• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ip askı için tecrübesi olan

o kadın gene de güzel makyajlı ya da makyajsız kuzum.sen benim gördüklerimi hele bir görseydin :halay: yüzler delik deşik tv deki o selvi boylular aynı benim kadar cüce ayy rejimdeyim hep diyen biri var ki hele valla bak elbisesine 2 tane ben girer bir de boşuk kalır adı si.....l c....n Estetiği yakından beğenmiyorum tv de resimelrde güzel bence sadece.Ben güzellik için değil yüzde hasardan dolay estetik olacağım. Aksi olsa keyifle yaşlanır her yaşın tadını çıkarırdım ne estetiği :kızgın:
Yani işte aslı Enver o kadar güzel olduğu halde ona bile yakışmamış. Bahsettiğiniz diğer tipleri tahmin edebiliyorum makyajlı halleri ile bile beğenmiyorum şişik dudaklar çıkık yanaklar çekik gözler kaşlar hepsi aynı fabrikadan çıkmış gibi çok kötü ya

Benimm arkadaşım 40 yaşında yaptırdı . Çok güzel oldu. Yüzü yukarda duruyo gergin ve çekik. Ben bile bu yaşta yaptırasım geliyo o yüzün aşırı gergin hali çok ii bence . Ama o yaptıralı 9 ay fln oluyordur . Ne kadar gider bilemiyorum tabi .
Kime yaptırmıştı acaba ben de düşünüyorum bu yaşa nasıl geldim onu bilmiyorum ama yüzündeki ifade herşeyi ele veriyor.

Ben ayarca paramı hazırladım bu pandemi ekonomisinde son karar haftam kızlar. İp askı için. Buraya sormadan edemedim parayi vermeye değer mi? 2 yıl diyorlar maximum, daha önce düşer mi?
Lütfen yaptıranlar son durumlarindan haber versin.🙏

Admin lütfen konuyu taşımayın diğer başlıklarda cvp alamadım bi türlü.

Ben ayarca paramı hazırladım bu pandemi ekonomisinde son karar haftam kızlar. İp askı için. Buraya sormadan edemedim parayi vermeye değer mi? 2 yıl diyorlar maximum, daha önce düşer mi?

Nasıl oldun yaptirdin mi myhoney ip.askını

Evet canım yaptırdım. Ama malesef hiç belli bile değil. Belirsizdi benim çizgilerim o yüzden mi acaba bilmem.
Bende dün yaptırdım daha çok yeni sonucu bir ay sonra gõricem yazarim son durumunu brnce sende bekle bir otursun uzun bir zaman gerektiriyor

Kizlar ben dün fransiz askisi yaptirdim lokal anastezi ile ,Doktor tek tek ipleri ve kalicilik suresini soyledi ben 5-10 yillik kalici olan ipleri tercih ettim,8 ayda eriyen ip olup olmadigina dikkat edin ve goz dahil tum yuze toplam 4 cift ip attirdim,ilk basta gamzeli ve ödemli olacakmis suan beklemedeyim Ama simdiden cok harika görünüyor

Yaptırdınız mı acaba ben de Mehmet Akgün'ü araştırıyorum bir bayan paylaşmış ama başka bulamadım.İp askı evet 2 3 yıl sürüyormuş ama yeteri kadar yaptırmak gerekiyormuş.Seda Sayan'dan sonra bende ip askıya karşı bir ilgi oluştu.Yüzümde sarkmalar var ve kendim yaşlandığımı hiç kabul edemiyorum.Yaptırdıysanız benimle paylaşırsanız mutlu olurum.

Kizlar ben dün fransiz askisi yaptirdim lokal anastezi ile ,Doktor tek tek ipleri ve kalicilik suresini soyledi ben 5-10 yillik kalici olan ipleri tercih ettim,8 ayda eriyen ip olup olmadigina dikkat edin ve goz dahil tum yuze toplam 4 cift ip attirdim,ilk basta gamzeli ve ödemli olacakmis suan beklemedeyim Ama simdiden cok harika görünüyor
Kime yaptırdınız acaba?

