- 11 Kasım 2013
- 2.219
- 3.960
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlarr
dün de 200 atladım..
bn aynı zamanda şekeri de bıraktım artık hangisinden bilmiyorum ama 900 gram vermişim..
profilindeki kedi ne tatli öylesüper valla..ben yemeyi kesemediğim için veremedim daha kilo
profilindeki kedi ne tatli öyle
Ayyyy geçmiş olsuncumartesi atlamadım.. pazar 50de tıkandım bide ayakkabısız atladım ip ayak parmağıma çarptı beynim zonkladı
ayak başparmaklarım iltihaplı benim.. ayakkabı giymekte zorlanıyorum.. ev terliğiyle de atlayamadım..Ayyyy geçmiş olsun
Ayakkabısız atlamayın ya eklemler için de iyi değil
Altı destekli bir spor ayakkabıyla atlamak lazım
Üzüldüm...Ayagimi acittigimdan beri soğudum ipten hiç atlamadim ben
Tanıdığınız bir doktor varsa bir danışmanızı veya internette güvenilir sitelerden bir araştırmanızı öneririm.Merhaba arkadaşlar
Ip atlamayı bende cok istiyorum ama belim hassas biraz.fıtık yok ama kendimi yordugumda ya da dengesiz egilip kalkınca ağrıyor. Sıkıntı olur mu ki.
Leslie bacıyı yapıyorum gayet iyi oluyor.bide ip atlasam hu huuu
Tanıdığınız bir doktor varsa bir danışmanızı veya internette güvenilir sitelerden bir araştırmanızı öneririm.
Benim karnımda fıtık oluşmuştu pilates yaparken o yüzden iyi araştırmalı bu gibi durumlarda. Spor yapayım derken hiç spor yapamaz hale gelmemek için
aralıksız 70 tane atlayabiliyorum..süresi hızına göre değişiyorAralıksız kaç dakika veya saniye atlayabiliyorsunuz? Sonra kaç saniye ara verip devam ediyorsunuz?
merhaba,bende aynı şekilde biraz zorlasam kendimi belim ağrır.. ama ip atlamaya başladığımdan beri daha iyi hissediyoru..ama yinede siz dr a danışın.. birde "Leslie bacı" ne ?Merhaba arkadaşlar
Ip atlamayı bende cok istiyorum ama belim hassas biraz.fıtık yok ama kendimi yordugumda ya da dengesiz egilip kalkınca ağrıyor. Sıkıntı olur mu ki.
Leslie bacıyı yapıyorum gayet iyi oluyor.bide ip atlasam hu huuu
Kilo verirsiniz tabii canım neticede kardiyo yapmış olacaksınız ama okuduğum araştırdığım kadarıyla 10 dakika aralıksız veya toplamda 20 dakika kısa aralarla atlamanız lazım o da ilk başta biraz zor gibi.arkadaşlar birlikte başlayıp gün gün ne kadar ip atladığımızı ve 1 hafta sonunda giden kiloyu yazıp birbirimizi motive edelim mi
1.5 ay sonra kardeşimin düğünü var ve bu kiloyu atmak zorundayım
daha önce başka internet sitelerinden araştırdığıma göre ip atlayarak kilo veren kişiler biliyorum..
bir kaç gündür günde 5 -6 defa 100 ' er defa (ipsiz , ip atlıyormuş gibi zıplamak) ip atladım..
ilk günler bir defada 100 tane bile yapamzken şimdi bir defada 100 rahatlıkla atlıyorum..
bir önerim var diz ve bilek problemi yaşamak istemiyorsanız bir kırlentin üzerinde zıplayabilirsiniz...