cop poseti giyyorum acaip terletiyo ayni zamanda gobegime lahana yagi surup sitrecliyorum 1 saat durduruyorum.birazda bogazini tuttunmu yaninada yedil cay gunde iki uc kupa sahane kilo veriliyo
merhaba kolay gelsin günde kaç ip atlıyorsunuz ya da kaç dakika atlıyorsunuz ip atlamak çok yoruyor insanı işe yarıyor mu pekiMerhaba arkadaşlar..kilo problemim var ve evde egzersiz,diyet falan fayda etmiyor En son aklıma ip atlamak geldi ve biraz araştırdım,gerçekten cok kalori yaktıran bir spormuş.. 3 gündür az az ip atlamaya başladım..az olmasının sebebi ise baş dönmem..ip atladıktan sonra çok başım dönüyor, normal mi bilmiyorum
Daha önce ip atlayarak zayıflayanlar ya da ip atlayarak benimle birlikte forma girmek isteyenler varsa paylaşılarınız benim ve bu konuyu merak edenler için önemli..sevgiyle kalın
vayyyy cok ıyıkolay gelsin arkadasim motivasyon olsun sana ben 24.gunumdeyim ve 77 kilodan 68 kiloya indim gobek azicik kaldi.yaklasik 4bin atliyorum 25 yada 30 dkikaya ysyarak sonrasinda 15 yarim mekik 3 set tmmadir.bunlari yaparken vucuduma buyuk cop poseti giyyorum acaip terletiyo ayni zamanda gobegime lahana yagi surup sitrecliyorum 1 saat durduruyorum.birazda bogazini tuttunmu yaninada yedil cay gunde iki uc kupa sahane kilo veriliyo
bende ip aldım bakalım program yapmak istiyorum kilolar gitti göbek kaldı yürüyüşle falanda gitmiyor meret belki ip atlamak işe yarar.Ben de bugün sayaçlı ip aldım. Bugünden sonra ip atlamaya başlıyorum inşallah. Var mı benimle beraber ip atlamak isteyen?
Masallah canım,
4bine biranda mı çıktın yoksa yavaş yavaş mı? Ben ilk başlarda 50 kere atlayinca nefes nefese kalıyordum, birazda astım var bende ama şimdi 500e çıktım. İnsallah bende 4000leri başarırım.
Yediklerime dikkat ediyorum yazmissin. Tam diyetmi yapiyorsun yoksa sırf dikkatmi?[/QUOTE
1000 ile basladim bir hafta sonra cogattim 4000 bine yememe dikkat ettim.ekmek tuketmem yemegin yaninda sevmem zaten.seker kullanmiyorum aynen tuzu desen cok az kullanirim
Bence giderek arttır başta çok zorlama ben 4-5 yıl önce günde 500 atlıyordum ve incelmişti bacaklarım , şimdi de 500 ile başlamayı düşünüyorum ,giderek arttırmak istiyorum .Meraba bende ip atlamaya bugün başladım öğlen 300kere atladım ter içinde kaldım 5kilo vermek istiyorum günde kaç kere anlamam gerek bilen varmı
İnşallah yaparsınız arttırcam tabi 5kilo vermek istiyorum ya 10kilo verdim 5kilo veremedimBence giderek arttır başta çok zorlama ben 4-5 yıl önce günde 500 atlıyordum ve incelmişti bacaklarım , şimdi de 500 ile başlamayı düşünüyorum ,giderek arttırmak istiyorum .