Nekadar değişik olursa olsun ipler maximum 3 yıl bence.Bende 4 çift attırmayı düşünüyorum kime yaptırdınız acaba?

Yaptırdınız mı acaba ben de Mehmet Akgün'ü araştırıyorum bir bayan paylaşmış ama başka bulamadım.İp askı evet 2 3 yıl sürüyormuş ama yeteri kadar yaptırmak gerekiyormuş.Seda Sayan'dan sonra bende ip askıya karşı bir ilgi oluştu.Yüzümde sarkmalar var ve kendim yaşlandığımı hiç kabul edemiyorum.Yaptırdıysanız benimle paylaşırsanız mutlu olurum.
Canım seda sayan en üst dilimden ödeme yapıp epey emek vererek bu hâle gelmiş. E işi buna bağlı sonuçta.
Ben yaptırdım evet. Senin gibi çok özenip meraklandım 4 ip attırdım 2000 lira verdim. Şimdi tam olarak eskiye döndü bile. Boşuna param gitti. Onun yerine kolojen alabilirdim. Uzun vadeli gençleşme fikri daha gerçekçi. Yaşın kaç bilmiyorum ama bu son moda askılar tam bir para tuzağı anladım. Kolojen al.

Canım seda sayan en üst dilimden ödeme yapıp epey emek vererek bu hâle gelmiş. E işi buna bağlı sonuçta.
Ben yaptırdım evet. Senin gibi çok özenip meraklandım 4 ip attırdım 2000 lira verdim. Şimdi tam olarak eskiye döndü bile. Boşuna param gitti. Onun yerine kolojen alabilirdim. Uzun vadeli gençleşme fikri daha gerçekçi. Yaşın kaç bilmiyorum ama bu son moda askılar tam bir para tuzağı anladım. Kolojen al.
Bende yaptırmak istiyorum 2 2 olunca pek etkisi olmaz diye düşünüyorum yaş aralığına göre fazla atılmalı.

Bende yaptırmak istiyorum 2 2 olunca pek etkisi olmaz diye düşünüyorum yaş aralığına göre fazla atılmalı.
Hiç bir işe yaramıyor. Benim arkadaşlarımdan da gördüğüm aynı eskiye dönülüyor birkaç ayda. Onun yerine kolojen araştır iç derim.

demekki kimse yaptırmamış. ben yaşı ileri olanlarda görmüştüm. lazeri denedin mi.sanki ip askı daha 60 lı yaşlarda yapılcak birşeymiş gibi geliyor.tecrübesizim sadece yukarılara taşınsın konun diye yazıyorum.belki tecrübeli biri çıkar
ip askıyı hiç tavsiye etmiyorum şahsen. örümcek ağı yaptırdım eskisinden kötü oldu. ip askı yaptıranlar biliyorum onlar da memnun değil. doğru düzgün doktorlar da yapmıyor zaten.

ip askıyı hiç tavsiye etmiyorum şahsen. örümcek ağı yaptırdım eskisinden kötü oldu. ip askı yaptıranlar biliyorum onlar da memnun değil. doğru düzgün doktorlar da yapmıyor zaten.
daha çok yeni bir arkadaşım yaptırdı ve çok güzel oldu , hatta bu kadar iyisini ben bile beklemiyordum, ilerde ben de yaptırabilirim diye düşünüyordum, önce güzel görünüp sonra mı bozuldu acaba sizinki , yoksa ilk yapıldığında da mı kötüydü merak ettim.

daha çok yeni bir arkadaşım yaptırdı ve çok güzel oldu , hatta bu kadar iyisini ben bile beklemiyordum, ilerde ben de yaptırabilirim diye düşünüyordum, önce güzel görünüp sonra mı bozuldu acaba sizinki , yoksa ilk yapıldığında da mı kötüydü merak ettim.
ilk 2 ay güzeldi sonra eskiden olmayan sarkmalar oluştu

Back
X