İp Atlamak

ah o leslie bi tamamlayamadım en fazla 10 dk dayanabiliyorum

Çarşamba gününden beri günlük 500 (bir defada değil gün içerisinde toplam 500) ipsiz ip atlıyorum....bugün sabah itibari ile 500 gr düşmüşüm...yediklerimden kısmadım..yani her zamanki gibi ....ayriyeten dar gelen kıyafetleri daha kolay giyip çıkarmaya başladım......

çokk iyiii

Bir kere mi zipliyosun yoksa ip atlarkenki gibi cift mi zipliyosun

İp atlamak isterken sağlığımdan oldum, o sebeple 'aman dikkat' diyorum.
Çok yüklenir, doğru ayakkabı giymez ve doğru zeminde atlamazsanız benim gibi olursunuz.
Ayağımın tarak kısmında küçük bir kemik parçası kırılıp kasların içine girdi.
1 ay kadar tekerlekli sandalyede kaldım, ses dalgası tedavisi gördüm ve çektiğim acının tarifi yok.
Hem de düğünüme 45 gün kala bunları yaşadım.
Ki öyle de kilolu biri değildim, 58 kilo falandım o dönem.
Hala ince ince sızlıyor, çok yürüdüğümde veya topuklu ayakkabı giydiğimde.

Halı gibi yumuşak zeminlerden, yürüyüş ayakkbılardan uzak durarak yapın bu egzersizleri.

Son düzenleme:
Bugün 35 dakikalık bir çalışma yaptım.
Bunun 30 dakikası koşu bandında hızlı yürüyüş, 5 dakikası ise aralarda 1er dakikalık sürelerde 5 kez ip atlamak şeklinde oldu.
411 gibi bir sayı atladım.

Yüksek şiddette aralıklı çalışma, yani HIIT yapmaya çalıştım, yağ yakımı için hiit şart diyorlar, hadi bakalım...

Yarın itibariyle ben de ip atlamaya başlıyorum. Umarım yaza kadar istediğim kiloya inerim. Bu yağlarla bikini giymek ızdırap oluyor... 9 kilo vermem lazım. Temmuzun 1ine kadar vaktim var. 2,5 ayda başarmam lazım bunu...

Pazartesi sabahı 74.8 kilo idim...Ve dün sabah itibariyle 70.0 geldim...yani 4 günde 5 kilo..Ve kastan değil yağdan erittim...

süpeeeeer

Pazartesi sabahı 74.8 kilo idim...Ve dün sabah itibariyle 70.0 geldim...yani 4 günde 5 kilo..Ve kastan değil yağdan erittim...
inanamıyorum yaa nasıl oldu bu peki?? yediklerinizden kestiniz mi, ne kadar su içtiniz?? bende vermek istiyorummmm

kızlar ben biraz kaytardım bu aralar ama bugün yeniden başladım..ayrıca 2 lt su içmek içinde bir çizelge yaptım ve astım,her su içtiğimde işaretliyorum böylece su içmeyi unutmuyorum

15 gün atladıktan sonra ölçülerimi aldım, göbek ve kalçada 2 cm incelme var ama kilo kaybı yok..çünkü benim vücudum biraz gevşek galiba toparlanma olmuş..keşke atlamayı bırakmasaydım daha çok faydasını görecektim..ama zararın neresinden dönsem kar diyerek bugun itibari ile tekrar başlamış bulunmaktayım

Ölçülerde azalma olduktan sonra kiloda artış da olsa önemli değil zaten, zira 1 kg kas da 1 kg yağ da terazide aynı görünüyor lakin kas yağdan daha az yer kaplıyor
Kilonuza takılmayınız bence
Benim de kg aynı ama pantolonlarımdan hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…