ya aslında benim içerde bir kaç aktif sivilcem varmış beze şeklinde roaccutane da kullandım aslında ama halen var bir kaç tane onlar iğneyi yiyince yüzeye vuruo ama alnımda hiç sivilcelenme olmuyor mesela hep deri altında bezelerin olduğu alanlar kırmızı sivilceye dönüyor şöle diyim cumartesi oldum ben 2. seansı. Pazartesi yüzüm kızarık ve şişti(aşırı değil), salı daha iyi, bugün çok daha iyi. Çok çabuk iyileşiyor. Normalde benim sivilcelerim bu kadar çabuk iyileşmezdi. Hani ağda yaptığınız yer kızarır da bir iki güne kaybolur ya kızarıklık onun gibi sanırım :) PRP yalnız acaip iyi bir şey sanırım onu herkesin senede bir kaç yaptırmasında fayda var. Normal fiyatı ne kadar bilen var mı? Bana doktor intracelle uyguladığı için ayrıyetten onun fiyatını sormaya gerek duymadım. Kızlar bir de doktor PRP nize bakınca hemen anlıo sigara içip içmediğiniziBana sigara içmediğiniz çok belli PRP'niz çok güzel dedi. Sanırım sigara içenlerde daha koyu renk oluor rengi. Normalde evingen e ampullerde sarı e vitamini yağı var ya onun gibi bir sıvı bu PRP denilen şey. Kendi kanınızdan oluşuyor. Yüzünüzü gerio sürünce. Aynı yumurta akı sürmüş gibi oluo cildiniz. Gergin. Umarım bu seansdan daha iyi sonuçlar alırım.
bende daha önce sivilce problemi yaşamıştım 5 yıl önce polikistik over yüzünden ama daha sonra diane 35 ve aldactone sayesinde geçti hala kullanıyorum ilaçları :) geçen kış yüzüme dermaroller yaptırmıştım yaptırdıktan sonra dediğin gibi aynı intraceldeki gibi yüzüm şişiyordu ve çukurlar azalıyor gibi gözüküyordu ama şişlik geçince eski haline dönüyordu hiç memnun kalmadım dermarollerdan çukurlarım daha da arttı ve ufak tefek sivilceler çıkardı intracel de öyle yapar diye korkuyorum düzeltelim derken daha beter olmasın sonra :) intracel senin beklentini karşıladı mı memnun musun :)
canım ben çukurlarımda şu an baktığımda belirgin bir azalma gördüm düzelme oldu ama doktor bu kolejen üretiminin 6 ay kadar devam edeceğini her gün saha iyi bir ciltle uyanacağımı söyledi. Dermaroller önermiyor zaten kendisi. Dermaroller sadece iğne. Intracell gibi alt tarafa kolejeni tetikleyen sinyaller göndermiyor. Evet ben yüzümde bir gelişme gördüm. Ama tabi çok büyük bir fark görmedim henüz. Bence sen biraz daha bekle cnm. Benim seanslarım bitsin. Acele etme.
demlemecay yeni gelişmeler var mı cildinde :)
canım çukurlar azalmaya başladı gibi cildim daha pürüssüz geliyor insanlar gelişmeleri farketti aama ben beklediğim gibi aman aman dehşet bir gelişme almadım bu tedavinin yerine çukurların olduğu bölgeye botoks uygulatıp o bölgeyi hafif gerdirtsem böylece o çukurları görünmez hale getirsem daha mı iyi olurdu hem de daha az param giderdi diye sormuyor değilim kendime şimdi :) Son bir seans kaldı onu bekliyorum :)
canım çukurlar azalmaya başladı gibi cildim daha pürüssüz geliyor insanlar gelişmeleri farketti aama ben beklediğim gibi aman aman dehşet bir gelişme almadım bu tedavinin yerine çukurların olduğu bölgeye botoks uygulatıp o bölgeyi hafif gerdirtsem böylece o çukurları görünmez hale getirsem daha mı iyi olurdu hem de daha az param giderdi diye sormuyor değilim kendime şimdi :) Son bir seans kaldı onu bekliyorum :)
Hadi yaa hayallerim suya düştü şuan :) belki son seanstan sonra daha çok ilerleme olur azalırlar :) botoks değilde dolguyla onu yaptıklarını duymuştum cildini elinle gerdiğinde eğer cukurlar kayboluyorsa dolgu için uygunmuş , yanaklara dolgu yapılıyormuş görünüm azalıyormuş nette okumuştum :)
tek umudum intraceldi yaa inşallah son seanstan sonra daha iyi sonuçlar alırsın :)
Valla öyle oldu cnm keşke en başta dolguyu araştırsaydım son seans konusunda kararsızım yaptırsam mı yaptırmasam mı bilemedim ki? :S Son seans intracel'e vereceğim parayla dolgu mu yaptırsam acaba? Ne dersiniz kızlar?
