Canım şimdi internetten satın alınabiliyomu diye baktım ama malesef bulamadım.izmirde nerede taktırıyosunuz acaba?taktırdığınız yerin etrafındaki eczanelerde mutlaka satiliyodur.doktorunu telefonla ara.serumunu reçeteye yazmasını iste.sonra hastanenin yakınındaki eczanelere bak internetten.bulduğun eczaneyi ara serumudan kaç hafta kullanıncaksan okadar sayıda sipariş ver.eğer tamam derse kocanı gönder izmire kocan reçeteyle telde sipariş verdiğin yerden satın alsın hepsini hem zaten smoflipid+sodyum klorürlü serum toplam 20.45 tl.ucuz yani.evinde serin olan bi odaya koy.her hafta evine yakın bi hastaneye git.serumun nasıl takılacağını tarif et (ilacın 3 saat sürmesi gerektiğini,bitince hemen ardından sodyumlu serumun takılması gerektiğini)zaten ilaç senden olduģu için hastanede de sadece işlem parası alıyolar.oda ucuz oluyo.afiyet olsun:)
Benim vurulduğum intralipid karışımmış ardından bişi daha yapmıyorlar canım bu serumda kaçak geliyormuş zaten türkiyede satışı maalesef yokmuş araştırdık bulamadık özel ege tüp bebek merkezi benim senin beta ile beraber e2 ve progesterona bakıldı mı haftaya cuma kese için gidicem ama çok heyecanlıyım bi görsek bi kalp atışını duysak sağ salim