Normal doğum sonrası oluşan vajina genişlemesine karşı Dr. Nejla Gültekin'den instagram sayesinde duymuş olduğum İp Askı yöntemi var. Kendisi bunun ameliyat olmadığını, kolay bir uygulama olduğunu iyileşme sürecinin hızlı olduğunu belirtiyor. Bu konuda bilgisi olan var mı? Sonuçları nasıl oluyor?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İp askı yöntemi ile vajina daraltma
- Konu Sahibi PINAR D
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- ip askı nejla gültekin vajina daraltma
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?İp askıdı ilk defa duydum
Normal de yüz gerdirme için kullanılıyormuş. Vajina için yeni kullanılmaya başlanan bir uygulama olduğunu duydum.İp askıdı ilk defa duydum
- 25 Şubat 2020
- 606
- 688
- 23
- 26
Normal doğum ve iri bebek sonrası rahim ve idrar torbası sarkması sonucunda yapılan birşey bende daha 2 gün önce gittim idrar kaçırma şikayetiyle baktı ve ameliyatla toplayıp askıya almamız lazım dedi youtubeda videosu var bakabilirsiniz çok zor değil ama sağ kasık ve sol kasıktan iki delik açılıyor ben korktum sanki
Nejla Hoca ya mı gittiniz?Normal doğum ve iri bebek sonrası rahim ve idrar torbası sarkması sonucunda yapılan birşey bende daha 2 gün önce gittim idrar kaçırma şikayetiyle baktı ve ameliyatla toplayıp askıya almamız lazım dedi youtubeda videosu var bakabilirsiniz çok zor değil ama sağ kasık ve sol kasıktan iki delik açılıyor ben korktum sanki
- 25 Şubat 2020
- 606
- 688
- 23
- 26
Hayır Ben gaziantepteyim ve bi kurumun doktoruna gittim ben yöntemden bahsettim dediginiz kişiyi tanımıyorumNejla Hoca ya mı gittiniz?
Ben daha önce idrar kaçırma için ip askı yaptırdım. Ondan korkmanıza gerek yok.Hayır Ben gaziantepteyim ve bi kurumun doktoruna gittim ben yöntemden bahsettim dediginiz kişiyi tanımıyorum
Ama vajina daraltmayı ameliyat ile yapıyorlar. Ben onu da ip askı ile yaptırmayı tercih ederim.
- 11 Ocak 2009
- 6.168
- 98
- 688
- 39
Ben hiç duymadım araştırmak lazım. Teşekkürler bilgi için>Normal de yüz gerdirme için kullanılıyormuş. Vajina için yeni kullanılmaya başlanan bir uygulama olduğunu duydum.
- 26 Ocak 2017
- 3
- 0
- 36
- 32
KesinNormal doğum sonrası oluşan vajina genişlemesine karşı Dr. Nejla Gültekin'den instagram sayesinde duymuş olduğum İp Askı yöntemi var. Kendisi bunun ameliyat olmadığını, kolay bir uygulama olduğunu iyileşme sürecinin hızlı olduğunu belirtiyor. Bu konuda bilgisi olan var mı? Sonuçları nasıl oluyor?
kesinlikle yalan ben km’lerce öteden gittim aaaa şöyle güzel olacak aaa böyle güzel olacak anlattı 1 ay ilişki yasağı koydu 1 ay sonra hiç mi fark olmaz sonra aradım 3 ayda etkisini gösteirr dedi yine olmadı 3 ay sonra aradım gelin Bi basınçlı ölçelim dedi sen ilk benim basıncımı ölçmedinki şimdi yoo gayet normal diip başından atacaksın aşırı estetik meraklısı biriyim fakat yaptırıp memnun kalmadığım tek işlemNormal doğum sonrası oluşan vajina genişlemesine karşı Dr. Nejla Gültekin'den instagram sayesinde duymuş olduğum İp Askı yöntemi var. Kendisi bunun ameliyat olmadığını, kolay bir uygulama olduğunu iyileşme sürecinin hızlı olduğunu belirtiyor. Bu konuda bilgisi olan var mı? Sonuçları nasıl oluyor?
- 26 Ocak 2017
- 3
- 0
- 36
- 32
Kendisi bu konuda çok güzel yalan söylüyorNormal doğum sonrası oluşan vajina genişlemesine karşı Dr. Nejla Gültekin'den instagram sayesinde duymuş olduğum İp Askı yöntemi var. Kendisi bunun ameliyat olmadığını, kolay bir uygulama olduğunu iyileşme sürecinin hızlı olduğunu belirtiyor. Bu konuda bilgisi olan var mı? Sonuçları nasıl oluyor?
- 22 Aralık 2019
- 130
- 138
- 23
- 40
2 3 ayda eski haline geliyo kesin bi sonucu yok.Normal de yüz gerdirme için kullanılıyormuş. Vajina için yeni kullanılmaya başlanan bir uygulama olduğunu duydum.