Yok ya öyle değil bakışmaktan ziyade yakınlaşıyorduk gülüşiyorduk ay ben herhalde yukarda detaylı yazmadığım için bu kadar saçma yorum alıyorum kardeşim bir erkekle hiç flörtleştin mi hiç aranda birşey olacak gibi oldumu ama sonra olmayıp böle bi durum işteBelki de siz baktığınız için adam da bakıyor. Bazen ben de insanlara bu neye bakıyor diye bakıyorum. Genel olarak insanlar bakışıyor. Bence siz bir selam verin bakalım bu kez nasıl bakacak
Konunuza ve yazdıklarınıza bakarak: Sizin flörtleştiğiniz bir insan yok. Adamın çalıştığı anaokuluna çocuğunuzu bırakırken, bakışlarınızla rahatsız ettiğiniz bir insan var.Şimdi şöyle çocuk sahibi evlilik hayatı geçirmiş derken neyi kasetediyorsunuz bu bir ikincisi bende saçma sapan bir durumun içine düştüm kalktım sordum cevap vermek yada tartışmak zorunda değilsiniz kaldıki soru gayet açık bakıştığım flörtleştiğim bir insan vardı tam adım atacakken ben uzak durdum adım atacakken derken bildiğin yürüyordu bana daha bunu başka türlü nasıl anlatabilirim ki daha sonra araya mesafe zaman girdi derken kendini bir tekrar gösterip uzak durdu en sonda da mamalı bir gülüş attı hepsi bu
korkarım ben ondan şikayet iç olabilirim ne kadar da eminsiniz benim bakarak rahatsız ettiğimden kardeşim senin kafan kırık mı????Konunuza ve yazdıklarınıza bakarak: Sizin flörtleştiğiniz bir insan yok. Adamın çalıştığı anaokuluna çocuğunuzu bırakırken, bakışlarınızla rahatsız ettiğiniz bir insan var.
Olay iyi ki yurtdışında geçiyor da adamın da sizden şikayetçi olma imkanı var.
Evet siz hiö arkadaşlarınıza aaaa bu adam bana baktı ay şöyle yaptı böyle oldu diyerek kendi kendinize gelin güveyi olmadınız lütfen kalkıp burda tamam en cool sensini oynama Allah bilir ne işler çeviriyorsun günlük hayatındaBir gün bir sosyal paylaşım platformunda bir adamın yazdığını okumuştum. İşyerindeki bir kadının kendisine yanık olduğunu ve çekindiği için kendisine adım atamadığını iddia ediyordu. Bu düşüncesinin gerekçesi de kadının işyerinde tuvalete giderken onun masasının ordan geçmesiydi. “Hep benim masamın yakınından geçiyor anlamıyorum sanıyor ehehe” diyordu. Sizin yakınlaşlaştık dediğiniz şeylerin de bu ayarda bir şey olduğunu düşünüyorum.
Tamam işte o yakınlık ne. Bu kadar zor mu somut birsey söylemek .Hangi yakınlığı konusuyorsunuz. Öyle gizemli ki adamla sevistiniz de sonra yüzünüze mi bakmaz oldu. Bunu mu anlayalım. Yoksa uzaktan bakarken yanınıza gelip selam deyip gülümsedi mi ? Bu tarz bir ileri boyut yakınlık mi?Üfff bişe dicem de burda nasıl bir yakınlık kurdugumumu anlatacağım bir yakınlık kurulmuş demekki burada konuşuyoruz
Kendi kendinize gelin güvey olmak tabirini bilmenize sevindim. Platoniğin umut veren sıradan davranışları diye sözlükte bir başlık vardı. Sizin açtığınız konu da platoniğin umut veren sıradan davranışlarını sıralamak olmuş. İnsan birinden etkilenince her hareketini kendine yormaya meyilli oluyor. Baktı, güldü, yürüdü gibi dünyanın en sıradan şeyleriyle bile ümitlenebiliyor. Sizin durumunuz da bu olmuş. Siz o adama vurulmuşsunuz belli ki. Ama sadece siz. Onun yaptığı bir şey yok.Evet siz hiö arkadaşlarınıza aaaa bu adam bana baktı ay şöyle yaptı böyle oldu diyerek kendi kendinize gelin güveyi olmadınız lütfen kalkıp burda tamam en cool sensini oynama Allah bilir ne işler çeviriyorsun günlük hayatında
Kendi kendinize gelin güvey olmak iste tam sizi anlatan ifade. Yakınlık dediğiniz şeyi bile açıklayamıyorsunuz, kalkmış burada insanlara laf ediyorsunuz. Komik.Evet siz hiö arkadaşlarınıza aaaa bu adam bana baktı ay şöyle yaptı böyle oldu diyerek kendi kendinize gelin güveyi olmadınız lütfen kalkıp burda tamam en cool sensini oynama Allah bilir ne işler çeviriyorsun günlük hayatında
Öpüştünüz mü? Nasıl bir mesafe, yakınlık bu ?Üfff bişe dicem de burda nasıl bir yakınlık kurdugumumu anlatacağım bir yakınlık kurulmuş demekki burada konuşuyoruz
Yakınlaşmış işte neyini anlamadınız ya-kın-laş-tı onun gibi kafamızda kurmamızı bekliyorÖpüştünüz mü? Nasıl bir mesafe, yakınlık bu ?
