• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İntikamli boşanma davası

Bir an önce kurtulmak istiyorum.Onun ayağındaki çorabı bile almak vardı ama uzasın istemiyorum da evet.Sizin davanız bitti mi ? Siz de alsaydiniz keşke darp raporu
Aldım. Ona da aynı ceza verildi. Ben anlaşmalı boşandım. Avukat tuttum muhatap olmadim. Mal mülk kazanılır da o çekişmeli süreçte bozulan psikoloji düzelmez. Çok şükür ben kolay kurtuldum. Allah sizi de kurtarsın kolaylık versin. Yolunuz açık olsun.

Allah yardımcınız olsun demeye geldim.
Öncelikle her ne şekilde olursa olsun hakarettir küfürdur tehdittir kullanmayın.
Rol yapar gibi konuşun. Sonra boş bulduğunuz bir dağın tepesinde ana avrat sovebilursinuz.
Eskiden erkeklerde gurur vardı onur vardı namus kavramı vardı. Şimdi ki erkekler ....... gibi.
Eskiden erkek ceketini alır çıkardı şimdiki yuzsuzler kendini haklı çıkarmak için her tür pislik yapmaya müsait.
Diyecegim o ki; bir adam varmış bir adam daha varmış hikayenin yalan olduğu burdan belli şimdiki devirde adam mi kaldi demiş biri. O hesap böyle cirkeften uzak durun.
Şimdi can acisindan sağa sola saldırıyor ama zamanla geçecek. Hatta yüzsüz yuzsuz barışmak isteyecek. Işte o zaman siz hayatinizi duzeninizi kurmuş olacaksınız o da hayatin gerçek yüzünü gorecek. Azıcık sabır. Hepsi geçecek.
Amin sağolun.Normalde bosanamayip taşkınlık yapan adamlari izleyince şaşırdığını söyleyen biriydi,böyle davranacagi hiç aklıma gelmezdi,öyle ki çocuğun geleceğini bile hiçe sayacak kadar.Beni devirmeye çalışıyo ama çocuğunun annesiyim bunu unutuyor.İnsallah yüzsüzce kapımda yalvardigini tekrar görürüm de tekmeyi basarım

Ben bir yaştan sonra erkeğinde o.... sunu duydum ya... Ucuz kurtulmuşsunuz bacım. Bu adamın jargonunu da anlamış oldunuz, gerisi hayatina yeni girecek bayanlarda. Zira çocukluğuna inmek icin psikolog psikolog gezecekler...
Üçüncü boşanması olacak inşallah.2000 de nafaka ile yeni bayanı zor bulur.
Kesinlikle kurtulmusum,bu olayların en güzel yanı bunu görmüş olmak.Cok uzulecegimi sanıyordum bosaninca,şimdi sabırsızlıkla o günü bekliyorum

Aldım. Ona da aynı ceza verildi. Ben anlaşmalı boşandım. Avukat tuttum muhatap olmadim. Mal mülk kazanılır da o çekişmeli süreçte bozulan psikoloji düzelmez. Çok şükür ben kolay kurtuldum. Allah sizi de kurtarsın kolaylık versin. Yolunuz açık olsun.
İyi olmus ona,içime su serpildi.
Derdim onun pis parası da değil aslında,ona bu yaptıklarına cevap mahiyetinde bir adım olsun istedim o parasal şeyler ama ona bile değmiyor aslında,tepki verdikçe kendini ciddiye alınmış hissediyor.
Amin sağolun

Geçmiş olsun.Eşinizin amacı sizi yıldırmak bosandiginiza pişman etmek.Çünkü onun kahrını çekmediniz,artık yeter dediniz.Siz ona uymayın.Mahkemeden ne karar çıkarsa o günlerde görmek isterse gelir,görür çocuğunu.Sizin aileniz yok mu?Neye güvenerek sizinle uğraşıyor?
Ailem var hem de yanımda olmasına rağmen bunları yapıyor.Onlari bu işe müdahil etmiyorum,annem zaten sahitlik yapicak yıpranmasın, inşallah sayesinde kurtulurum

İyi olmus ona,içime su serpildi.
Derdim onun pis parası da değil aslında,ona bu yaptıklarına cevap mahiyetinde bir adım olsun istedim o parasal şeyler ama ona bile değmiyor aslında,tepki verdikçe kendini ciddiye alınmış hissediyor.
Amin sağolun
Aynen öyle. Bırakın intikamı Allah alsın. Siz mutlu, huzurlu olmaya bakın. Sizi güçlü, umursamaz gördükçe en büyük intikam o oluyor aslında