demlemeçay birşey merak ettim aklıma takıldı soruyum dedim :) daha önce konuşmamızda intracel yaptırırken 3.5mm ye cıktığında çok acı verdiğinden bahsetmiştin nette intracel hakkında yazılar okurken ben hep en fazla 2.0mm olarak okudum öyle yazılmış yanı kafam karıştı farklı marka olabilir mi makinenin üzerinde intracel yazıyor muydu yoksa scarlet filan mıydı :)
yüzeysel olarak gözükmeyen ama derinlerde var olan iltihaplardon dolayı sanırım iğne değince açığa çıktı ben o iltihaplar geçmez sanıodum ilk hafta ama hemen geçti cildimde hala beni hayrete sokacak bir düzelmeyok bir haftageçti sadece yüzümintracellin şokunu atlattı annem çukurlukların dolmaya başladığını söyledi ama bana tam öyle gelmedi nedense :)) Sanırım en iyi sonucu 1 ay sonra gözlemleyeceğim :)
Selamlar, yeni üyeyim. Konuyu görünce ben de birşeyler yazayım istedim. Inteacell'den çok memnunum. Doktorum bana altın iğneler ile cilt altındaki kollajen dokunun onarılacağını, pürüzsüz bir cilt elde edileceğini, gözeneklerimin sıkılaşıp kapanacağını ve cildimin canlanacağını vaad etmişti. Kendisine güvendim. Birer ay ara ile toplam 3 seans uyguladı. Tabii yanında Dermaroller ile PRP de yaptı. Sonuç inanılmaz gerçekten. Yüzüm ameliyatsız sanki yüz germe ameliyatı olmuşum gibi gerildi resmen. Sadece biraz fiyatı tuzlu. Ancak sonucu görünce bunca yıldır krem vs. verdiğim paralara acıyorum şimdi. Herkese şiddetle tavsiye ederim.
Selamlar, yeni üyeyim. Konuyu görünce ben de birşeyler yazayım istedim. Inteacell'den çok memnunum. Doktorum bana altın iğneler ile cilt altındaki kollajen dokunun onarılacağını, pürüzsüz bir cilt elde edileceğini, gözeneklerimin sıkılaşıp kapanacağını ve cildimin canlanacağını vaad etmişti. Kendisine güvendim. Birer ay ara ile toplam 3 seans uyguladı. Tabii yanında Dermaroller ile PRP de yaptı. Sonuç inanılmaz gerçekten. Yüzüm ameliyatsız sanki yüz germe ameliyatı olmuşum gibi gerildi resmen. Sadece biraz fiyatı tuzlu. Ancak sonucu görünce bunca yıldır krem vs. verdiğim paralara acıyorum şimdi. Herkese şiddetle tavsiye ederim.
Canım doktor çok profesyonel ve Intracell TR'de ilk uygulayan 3 kişiden birisiymiş. Açık konuşmak gerekirse önce pek inanmadım, çünkü kimse yoğurdum ekşi demez biliyorsun. Uyanıklık yaptım. Cihazı TR getiren firmaya ulaştım ve İstanbul'da nereye uygulatabilirim diye sordum. Onlar da teyit ettiler aynı kliniği. Dermaroller uygulamasını Intracell uygulamasından 15 gün sonra arada yapıyor. Aynı seansta değil yani canım. Dediğim gibi ben çok memnun kaldım.hem intracel hemde dermaroller ağır gelmedi mi cildine ? yüzünde akne skarları var mıydı ?
Canım bu forumda çok yeniyim. Doktor ismini yazarsam buraya reklam gibi anlaşılabilir sanırım. Ya da tavsiye olduğu için serbest de olabilir bilmiyorum. Bunun için beni aydınlatırsan sevinirim. Ben yine de özel mesaj olarak atıyorum sana canım.canım hangi doktora gidiyorsunuz istanbulda önerebileceğiz doktor varmı, fiyatları nasıl seansların bilgi verirmisin canım
Canım yeni üye olduğum için sistem özel mesaja müsade etmiyor. Denedim.Canım bu forumda çok yeniyim. Doktor ismini yazarsam buraya reklam gibi anlaşılabilir sanırım. Ya da tavsiye olduğu için serbest de olabilir bilmiyorum. Bunun için beni aydınlatırsan sevinirim. Ben yine de özel mesaj olarak atıyorum sana canım.
Canım doktor çok profesyonel ve Intracell TR'de ilk uygulayan 3 kişiden birisiymiş. Açık konuşmak gerekirse önce pek inanmadım, çünkü kimse yoğurdum ekşi demez biliyorsun. Uyanıklık yaptım. Cihazı TR getiren firmaya ulaştım ve İstanbul'da nereye uygulatabilirim diye sordum. Onlar da teyit ettiler aynı kliniği. Dermaroller uygulamasını Intracell uygulamasından 15 gün sonra arada yapıyor. Aynı seansta değil yani canım. Dediğim gibi ben çok memnun kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?