• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İntikamli boşanma davası

İnanılmaz! Ve bu insanlar baba oluyor, cidden deliriyorum, o çocuklara çok yazık çook…

Bence avukatı ikna edin ya da başka avukatla anlaşın, mal davasını açın, hakkınızı arayın. Boşverilecek birşey değil bence.

Şerefsiz eski kocanızın tacizleri hiç bitmeyecektir, bir şekilde sizinle iletişime geçerse dalga geçmeye bakın, sakın ha sizi manipüle etmesine izin vermeyin, bir kere berdiniz bakın ceza almışsınız, aman diyim! Mahkemede aleyhinize kullanılacak hiçbir şey vermeyin eline, gerisi adalete kalmış. Umarım en hızlı şekilde kurtulursunuz.

Sağolun.Psikolojik şiddeti bitmiyor hızını alamıyor zaten.Edinilmis bir mal yok ama evi ben geçindirdim o evlilik öncesinden getirdiği kredileri ödedi güya.O ödemelerin yarısi benim hakkimmis.Aksamdsn beri aklıma takıldı benim de, avukata tekrar soracağım ben bütün haklarımı neden istemeyecekmisim diye
Kimin neyi ödediği tam olarak belli olmadigi için uğraşmak istememistir. Ya da bu adamin bilmediginiz bi borcu falan daha vardir onlara da ortak olmayalim ondan da bi talep gelmesin artik demiştir. Ugrastikca dava uzuyor. Bazen attigin tas urkuttugun kurbagaya degmiyor. Ya da yaya geçişinde araba geliyoken geçiş üstünlüğüm var diye yola atlamaman gerekiyor. Avukat bunu daha iyi görür. Sen sakin kalmaya bak hükmün ertelemesi almissin.

Adam üçüncü kez boşanmış. Ortada çocuklar var. Hiç akillanmamis, durulmamis ve hala can yakma derdinde.
Para vermeye gönlü yok ,kendi canından kanından çocuğuna nafaka vermek istemeyen bir adam sizin talep edeceğiz ettiğiniz tazminatı vermemek için herşeyi yapıyor, iyice cirkinlesiyor.

Sizin burada yaptiginiz en doğru şey telefondan engelleyip asla muhatap olmamanız.
Ben olsam bu adamdan hicbir şey talep etmem. Atarım yularını üstüne ne hali varsa görsün. Böyle sürekli mahkemeyle uğraşıp, kanıt toplamaya çalışmak,derdini her defasında anlatmaya çalışmak,haklılığını ispat etmeye çalışmak...
Valla insan çöker,yipranir. Bir işiniz var çalışıyorsunuz,çocuğunuza maddi anlamda yetersiniz. Bundan sonra birlikte kalıteli vakit geçirmeye çalisinn çocuğunuzla derim.
Aynen öyle, teşekkür ederim

Master bu yüzsüzden önce ki 2 eşi niye boşanmıştı bilgin var mı ?
Kadınları terk edip anlaşmalı boşanmış.
canım
hiç bir şekilde iletişime geçme o sana ulaşmaya çalışır nasıl olsa
hagbden sonra seni kışkırtmaya devam edecektir oyunlarına gelme
resmen tahrik ediyor sözlü ve yazılı tüm hakaretten uzak dur lütfen
avukatını değiştirmeyi düşünebilirsin
açabildiğin her davayı aç derim
Aynen canım ne yapsam da fırsat delil vermesem diye bakıyorum artık,o hale getirdi.
İnanılmaz! Ve bu insanlar baba oluyor, cidden deliriyorum, o çocuklara çok yazık çook…

Bence avukatı ikna edin ya da başka avukatla anlaşın, mal davasını açın, hakkınızı arayın. Boşverilecek birşey değil bence.

Şerefsiz eski kocanızın tacizleri hiç bitmeyecektir, bir şekilde sizinle iletişime geçerse dalga geçmeye bakın, sakın ha sizi manipüle etmesine izin vermeyin, bir kere berdiniz bakın ceza almışsınız, aman diyim! Mahkemede aleyhinize kullanılacak hiçbir şey vermeyin eline, gerisi adalete kalmış. Umarım en hızlı şekilde kurtulursunuz.
Baba olmayı hiç hak etmeyen bir şahsiyet ! Diğer çocuğundan oldu ikinciden de olabileceğini hiç düşünmüyor deli cesareti var adamda.Ona bir koz daha vermemeliyim, hazımsız kişilik !
Ay inşallah 🙏

Aldım. Ona da aynı ceza verildi. Ben anlaşmalı boşandım. Avukat tuttum muhatap olmadim. Mal mülk kazanılır da o çekişmeli süreçte bozulan psikoloji düzelmez. Çok şükür ben kolay kurtuldum. Allah sizi de kurtarsın kolaylık versin. Yolunuz açık olsun.

Çocuğunuz var mı

Back