Geçmiş olsun.Eşinizin amacı sizi yıldırmak bosandiginiza pişman etmek.Çünkü onun kahrını çekmediniz,artık yeter dediniz.Siz ona uymayın.Mahkemeden ne karar çıkarsa o günlerde görmek isterse gelir,görür çocuğunu.Sizin aileniz yok mu?Neye güvenerek sizinle uğraşıyor?
Bir de yani önceki eşinden bir oğlu var 3.5 yıldır bununla görüşmüyor rest çekti,hiç korkmuyor ikinci çocuğu da kaybetmekten.Bu cesaret nereden geliyor anlamış değilim

Aynen öyle. Bırakın intikamı Allah alsın. Siz mutlu, huzurlu olmaya bakın. Sizi güçlü, umursamaz gördükçe en büyük intikam o oluyor aslında
Kesinlikle haklısınız,işte bunu yapmam, yapabilmem gerekiyor.Benim mutluluğumu beraberken de çekemiyordu,öyle biri bu.Ona en güzel cevap mutluluk

Ailem var hem de yanımda olmasına rağmen bunları yapıyor.Onlari bu işe müdahil etmiyorum,annem zaten sahitlik yapicak yıpranmasın, inşallah sayesinde kurtulurum
Boşanma anlaşmalı da olsa çekişmeli de olsa çok yıpratıcı ve can sıkıcı bir süreçtir.Çelik gibi sinir sistemine sahip olmanız gerekir.Çunku iş boşanma ile bitmiyor.Sonra ki süreçte de canınız sıkılacak,şimdiden hazırlıklı olun.Çunku ortada bir çocuk var ve bu adamla sürekli muhatap olmak zorunda kalacaksınız.Sizi kışkırtmasina ve moralinizi bozmasına izin vermeyin.Mumkun olduğunca az muhatap olun.Avukatlar görüşsün hatta.Eger evliyken ortak edindiğiniz mallar varsa zaten ikiye pay edilir.Onun dışında eşiniz çalışıyor mu?Çocuk için nafaka ödeyebilir mi bilmiyorum.Odemezse zaten icra davası açma hakkınız var.En hasarsız atlatmak istiyorsanız protokol yapmanız.Kendi hakkiniza düşen mallardan payınızı alıp,yolunuza devam etmeniz.Alma mazlumun ahını,çıkar aheste aheste demişler.Allah,öyle bir tokat vurur ki ona feleği şaşar.Siz kalbinizi temiz tutun ve Allah'a havale edin.O insanı hayatınızdan çıkararak en büyük cezayı verdiniz zaten.En büyük intikamı da aldınız.Eger iş inatlasmaya giderse karşı taraf daha da cirkinlesecek gibi.Anlattiklarinizdan bunu anladım.Rabbim,yar ve yardımcınız olsun.Yeni hayatınızda evladinizla uzun ve mutlu bir ömür dilerim🙏

Boşanma anlaşmalı da olsa çekişmeli de olsa çok yıpratıcı ve can sıkıcı bir süreçtir.Çelik gibi sinir sistemine sahip olmanız gerekir.Çunku iş boşanma ile bitmiyor.Sonra ki süreçte de canınız sıkılacak,şimdiden hazırlıklı olun.Çunku ortada bir çocuk var ve bu adamla sürekli muhatap olmak zorunda kalacaksınız.Sizi kışkırtmasina ve moralinizi bozmasına izin vermeyin.Mumkun olduğunca az muhatap olun.Avukatlar görüşsün hatta.Eger evliyken ortak edindiğiniz mallar varsa zaten ikiye pay edilir.Onun dışında eşiniz çalışıyor mu?Çocuk için nafaka ödeyebilir mi bilmiyorum.Odemezse zaten icra davası açma hakkınız var.En hasarsız atlatmak istiyorsanız protokol yapmanız.Kendi hakkiniza düşen mallardan payınızı alıp,yolunuza devam etmeniz.Alma mazlumun ahını,çıkar aheste aheste demişler.Allah,öyle bir tokat vurur ki ona feleği şaşar.Siz kalbinizi temiz tutun ve Allah'a havale edin.O insanı hayatınızdan çıkararak en büyük cezayı verdiniz zaten.En büyük intikamı da aldınız.Eger iş inatlasmaya giderse karşı taraf daha da cirkinlesecek gibi.Anlattiklarinizdan bunu anladım.Rabbim,yar ve yardımcınız olsun.Yeni hayatınızda evladinizla uzun ve mutlu bir ömür dilerim🙏
Çalışıyor,çocuğa nafaka bağlandı icraya da verildi,icraya verilmesini hazmedemiyor, nafakanin mahkemeden kaldırılmasını ya da indirilmesini istedi ama reddedildi.Bu redden sonra da cirkefligin dozunu artırdı.
Mal mülk yok ama onun yüklü kredileri vardı eve katkısı yoktu,buradan yola çıkarak o kredilerin yarısı kadar mal davası açma hakkım varmış,mal davası dediğim buydu ama avukatim bu cirkinliklerini gördükten sonra sanırım bulaşmak istemiyor.Tazminat istendi ama en başta,normalde çıksa bile almayacaktım ama şimdi şöyle esaslı bir miktar çıksa diyorum,o hale getirdi.
Allah'a havale ediyorum
Amin sağolun 🙏

