- 25 Ağustos 2021
- 217
- 266
-
- Konu Sahibi Coksukurbugunume
benimki 500lüktü. sanırım bir de küçükleri var. damla damla verilmesi gerekiyor 8-10 saat sürüyor 500lük olan8 saat hastane de mi yatınız o serum nedeni ilebenim ki 1.5 saat sürdü
İnşallah inşallahHadi şifa olsun inşallah Rabbım pozitif sonuç almayi nasip etsin
BAktım şimdi benim ki 250 lik mişbenimki 500lüktü. sanırım bir de küçükleri var. damla damla verilmesi gerekiyor 8-10 saat sürüyor 500lük olan
İnsan nasıl zaman geçireceğini bilemiyor, komedi filmleri izleyin meryem suresi dinleyin , inşirah okuyun ve en çok rabbi yessir okuyun Rabbım kolaylastirsin bebeğiniz size sımsıkı tutunsun.İnşallah inşallahdaha transferden sonra ilk günüm pek umudum yok ama inşallah güzel haberler alırım
malesef duymadım. diğer ilaçlarım normal tüp bebek transferlerinde kullanılanlardı. oksapar iğne , ecopirin, proluton ve prednol kullandım onların yanındaBAktım şimdi benim ki 250 lik mişbenim öncekiler tutmadı ya bu sefer doktorum sanırım her bulduğunu üstümde denedi saizen diye bir büyüme hormonu iğnesi bile verildi saizen hakkında bilginiz var mı
benim ilki kimyasal olunca çok etkilenmiştim üzülmüştüm. 2.de çok rahat takıldım hatta şubat ve mart aylarında doktorum rahmimin uygın olmadığını söyledi. mart sonu gittiğimde de umutsuzdum. doktorum haydi cuma transfer yapıyoruz dediğinde şok olmuştum. o süreçte de hiç düşünmedim rahat takıldım. çünkü ilkinde her şeye tek tek dikkat edip yoruldum. ama son seferimde komedi dizileri açtım kitap okudum bol bol uyudum keyifli geçirdimİnşallah inşallahdaha transferden sonra ilk günüm pek umudum yok ama inşallah güzel haberler alırım
Bende 2. Dozu bu hafta oldum canım çok şükür hamileyim 3. Aya kadar 2 hafta 1 uygulanacak bana daarkadaslar selam merkezı degıstırdım tavmergen e gıdıyorum burda da yaptılar bu serumu
kullanıp fayda gören var mı acaba?
Bende dun aldim bu serumu 2.5 saat surdu sonrasinda izotonik su o serum ne kadar yavassa izotonik olan o kadar hizli gitti carsamba gunu transfer oldum siz yazmissiniz ya vücut atiyo embriyoyu diye acaba ben serumu alana kadar vucudum embriyoyu atmis olabilirmi ay o kadar kirk fikir dusunuyorum ki delircem artikMerhaba ben duyduğum ve bildiğim şekilde açıklamaya çalışayım. Rahimde katil hücre diye tabir edilen hücreler olabiliyormuş, böyle olunca dışarıdan gelen embriyoyu dışlayıp tutunmasina engel olup vücuttan atıyormuş. Bu serum sayesinde bağışıklık baskılanip ,rahmin dışarıdan konan embriyoyu kabul etmesini sağlıyor diye anladım.
Doğal yolla ilerleyen bir süreç olmadığı ve embriyolarimiz dışarıda dollendigi için,rahme konulduğunda transferde yabancı bir hücre olarak algilamamasi için yapılıyor ve çoğu kişide etkili oluyor .
Benim gittiğim merkezde serum yapmıyorlar onun yerine doktorum organ nakillerinde kullanılan prograf diye bir ilaç kullandirtiyor.
Mesela benim çok alerjilerim var vücudum sürekli bir sa.vas halinde onun için embriyoyu tehlike sayıyor nk hücre paneli yaptırdım kesinlikle bu sonucu aldım. Bu İntralipid vücudu destekleyen bir şey.Bende dun aldim bu serumu 2.5 saat surdu sonrasinda izotonik su o serum ne kadar yavassa izotonik olan o kadar hizli gitti carsamba gunu transfer oldum siz yazmissiniz ya vücut atiyo embriyoyu diye acaba ben serumu alana kadar vucudum embriyoyu atmis olabilirmi ay o kadar kirk fikir dusunuyorum ki delircem artik
Benim sadece yazlari polen alerjim var serumu takarkende soruyolar herhangi biseye alerjiniz varmi diye serum takilirken omegrav vitamin iciyorum ben ondaki tat ve koku surekli icimdeydi sanki surekli bi kusma hissi geldi gitti geldi gitti hepimize sifa olsun bu serum mucizelerimize yarasınMesela benim çok alerjilerim var vücudum sürekli bir sa.vas halinde onun için embriyoyu tehlike sayıyor nk hücre paneli yaptırdım kesinlikle bu sonucu aldım. Bu İntralipid vücudu destekleyen bir şey.
Katil hücre paneli ise transfer öncesi rahim içine vurulan bir aşı yapılıyor embriyoyu tutsun diye
İnanın detayları bilmiyorum ve benim doktorum kullanmıyor, kötü şeyler düşünmeyin sifa olsun inşallah sağlıkla tutunur bebeğiniz, Rabbım tutunmasini kolaylastirsin her şey güzel olsun inşallahBende dun aldim bu serumu 2.5 saat surdu sonrasinda izotonik su o serum ne kadar yavassa izotonik olan o kadar hizli gitti carsamba gunu transfer oldum siz yazmissiniz ya vücut atiyo embriyoyu diye acaba ben serumu alana kadar vucudum embriyoyu atmis olabilirmi ay o kadar kirk fikir dusunuyorum ki delircem artik
Yumurtaları büyütmek içinBAktım şimdi benim ki 250 lik mişbenim öncekiler tutmadı ya bu sefer doktorum sanırım her bulduğunu üstümde denedi saizen diye bir büyüme hormonu iğnesi bile verildi saizen hakkında bilginiz var mı
Aminnnn aminnnn Allah razi olsun cumlemiz icin aminİnanın detayları bilmiyorum ve benim doktorum kullanmıyor, kötü şeyler düşünmeyin sifa olsun inşallah sağlıkla tutunur bebeğiniz, Rabbım tutunmasini kolaylastirsin her şey güzel olsun inşallah
Evet onu bende duymuştum fakat işin garibi bana yumurta toplama öncesi degil de transfer öncesi yapıldı yumurta toplama öncesi gluthıon vitamin takviyesi yapıldı transfer öncesi de saizen iğne verildiYumurtaları büyütmek için
İzmir’de misiniz?Arkadaşlar nk katil hücre paneli testini nerede yaptırdınız acaba