Merhabalar hanımlar,5 yıl resmi bunun 2 yılı fiili olan bir evliligim var neyazikki..
Evliligimin cehenneme çevrilmesi sonucu çekişmeli boşanma davasi açtığım şahıs intikam üzerine intikam alıyor.
Beraberken WhatsApp üzerinden tartışma esnasında söylediğim 2-3 kelime nedeniyle paşa hazretleri ceza davası açmıştı bana, bugün sonuçlandı,hagb geldi.Burada esas canımı sıkan şey beraberken yüzüme karşı tonlarca hakareti, aşağılaması oldugu halde sırf yazılı bir malzeme verdim diye bugün kendinin sütten çıkmış ak kaşık olması.
Yakin zamanda beni cimere de şikayet etmişti ifade verdim döndüm.Memurum bu arada ve bu şahıs iki şikayetinde de mesleğime doğru yürüyor.
Bu kişi cimer için savunma yaptığım günün ertesi gün de bana "canım ya çok seviyorum seni canimmmmmsin sen benim ex aşkım
" mesajı atmaz mi bir de ..Sinirden elim ayağım titredi resmen. Bir daha asla kaldırmamak üzere engelledim..Çocuğum var 3 yaş sayılır.Onunla ilgili iletişimde kalmak istediğini yazıyordu diye açık bırakıyordum ama yok tahrik ediyor,tehdit hakaret yazar umuduyla kışkırtıyor.Gercekten nasıl sabredecegimi bilemiyorum artık..
Avukatıma normalde borç batağından asla çıkamayan bu adam için maddi zarara sokacak bir mal davası,tazminat davası vs acmamayi teklif etmiştim ama yok bu adam hak ediyor.Bu sefer de avukatım mal davası bile açmaya değmez,o açarsa karşı dava açarız bosverin dedi.Niye böyle söyledi bilmiyorum.Peki nasıl had bildirecegim ? Gerçekten çok doluyum..
Bu süreçte nasıl sakin ve sağlıklı kalabilirim bilmiyorum.
İç dökmek istedim..