ben yaptırmayı düşünüyorum. Muayene oldum intracell konusunda uzman bir doktora. 3500 lira istedi. 2 sefer uygulayacakmış. Yüzümde hafif çukurluklar, kızarıklar var. Ayrıca cildim çok nemsiz. çukurluk izleri için en iyi tedavinin intracell olduğunu söyledi. Doktor hastalarından bir kaçının fotolarını gösterdi. Sonuçlar gayet iyi göründü gözüme. Yaşım 26. Yok mu bu tedaviyi deneyen hiç ya? Çok merak ediyorum yaptıranların düşüncelerini.
kızlar selam yüzümdeki kızarıklar azaldı iltihaplar geçti şu an cildimin durumu ilk iki güne göre çok daha iyi ama tabi bir haftanın bitmesi lazım net bir şey söylemek için:)
inşallah iyi sonuç alırsın intacelden :)
cildinde iltihaplanma neden oldu normal birşeymiymiş bu durum ?
kızlar selam yüzümde ilerleme görüyorum sanki dün makyaj yaptım nişana davetli olduğum için. Sadece missha bb krem sürdüm ve cildim inanılmaz pürüssüz geldi çukurluklarda dolma gözlemledim. Kalan lekeler bende fayda olmadığı düşüncesi uyandırdı galiba. Lekelerden çukurları ayırt edemedim sanırım. Göz yanılması. BB kremi sürünce lekeler kapandı ve sadece çukurlukları daha iyi gözlemledim. Evet şunu söyleyebilirimki çukurluklarda hafifte olsa bir dolma var ve ciltte pürüssüzleşme var henüz 2. hafta bitti. Valla bana mı öyle geldi bilmiyorum ama önceden bb krem dahi yüzümde güzel durmazdı. İlk defa beğendim makyajımı :) Gelişmelerden haberdar edeceğim sizleri.
senin adına çok sevindim 2 hafta olmasına rağmen iyileşme göstermeye başlaması çok iyi :) benimde hemen gidip yaptırasım geliyor ama biraz beklemek zorundayım cildim toparlanana kadar :) çabuk etki ediyormuş inşallah tamamen kurtulursun hepsinden gelişmeleri sürekli bizimle paylaştığın için teşekkürler :)
bekle cnm mutlaka bu arada benim doktor her intracell seansında beraberinde PRP(kök hücre) uygulaması da yapıyor. Kolundan biraz kan alıp özel bir makineye sokuyorlar. Makine kanı işleyip su gibi bir sıvı çıkarıyor. Bu her insanın kanında bulunan yara oluştuğunda yaraların iyileşmesinde vücudun kullandığı bir şeymiş. Bende üç seans ve her seansta PRP uygulaması da beraber 4500 toplam fiyat. Aklında olsun doktorun aynı fiyatı yada fazlasını PRP'siz çıkarırsa PRP'li şu fiyata yapanlar da var diyerekden indirim alabilirsin malum pahalı bir tedavi destek olmamız lazım bayanlar olarak birbirimize inşallah senin için de tüm yaptıracaklar için de güzel sonuçlar verir bu gavur icadı uygulama :)
kızlar merhaba bugün 2. intracell seansım gerçekleşti ve PRP ile beraber tabiki. Yine çoook acıdı tabiki. Bilemiyorum benimm ağrı eşiğim düşüktür belkide. Kişiden kişiye değişebilir acı ama ben çok acı hissediyorum. Doktorum cild yapısında kalınlaşma gözlemlediğini söyledi. İlk geldiğimdekine göre baya iyi buldu. Ben de gelişmeler farkediyorum. Bu sefer PRP nin bir kısmını evde Bepanthene kreme(yağsız) karıştırıp kullanmak üzere bana verdi. Su bazlı babe krem 20 spf, bioderma 50 spf beraber kullanmaya devam edeceğim her gün. Bakalım bu ayın sonunda neler olacak. Var mı başka yaptıran? Yada yaptırmış tanıdığı olan? Yaptıranlar burada yazsa sonuçları ne güzel olur :)
çok dayanılmayacak bi acı mı :/ ne gibi gelişmeler oldu cildinde çukurlar dolmaya başladı mı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?