Çalışıyor,çocuğa nafaka bağlandı icraya da verildi,icraya verilmesini hazmedemiyor, nafakanin mahkemeden kaldırılmasını ya da indirilmesini istedi ama reddedildi.Bu redden sonra da cirkefligin dozunu artırdı.
Mal mülk yok ama onun yüklü kredileri vardı eve katkısı yoktu,buradan yola çıkarak o kredilerin yarısı kadar mal davası açma hakkım varmış,mal davası dediğim buydu ama avukatim bu cirkinliklerini gördükten sonra sanırım bulaşmak istemiyor.Tazminat istendi ama en başta,normalde çıksa bile almayacaktım ama şimdi şöyle esaslı bir miktar çıksa diyorum,o hale getirdi.
Allah'a havale ediyorum
Amin sağolun 🙏
Avukatın sana güvenmiyor. Çok hassassın, hemen alevleniyorsun. Başına iş bile açtın bu yüzden. Avukatın, ex çirkefin dozunu artırınca senin daha zararlı çıkacağını düşünüyor, haklı.

Allah'a havale ediyorum
Amin sağolun 🙏
Haciz işleminde eşinizin üstüne kayıtlı herhangi bir mal varlığı ya da geliri yoksa karşı tarafın ödemesi için belirli bir süre verir,o süre içinde odemezse büyük ihtimalle hapis cezası verecektir mahkeme.O yüzden etekleri tutuşmuştur.Daha önceki evliliğinden de çocuğu var demissiniz.Boyle insanlar için 10 tane de çocuk olsa farketmez.Baksaniza evladina vereceği nafakayi bile iptal ettirmenin peşinde.Ondan bu saatten sonra ne baba olur ne de koca.Madem uzlaşmaya yanaşmıyor mahkemenin vereceği karara paşa paşa uyacak.Siz güçlü durun.Sinir bozucu bir durum evet ama onun eline koz geçecek hiç bir avantaj saglamayin.Amaci bu zaten mahkemeye sizi kusurlu göstermek.Gülün,geçin.Birakin kendi sinir olsun.Cocugunuzla çok güzel günleriniz olacak inşallah.Unutmayin her gecenin bir sabahı vardır.Hic bir dert sonsuza kadar sürmez.

Avukatın sana güvenmiyor. Çok hassassın, hemen alevleniyorsun. Başına iş bile açtın bu yüzden. Avukatın, ex çirkefin dozunu artırınca senin daha zararlı çıkacağını düşünüyor, haklı.
Belkide 🙄

Bir an önce kurtulmak istiyorum.Onun ayağındaki çorabı bile almak vardı ama uzasın istemiyorum da evet.Sizin davanız bitti mi ? Siz de alsaydiniz keşke darp raporu
Onun istedigi de bu.size psikolojik şiddet uygulayıp bezdirmek.bagış yada sadaka almıyorsunuz yıllarca çalışıp edinilen malın hakkını eş ve anneligin karşılığını alıyorsunuz.
Avukat yanlış yönlendiriyor yeni avukat ile görüşme yapmalısınız.
Geçmiş olsun

Onun istedigi de bu.size psikolojik şiddet uygulayıp bezdirmek.bagış yada sadaka almıyorsunuz yıllarca çalışıp edinilen malın hakkını eş ve anneligin karşılığını alıyorsunuz.
Avukat yanlış yönlendiriyor yeni avukat ile görüşme yapmalısınız.
Geçmiş olsun
Sağolun.Psikolojik şiddeti bitmiyor hızını alamıyor zaten.Edinilmis bir mal yok ama evi ben geçindirdim o evlilik öncesinden getirdiği kredileri ödedi güya.O ödemelerin yarısi benim hakkimmis.Aksamdsn beri aklıma takıldı benim de, avukata tekrar soracağım ben bütün haklarımı neden istemeyecekmisim diye

