- 11 Kasım 2013
- 2.219
- 3.960
- 34
çokk iyiiiÇarşamba gününden beri günlük 500 (bir defada değil gün içerisinde toplam 500) ipsiz ip atlıyorum....bugün sabah itibari ile 500 gr düşmüşüm...yediklerimden kısmadım..yani her zamanki gibi ....ayriyeten dar gelen kıyafetleri daha kolay giyip çıkarmaya başladım......
Bir kere mi zipliyosun yoksa ip atlarkenki gibi cift mi zipliyosunÇarşamba gününden beri günlük 500 (bir defada değil gün içerisinde toplam 500) ipsiz ip atlıyorum....bugün sabah itibari ile 500 gr düşmüşüm...yediklerimden kısmadım..yani her zamanki gibi ....ayriyeten dar gelen kıyafetleri daha kolay giyip çıkarmaya başladım......
,Bir kere mi zipliyosun yoksa ip atlarkenki gibi cift mi zipliyosun
Bende bu ara ipsiz hopluyorum da ipsiz 100 tane iple 50 tane kadar yormuyo onu farkettim o yuzden sordum,
Hoplama hareketi yani 1 kere...2 ayağı aynı anda yerden kaldırıp aynı anda yere basacaksın....
Bende bu ara ipsiz hopluyorum da ipsiz 100 tane iple 50 tane kadar yormuyo onu farkettim o yuzden sordum
Aynen öyleBende bu ara ipsiz hopluyorum da ipsiz 100 tane iple 50 tane kadar yormuyo onu farkettim o yuzden sordum
süpeeeeerÇarşamba gününden beri günlük 500 (bir defada değil gün içerisinde toplam 500) ipsiz ip atlıyorum....bugün sabah itibari ile 500 gr düşmüşüm...yediklerimden kısmadım..yani her zamanki gibi ....ayriyeten dar gelen kıyafetleri daha kolay giyip çıkarmaya başladım......
inanamıyorum yaa nasıl oldu bu peki?? yediklerinizden kestiniz mi, ne kadar su içtiniz?? bende vermek istiyorummmmPazartesi sabahı 74.8 kilo idim...Ve dün sabah itibariyle 70.0 geldim...yani 4 günde 5 kilo..Ve kastan değil yağdan erittim...
kızlar ben biraz kaytardım bu aralar ama bugün yeniden başladım..ayrıca 2 lt su içmek içinde bir çizelge yaptım ve astım,her su içtiğimde işaretliyorum böylece su içmeyi unutmuyorum
15 gün atladıktan sonra ölçülerimi aldım, göbek ve kalçada 2 cm incelme var ama kilo kaybı yok..çünkü benim vücudum biraz gevşek galiba toparlanma olmuş..keşke atlamayı bırakmasaydım daha çok faydasını görecektim..ama zararın neresinden dönsem kar diyerek bugun itibari ile tekrar başlamış bulunmaktayım
Kıyafetlerde bollaşma?benim de kilomda bi 5 kg kadar azalma var ama görüntüde fark yok