Intracell yaptıran var mı?

pippi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2010
124
1
116
Diğer
arkadaşlar intracell yaptıranlar var mı acaba ya da çevresinde yaptıran? okuduğum kadarıyla mucize gibi bişey! fiyat, sonuç gibi bilgileri paylaşırsanız çok sevinirim..

ben yaptırmayı düşünüyorum. Muayene oldum intracell konusunda uzman bir doktora. 3500 lira istedi. 2 sefer uygulayacakmış. Yüzümde hafif çukurluklar, kızarıklar var. Ayrıca cildim çok nemsiz. çukurluk izleri için en iyi tedavinin intracell olduğunu söyledi. Doktor hastalarından bir kaçının fotolarını gösterdi. Sonuçlar gayet iyi göründü gözüme. Yaşım 26. Yok mu bu tedaviyi deneyen hiç ya? Çok merak ediyorum yaptıranların düşüncelerini.

fiyatları değişiyor bi yerde 2500 bir yerde 4000 e kadar çıkabiliyor.benim yüzümde hafif çukurlar vardı onlar için istiyordum.denemek için gittim ancak doktor cildimin çok ince olduğunu ve de kılcal damarları radyofrekans olduğu için kötü etki edebileceğini söyledi.bende farkındaydım zaten son zamanlarda çok inceldi ve hassaslaştı cildim nedeninden emin değilim ya troidlerden yada dermaroller yapılmıştı bi kaç seans ondan.dermaroller düşünenleri ise uyarayım benim cildimde çıkurları çoğalttı herkeste işe yaramıyor daha kötü yaptı izlerimi aynı sorun bi arkadaşımda da oldu.gittiğim doktorlar belli bi sure kendi haline bırakmamı ve biraz beklememi söyledi.daha sonra intracel yaptıracağım zaten son ve en iyi sistem buymuş birçok doktorla görüştüm.bu arada doktor yaşım genç ve hormonlarımın henüz tam olarak oturmadığı için beklememi söyledi yani daha ileri yaştakiler için bir sorun oluşturacağını sanmıyorum.

o yöntemi netten bulamadım ya kullananları burada çıktı

altın iğne olarak da geçiyor uygulayan pek çok yer var.altın iğnenin değişik markaları da olabiliyor sadece intracel değil.pervin dinçer in güzellik merkezinde de var markasını şuan hatırlamıyorum.onun dışında yasemin hızarcı var bide.başka yerlerde var ama şuan aklıma gelen bunlar nette aratırsanız çıkar mutlaka.

Ameliyatsız yüz gerdirme yöntemi: intracel - Pudra.com

INTRACEL İğneli Fraksiyonel RF ile Altın İğne Yöntemi - [tvarsivi.com] - YouTube

Kadınların altın çağı için altın iğne | Pervin Dinçer

hee bide aratınca diğer çıkan doktorlar opr. dr. ümit yaşar çelemli ,prof. dr. cihat nazmi baran , op. dr. güner uysal , dr.birgül altuntürk, dr. İbrahim devrim gürsoy, doc. dr. serkan yıldırım

herhangi birine gidip görüşebilirsiniz

başka bi konuda yaptırdığını yazmışsın sonuçları paylaşabilir misin bizimle çok merak ediyorum :)

kızlar selam yüzümdeki kızarıklar azaldı iltihaplar geçti şu an cildimin durumu ilk iki güne göre çok daha iyi ama tabi bir haftanın bitmesi lazım net bir şey söylemek için:)

herşey pahalıı ya bn fırsat sitelerden anlıyorum ama ıntracell çıkmaz paralı olan yaptırır inşallahh :///

kızlar selam yüzümdeki kızarıklar azaldı iltihaplar geçti şu an cildimin durumu ilk iki güne göre çok daha iyi ama tabi bir haftanın bitmesi lazım net bir şey söylemek için:)

inşallah iyi sonuç alırsın intacelden :)
cildinde iltihaplanma neden oldu normal birşeymiymiş bu durum ?

inşallah iyi sonuç alırsın intacelden :)
cildinde iltihaplanma neden oldu normal birşeymiymiş bu durum ?

yüzeysel olarak gözükmeyen ama derinlerde var olan iltihaplardon dolayı sanırım iğne değince açığa çıktı ben o iltihaplar geçmez sanıodum ilk hafta ama hemen geçti cildimde hala beni hayrete sokacak bir düzelmeyok bir haftageçti sadece yüzümintracellin şokunu atlattı annem çukurlukların dolmaya başladığını söyledi ama bana tam öyle gelmedi nedense :)) Sanırım en iyi sonucu 1 ay sonra gözlemleyeceğim :)

kızlar selam yüzümde ilerleme görüyorum sanki dün makyaj yaptım nişana davetli olduğum için. Sadece missha bb krem sürdüm ve cildim inanılmaz pürüssüz geldi çukurluklarda dolma gözlemledim. Kalan lekeler bende fayda olmadığı düşüncesi uyandırdı galiba. Lekelerden çukurları ayırt edemedim sanırım. Göz yanılması. BB kremi sürünce lekeler kapandı ve sadece çukurlukları daha iyi gözlemledim. Evet şunu söyleyebilirimki çukurluklarda hafifte olsa bir dolma var ve ciltte pürüssüzleşme var henüz 2. hafta bitti. Valla bana mı öyle geldi bilmiyorum ama önceden bb krem dahi yüzümde güzel durmazdı. İlk defa beğendim makyajımı :) Gelişmelerden haberdar edeceğim sizleri.

