• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İntikamli boşanma davası

Purpplee

Dünya kaç günlük deyip sarılmalı bugüne..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
13.378
15.833
298
GÜNCELLEME : Karşı tarafij eski eşi dün bana Messengerden numarasını attı aramam için,dedim noluyor ? Meğer karşı taraf eski eşe yine bir nafaka azaltma davası açmış,delil lazım oldu anlaşılan kadına 😊 Bunu kullanmak vardı ama yok ne hâlleri varsa görsünler gerek yok.

-----------------------------------------------------
Merhabalar hanımlar,5 yıl resmi bunun 2 yılı fiili olan bir evliligim var neyazikki..

Evliligimin cehenneme çevrilmesi sonucu çekişmeli boşanma davasi açtığım şahıs intikam üzerine intikam alıyor.

Beraberken WhatsApp üzerinden tartışma esnasında söylediğim 2-3 kelime nedeniyle paşa hazretleri ceza davası açmıştı bana, bugün sonuçlandı,hagb geldi.Burada esas canımı sıkan şey beraberken yüzüme karşı tonlarca hakareti, aşağılaması oldugu halde sırf yazılı bir malzeme verdim diye bugün kendinin sütten çıkmış ak kaşık olması.

Yakin zamanda beni cimere de şikayet etmişti ifade verdim döndüm.Memurum bu arada ve bu şahıs iki şikayetinde de mesleğime doğru yürüyor.

Bu kişi cimer için savunma yaptığım günün ertesi gün de bana "canım ya çok seviyorum seni canimmmmmsin sen benim ex aşkım 🤭💋❤️" mesajı atmaz mi bir de ..Sinirden elim ayağım titredi resmen. Bir daha asla kaldırmamak üzere engelledim..Çocuğum var 3 yaş sayılır.Onunla ilgili iletişimde kalmak istediğini yazıyordu diye açık bırakıyordum ama yok tahrik ediyor,tehdit hakaret yazar umuduyla kışkırtıyor.Gercekten nasıl sabredecegimi bilemiyorum artık..
Avukatıma normalde borç batağından asla çıkamayan bu adam için maddi zarara sokacak bir mal davası,tazminat davası vs acmamayi teklif etmiştim ama yok bu adam hak ediyor.Bu sefer de avukatım mal davası bile açmaya değmez,o açarsa karşı dava açarız bosverin dedi.Niye böyle söyledi bilmiyorum.Peki nasıl had bildirecegim ? Gerçekten çok doluyum..
Bu süreçte nasıl sakin ve sağlıklı kalabilirim bilmiyorum.

İç dökmek istedim..

Son düzenleme:
Hükmün açıklanmasının geri bırakılması

Belli bir süre boyunca suç işlememesi lazım (sanırım 5 yıldı) eğer işlerse hem hagb aldığı suçtan hemde işlediği suçtan ceza alıyor. Benim bilgim bu yönde.

İnşallah canım sağol,olan psikolojime oluyor ve çocuga gün içinde gerekli olan enerjimi düşürüyor

Yapmaya çalıştığı bu zaten, desene başarılı oluyor 😔 ne güzel kendi hayatın var, evin, gelirin, minnoş bir yavrun var. Ne kadar uğraşırsa uğraşsın sana zarar veremeyecekki. Bir düşün en kötü ne olabilir 🤷‍♀️

Çok bastırılmış, çok şiddet görmüşsün belliki. Hiç olmasa seni sindirmiş bu adam ki hep tedirginsin. Çok iyi biliyorum bu duyguyu.

Yapmaya çalıştığı bu zaten, desene başarılı oluyor 😔 ne güzel kendi hayatın var, evin, gelirin, minnoş bir yavrun var. Ne kadar uğraşırsa uğraşsın sana zarar veremeyecekki. Bir düşün en kötü ne olabilir 🤷‍♀️

Çok bastırılmış, çok şiddet görmüşsün belliki. Hiç olmasa seni sindirmiş bu adam ki hep tedirginsin. Çok iyi biliyorum bu duyguyu.
Neyseki engelledim en büyük kozu mesaj kanaliydi.
Allah iyilerle karşılaştırsın

Ben de aynı cezayı aldim. Telefonda küfürler eden adama iş yerinde cevap veremediğim için mesajla cevap verince boşanmada bunu kullanıp şikayetçi oldu. Bir de kolunu çizmişim beni boğmaya çalışırken darp raporu aldı. Size tavsiyem kanunlar kadını korumuyor. Bir an önce kurtulmaya bakin. Ondan gelecek tek kuruşa lanet olsun.

