İp Atlamak

günaydın kızlarr
dün de 200 atladım..
bn aynı zamanda şekeri de bıraktım artık hangisinden bilmiyorum ama 900 gram vermişim..

merhabalarr. yaklaşık 1 aydır bende kilo vermeye çalışıyorum sadece diyetle. ama artık yürüyüş ve sporlada desteklemek istiyorum. bende ip atlamaya başlayacağım artık. gelişmeleri burdan birbirimize söylersek motive oluruz diye düşünüyorum :KK49:
sadece diyetle 77.3 ten 75.1 e düştüm. bu akşam itibari ile yürüyüş ve ip atlamayı da ekliyorum. haftaya tartı gününde bakalım nasıl bir fark olacak :KK49::KK49:

Aralıksız kaç dakika veya saniye atlayabiliyorsunuz? Sonra kaç saniye ara verip devam ediyorsunuz?

cumartesi atlamadım.. pazar 50de tıkandım :KK1: bide ayakkabısız atladım ip ayak parmağıma çarptı beynim zonkladı :confused:

Ayyyy geçmiş olsun :KK17:
Ayakkabısız atlamayın ya eklemler için de iyi değil
Altı destekli bir spor ayakkabıyla atlamak lazım
ayak başparmaklarım iltihaplı benim.. ayakkabı giymekte zorlanıyorum.. ev terliğiyle de atlayamadım..
olmazsa hayali ipimle hoplıcam :KK45:

Ayagimi acittigimdan beri soğudum ipten :KK43: hiç atlamadim ben

Merhaba arkadaşlar
Ip atlamayı bende cok istiyorum ama belim hassas biraz.fıtık yok ama kendimi yordugumda ya da dengesiz egilip kalkınca ağrıyor. Sıkıntı olur mu ki.
Leslie bacıyı yapıyorum gayet iyi oluyor.bide ip atlasam hu huuu:KK53:

Merhaba arkadaşlar
Ip atlamayı bende cok istiyorum ama belim hassas biraz.fıtık yok ama kendimi yordugumda ya da dengesiz egilip kalkınca ağrıyor. Sıkıntı olur mu ki.
Tanıdığınız bir doktor varsa bir danışmanızı veya internette güvenilir sitelerden bir araştırmanızı öneririm.
Benim karnımda fıtık oluşmuştu pilates yaparken o yüzden iyi araştırmalı bu gibi durumlarda. Spor yapayım derken hiç spor yapamaz hale gelmemek için :KK17:

Selam kizlar 3 gündür bende bosladim yogunluktan..bugunde valiz hazirliklarindayim yarin yolculuk var, ama bugun mutlaka atlayacagin..tamam bazen tembellik yapabiliriz ama aslaa birakmak yok :) mandaliina gecmis olsun canım. .

Tanıdığınız bir doktor varsa bir danışmanızı veya internette güvenilir sitelerden bir araştırmanızı öneririm.
Benim karnımda fıtık oluşmuştu pilates yaparken o yüzden iyi araştırmalı bu gibi durumlarda. Spor yapayım derken hiç spor yapamaz hale gelmemek için :KK17:

Dogru aslinda bi arastirayim oyle baslayayim en iyisi :KK76:

arkadaşlar birlikte başlayıp gün gün ne kadar ip atladığımızı ve 1 hafta sonunda giden kiloyu yazıp birbirimizi motive edelim mi

1.5 ay sonra kardeşimin düğünü var ve bu kiloyu atmak zorundayım

daha önce başka internet sitelerinden araştırdığıma göre ip atlayarak kilo veren kişiler biliyorum..

bir kaç gündür günde 5 -6 defa 100 ' er defa (ipsiz , ip atlıyormuş gibi zıplamak) ip atladım..

ilk günler bir defada 100 tane bile yapamzken şimdi bir defada 100 rahatlıkla atlıyorum..

bir önerim var diz ve bilek problemi yaşamak istemiyorsanız bir kırlentin üzerinde zıplayabilirsiniz...

Aralıksız kaç dakika veya saniye atlayabiliyorsunuz? Sonra kaç saniye ara verip devam ediyorsunuz?
aralıksız 70 tane atlayabiliyorum..süresi hızına göre değişiyor :KK48:

50 tane atlıyorum söyle bir evi dolaşıp geliyorum 50 daha atlıyorum :KK45: bu şekilde önce yavaş sonra hızlı en sonunda tekrar yavaş 400 tane atlıyorum 10 dk falan sürüyor..

Merhaba arkadaşlar
merhaba,bende aynı şekilde biraz zorlasam kendimi belim ağrır.. ama ip atlamaya başladığımdan beri daha iyi hissediyoru..ama yinede siz dr a danışın.. birde "Leslie bacı" ne ?:KK45::KK45:

arkadaşlar birlikte başlayıp gün gün ne kadar ip atladığımızı ve 1 hafta sonunda giden kiloyu yazıp birbirimizi motive edelim mi

1.5 ay sonra kardeşimin düğünü var ve bu kiloyu atmak zorundayım

daha önce başka internet sitelerinden araştırdığıma göre ip atlayarak kilo veren kişiler biliyorum..

bir kaç gündür günde 5 -6 defa 100 ' er defa (ipsiz , ip atlıyormuş gibi zıplamak) ip atladım..

ilk günler bir defada 100 tane bile yapamzken şimdi bir defada 100 rahatlıkla atlıyorum..

bir önerim var diz ve bilek problemi yaşamak istemiyorsanız bir kırlentin üzerinde zıplayabilirsiniz...
Kilo verirsiniz tabii canım neticede kardiyo yapmış olacaksınız ama okuduğum araştırdığım kadarıyla 10 dakika aralıksız veya toplamda 20 dakika kısa aralarla atlamanız lazım o da ilk başta biraz zor gibi.
Başta çok zorlayıp sakatlamayın kendinizi. :KK17:

Bir de önden ısınmayo sonra da esnemeyi unutmayıın :KK54:

X