senin adına çok sevindim 2 hafta olmasına rağmen iyileşme göstermeye başlaması çok iyi :) benimde hemen gidip yaptırasım geliyor ama biraz beklemek zorundayım cildim toparlanana kadar :) çabuk etki ediyormuş inşallah tamamen kurtulursun hepsinden gelişmeleri sürekli bizimle paylaştığın için teşekkürler :)

bekle cnm mutlaka bu arada benim doktor her intracell seansında beraberinde PRP(kök hücre) uygulaması da yapıyor. Kolundan biraz kan alıp özel bir makineye sokuyorlar. Makine kanı işleyip su gibi bir sıvı çıkarıyor. Bu her insanın kanında bulunan yara oluştuğunda yaraların iyileşmesinde vücudun kullandığı bir şeymiş. Bende üç seans ve her seansta PRP uygulaması da beraber 4500 toplam fiyat. Aklında olsun doktorun aynı fiyatı yada fazlasını PRP'siz çıkarırsa PRP'li şu fiyata yapanlar da var diyerekden indirim alabilirsin malum pahalı bir tedavi destek olmamız lazım bayanlar olarak birbirimize inşallah senin için de tüm yaptıracaklar için de güzel sonuçlar verir bu gavur icadı uygulama :)

Prp yle birlikte intracel yapılması daha mantıklı gerçekten hem cilt daha çabuk iyileşir :) bunu söylediğin iyi oldu bende yaptıracağım zaman prp de yaptırıyım :) prp olunca fiyat da artar tabi ama izlerden kurtulmak için başka çare de yok :)

kızlar merhaba bugün 2. intracell seansım gerçekleşti ve PRP ile beraber tabiki. Yine çoook acıdı tabiki. Bilemiyorum benimm ağrı eşiğim düşüktür belkide. Kişiden kişiye değişebilir acı ama ben çok acı hissediyorum. Doktorum cild yapısında kalınlaşma gözlemlediğini söyledi. İlk geldiğimdekine göre baya iyi buldu. Ben de gelişmeler farkediyorum. Bu sefer PRP nin bir kısmını evde Bepanthene kreme(yağsız) karıştırıp kullanmak üzere bana verdi. Su bazlı babe krem 20 spf, bioderma 50 spf beraber kullanmaya devam edeceğim her gün. Bakalım bu ayın sonunda neler olacak. Var mı başka yaptıran? Yada yaptırmış tanıdığı olan? Yaptıranlar burada yazsa sonuçları ne güzel olur :)

çok dayanılmayacak bi acı mı :/ ne gibi gelişmeler oldu cildinde çukurlar dolmaya başladı mı :)

çok dayanılmayacak bi acı mı :/ ne gibi gelişmeler oldu cildinde çukurlar dolmaya başladı mı :)

canım acının dayanılırlık derecesi kişiden kişiye değişir benim çok canım yandı ama sıktım dişimi. Özellikle hassas yerlerde çok acıyor. Göz altlarına yakın bölgelerim çoook acıyor. Çenem hiç acımadı. Alnım hiç acımadı. Etli dokum çok acıdı. İlk başlarda 0.5 mm ile başlıyor. Bu pek bir şey hissettirmiyor. 3.5 mm'ye çıkınca yandı gülüm keten helva Intracell bitti ohh şükür yok. Bir de PRP var. O da iğneyle cildin her yerine batırılıyor. Çukurlu bölgelerin olduğu yerlerde mecburen deri altına iyice batırıyorki PRP özellikle o kısımlara etki etsin. Şunu farkettim kızlar. Ben aynada yanaklarımı yana doğru gerince izler kayboluyor. Bırakınca gevşeyen deride izler tekrar görünür oluyor. Bu uygulamadan sonra cilt şişiyor. PRP'yi de cilt altına enjekte edince çukurluklar yukarı doğru kalkıyor. Bu nedenle cildiniz iğneden aldığı darbeleri iyileştirene kadar izler yokmuş gibi oluyor. Ama cilt toparlanmaya başladıkça şişler indikçe cilt normal haline döndükçe izler tekrar görünür oluyor. Bu aldatmaca değil bence olayın özü. Cilt uygulamadan sonra geriliyor ve gergin ciltte izler görünmez oluyor. Bununla birlikte ben çukurlarımda bir iyileşme gözlemledim. Şu an yine ilk seanstan sonraki gibiyim. Yine sivilcelendim. Bactroban ve Voltrex kullanıyorum. Durum budur :)

şu sivilcelenme olayı biraz beni korkuttu :) ne kadar zamanda geçiyo sivilceler herkeste mi öyle oluyormuş :) 2.seansını olmuştun dimi bakalım bu sefer nasıl gelişmeler olacak heyecanla bekliyorum umarım istediğin sonucu alırsın :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…