Ben de aynı cezayı aldim. Telefonda küfürler eden adama iş yerinde cevap veremediğim için mesajla cevap verince boşanmada bunu kullanıp şikayetçi oldu. Bir de kolunu çizmişim beni boğmaya çalışırken darp raporu aldı. Size tavsiyem kanunlar kadını korumuyor. Bir an önce kurtulmaya bakin. Ondan gelecek tek kuruşa lanet olsun.
Bir an önce kurtulmak istiyorum.Onun ayağındaki çorabı bile almak vardı ama uzasın istemiyorum da evet.Sizin davanız bitti mi ? Siz de alsaydiniz keşke darp raporu

Merhabalar hanımlar,5 yıl resmi bunun 2 yılı fiili olan bir evliligim var neyazikki..

Evliligimin cehenneme çevrilmesi sonucu çekişmeli boşanma davasi açtığım şahıs intikam üzerine intikam alıyor.

Beraberken WhatsApp üzerinden tartışma esnasında söylediğim 2-3 kelime nedeniyle paşa hazretleri ceza davası açmıştı bana, bugün sonuçlandı,hagb geldi.Burada esas canımı sıkan şey beraberken yüzüme karşı tonlarca hakareti, aşağılaması oldugu halde sırf yazılı bir malzeme verdim diye bugün kendinin sütten çıkmış ak kaşık olması.

Yakin zamanda beni cimere de şikayet etmişti ifade verdim döndüm.Memurum bu arada ve bu şahıs iki şikayetinde de mesleğime doğru yürüyor.

Bu kişi cimer için savunma yaptığım günün ertesi gün de bana "canım ya çok seviyorum seni canimmmmmsin sen benim ex aşkım 🤭💋❤️" mesajı atmaz mi bir de ..Sinirden elim ayağım titredi resmen. Bir daha asla kaldırmamak üzere engelledim..Çocuğum var 3 yaş sayılır.Onunla ilgili iletişimde kalmak istediğini yazıyordu diye açık bırakıyordum ama yok tahrik ediyor,tehdit hakaret yazar umuduyla kışkırtıyor.Gercekten nasıl sabredecegimi bilemiyorum artık..
Avukatıma normalde borç batağından asla çıkamayan bu adam için maddi zarara sokacak bir mal davası,tazminat davası vs acmamayi teklif etmiştim ama yok bu adam hak ediyor.Bu sefer de avukatım mal davası bile açmaya değmez,o açarsa karşı dava açarız bosverin dedi.Niye böyle söyledi bilmiyorum.Peki nasıl had bildirecegim ? Gerçekten çok doluyum..
Bu süreçte nasıl sakin ve sağlıklı kalabilirim bilmiyorum.

İç dökmek istedim..
Bence başka bir avukata da danış canım. Ortada çocuk da var sonra pişman olursun tazminat ve mal davası açmadığına. Yine de karar senin ama zaten çekişmeli ve 3 yıl uzamış dava var daha kötü ne olabilir 🤷‍♀️

Bence başka bir avukata da danış canım. Ortada çocuk da var sonra pişman olursun tazminat ve mal davası açmadığına. Yine de karar senin ama zaten çekişmeli ve 3 yıl uzamış dava var daha kötü ne olabilir 🤷‍♀️
Tazminat istedik

Allah yardımcınız olsun demeye geldim.
Öncelikle her ne şekilde olursa olsun hakarettir küfürdur tehdittir kullanmayın.
Rol yapar gibi konuşun. Sonra boş bulduğunuz bir dağın tepesinde ana avrat sovebilursinuz.
Eskiden erkeklerde gurur vardı onur vardı namus kavramı vardı. Şimdi ki erkekler ....... gibi.
Eskiden erkek ceketini alır çıkardı şimdiki yuzsuzler kendini haklı çıkarmak için her tür pislik yapmaya müsait.
Diyecegim o ki; bir adam varmış bir adam daha varmış hikayenin yalan olduğu burdan belli şimdiki devirde adam mi kaldi demiş biri. O hesap böyle cirkeften uzak durun.
Şimdi can acisindan sağa sola saldırıyor ama zamanla geçecek. Hatta yüzsüz yuzsuz barışmak isteyecek. Işte o zaman siz hayatinizi duzeninizi kurmuş olacaksınız o da hayatin gerçek yüzünü gorecek. Azıcık sabır. Hepsi geçecek.

Ben bir yaştan sonra erkeğinde o.... sunu duydum ya... Ucuz kurtulmuşsunuz bacım. Bu adamın jargonunu da anlamış oldunuz, gerisi hayatina yeni girecek bayanlarda. Zira çocukluğuna inmek icin psikolog psikolog gezecekler...

Geçmiş olsun.Eşinizin amacı sizi yıldırmak bosandiginiza pişman etmek.Çünkü onun kahrını çekmediniz,artık yeter dediniz.Siz ona uymayın.Mahkemeden ne karar çıkarsa o günlerde görmek isterse gelir,görür çocuğunu.Sizin aileniz yok mu?Neye güvenerek sizinle uğraşıyor?

Back