Ne denir ki valla bu kadar kötü oldugunu tahmin etmemistim durumunun
Bence bir uzman desteği alinmali
Çünkü ileride olusabilecek herhangi bir durumda, yasanan surecin olumsuz etkilerini yasadigina dair psikolojinin yiprandigina dair bir rapor da alabilirsin.
Baska da aklima bir sey gelmedi
Ha bi de normal sartlarda ses kaydı almak suç ama bazi durumlarda bi esneme payı var diye okumuştum (tehdit gibi). Avukatina daniş bunu da ona göre yuz yüze görüşmelerde bi alternatifin olur. Tabii eğer yasalsa

Ne denir ki valla bu kadar kötü oldugunu tahmin etmemistim durumunun
Bence bir uzman desteği alinmali
Çünkü ileride olusabilecek herhangi bir durumda, yasanan surecin olumsuz etkilerini yasadigina dair psikolojinin yiprandigina dair bir rapor da alabilirsin.
Baska da aklima bir sey gelmedi
Ha bi de normal sartlarda ses kaydı almak suç ama bazi durumlarda bi esneme payı var diye okumuştum (tehdit gibi). Avukatina daniş bunu da ona göre yuz yüze görüşmelerde bi alternatifin olur. Tabii eğer yasalsa
Sesli konuşma durumu yok, muhatap değiliz

Adam üçüncü kez boşanmış. Ortada çocuklar var. Hiç akillanmamis, durulmamis ve hala can yakma derdinde.
Para vermeye gönlü yok ,kendi canından kanından çocuğuna nafaka vermek istemeyen bir adam sizin talep edeceğiz ettiğiniz tazminatı vermemek için herşeyi yapıyor, iyice cirkinlesiyor.

Sizin burada yaptiginiz en doğru şey telefondan engelleyip asla muhatap olmamanız.
Ben olsam bu adamdan hicbir şey talep etmem. Atarım yularını üstüne ne hali varsa görsün. Böyle sürekli mahkemeyle uğraşıp, kanıt toplamaya çalışmak,derdini her defasında anlatmaya çalışmak,haklılığını ispat etmeye çalışmak...
Valla insan çöker,yipranir. Bir işiniz var çalışıyorsunuz,çocuğunuza maddi anlamda yetersiniz. Bundan sonra birlikte kalıteli vakit geçirmeye çalisinn çocuğunuzla derim.

Merhabalar hanımlar,5 yıl resmi bunun 2 yılı fiili olan bir evliligim var neyazikki..

Evliligimin cehenneme çevrilmesi sonucu çekişmeli boşanma davasi açtığım şahıs intikam üzerine intikam alıyor.

Beraberken WhatsApp üzerinden tartışma esnasında söylediğim 2-3 kelime nedeniyle paşa hazretleri ceza davası açmıştı bana, bugün sonuçlandı,hagb geldi.Burada esas canımı sıkan şey beraberken yüzüme karşı tonlarca hakareti, aşağılaması oldugu halde sırf yazılı bir malzeme verdim diye bugün kendinin sütten çıkmış ak kaşık olması.

Yakin zamanda beni cimere de şikayet etmişti ifade verdim döndüm.Memurum bu arada ve bu şahıs iki şikayetinde de mesleğime doğru yürüyor.

Bu kişi cimer için savunma yaptığım günün ertesi gün de bana "canım ya çok seviyorum seni canimmmmmsin sen benim ex aşkım 🤭💋❤️" mesajı atmaz mi bir de ..Sinirden elim ayağım titredi resmen. Bir daha asla kaldırmamak üzere engelledim..Çocuğum var 3 yaş sayılır.Onunla ilgili iletişimde kalmak istediğini yazıyordu diye açık bırakıyordum ama yok tahrik ediyor,tehdit hakaret yazar umuduyla kışkırtıyor.Gercekten nasıl sabredecegimi bilemiyorum artık..
Avukatıma normalde borç batağından asla çıkamayan bu adam için maddi zarara sokacak bir mal davası,tazminat davası vs acmamayi teklif etmiştim ama yok bu adam hak ediyor.Bu sefer de avukatım mal davası bile açmaya değmez,o açarsa karşı dava açarız bosverin dedi.Niye böyle söyledi bilmiyorum.Peki nasıl had bildirecegim ? Gerçekten çok doluyum..
Bu süreçte nasıl sakin ve sağlıklı kalabilirim bilmiyorum.

İç dökmek istedim..
canım
hiç bir şekilde iletişime geçme o sana ulaşmaya çalışır nasıl olsa
hagbden sonra seni kışkırtmaya devam edecektir oyunlarına gelme
resmen tahrik ediyor sözlü ve yazılı tüm hakaretten uzak dur lütfen
avukatını değiştirmeyi düşünebilirsin
açabildiğin her davayı aç derim

Back