Hoşlandıysan Almanca öğrenmeyi dene :) böyle konuşmadan ilerlemez bu iş.Arkadaşlar merhaba acil olarak sizlerden yardım. Rica ediyorum bi kaç haftadır baya kötüyüm kızımın ana okulunda bir çocuk bakıcı var yaş olarak ondan büyük olarak duruyorum ama sorun şu ki çocuk alman ve ben yurt dışındayım kızımın ana kolundaki bir çocuk benimle sürekli bakışıyordu bir süre sonra ben de bakmaya karar verdim karşılıklı bakışyorduk daha sonra bir gün ana okuluna eski eşimle beraber gelmek zorunda kaldığımız bir gün oldu daha sonra eşimle beni görünce mesafe koyduğunu hissettim ve ben bunu anladım yanlış anladığını ben de geri çekildim daha sonra tekrar bakmaya başladı ben tekrar karşılık verdim hatta bir ara bayağı bir yakınlaştık ama bir adım atmakta geç kaldı araya zaman girince ben de ümidi kestim daha sonra tekrar kendinden emin Yaklaşan adımlar attı ama bu sefer araya geçen mesafeyle ben ümidimi kesmiştim herhangi bir beklenti ve umut içerisinde olmadığım için karşılık veremedim bunun üstüne bir de okulun spor bölümünde 10.01 kızla beraber yürürken gördüm ama tam olarak o mu değil mi bundan da emin değilim daha sonra kız arkadaşı var düşüncesiyle tamamen yönümü çevirdim ve hiçbir şekilde bakışmalarlarına karşılık vermemeye karar verdim daha sonralarda da ondan kaçmaya başladım bulunduğu her yerden kaçıyordum karşılaşmak istemiyordum ve o da bunun farkındaydı hatta bazen suratında o sinirli öfkeli tavrını da görüyordum ama buna pek anlam yüklemedim açıkçası bir zaman sonra ben tam olarak kafamda bitirmiş yoluma devam etmeyi seçmişken bu bir gün çok net bir adım attı bana doğru bu adım biraz farklıydı bu yüzden bu sefer acabamı dedim. parktan aynı gün iki defa yanımızdan geçti ikinci geçişinde suratındaki ifade bayağı bir öfkeli bir sürat ifadesiydi hatta hiçbir şekilde suratıma bakmadan geçti gitti oradan pek anlayamadım ne yapmak istediğini daha yarım saat önce kesin net bir şekilde adım atmış bir insan yarım saat içerisinde suratın çok değişikti daha sonraki haftalarda işe gelmedi geldiği hafta ise yüzüme bakmadı hemen ertesi günü ana okuluna girdiğimde kafamı odanın içine soktum o da oradaydı beni izliyordu tepkilerimi kontrol ediyordu nasılım sinirli miyim öfkeli miyim gayet normal davrandım üçüncü gün eşya vermem gerekiyordu ona doğru eşyayı uzattım bana bir sefer Gulusu attı bu gülüsü çok farklıydı yani intikam desem değil akşama doğru da önünde bak buradayım senin için buradayım der gibi bakıştım ısrarla hiçbir şekilde karşılık vermedi hatta bunun için direndi bizim benim yaşadığım bu durum açıkçası beni çok üzdü çünkü ben hiçbir aramızda hiçbir şey olmayacağını anladığım anda yoluma gittim unuttum ve tam unuttuğum anda tekrar ortaya çıktı sizce ne yapmış oldu intikam mı aldı yoksa onu unutmuş olduğumu görmek canını mı yaktı ve egosunu tatmin etmek istedi Lütfen bu konuyla ilgili yorumlarınızı çok önemli çünkü son haftalarda kendimi hiç iyi hissetmiyorum salak yerine konulmuş gibi hissediyorum
Çocuk deyince ben de küçük çocuk sandım. Liseli misiniz hoşlandığınız adama çocuk diyorsunuz. Onun haricinde ortada hiçbirşey yokken adamla kafanızda neler neler yaşamış hatta kendinizi salak yerine konulmuş hissetmissiniz. İşsizsiniz herhalde meşgale bulun kendinizeArkadaşlar merhaba acil olarak sizlerden yardım. Rica ediyorum bi kaç haftadır baya kötüyüm kızımın ana okulunda bir çocuk bakıcı var yaş olarak ondan büyük olarak duruyorum ama sorun şu ki çocuk alman ve ben yurt dışındayım kızımın ana kolundaki bir çocuk benimle sürekli bakışıyordu bir süre sonra ben de bakmaya karar verdim karşılıklı bakışyorduk daha sonra bir gün ana okuluna eski eşimle beraber gelmek zorunda kaldığımız bir gün oldu daha sonra eşimle beni görünce mesafe koyduğunu hissettim ve ben bunu anladım yanlış anladığını ben de geri çekildim daha sonra tekrar bakmaya başladı ben tekrar karşılık verdim hatta bir ara bayağı bir yakınlaştık ama bir adım atmakta geç kaldı araya zaman girince ben de ümidi kestim daha sonra tekrar kendinden emin Yaklaşan adımlar attı ama bu sefer araya geçen mesafeyle ben ümidimi kesmiştim herhangi bir beklenti ve umut içerisinde olmadığım için karşılık veremedim bunun üstüne bir de okulun spor bölümünde 10.01 kızla beraber yürürken gördüm ama tam olarak o mu değil mi bundan da emin değilim daha sonra kız arkadaşı var düşüncesiyle tamamen yönümü çevirdim ve hiçbir şekilde bakışmalarlarına karşılık vermemeye karar verdim daha sonralarda da ondan kaçmaya başladım bulunduğu her yerden kaçıyordum karşılaşmak istemiyordum ve o da bunun farkındaydı hatta bazen suratında o sinirli öfkeli tavrını da görüyordum ama buna pek anlam yüklemedim açıkçası bir zaman sonra ben tam olarak kafamda bitirmiş yoluma devam etmeyi seçmişken bu bir gün çok net bir adım attı bana doğru bu adım biraz farklıydı bu yüzden bu sefer acabamı dedim. parktan aynı gün iki defa yanımızdan geçti ikinci geçişinde suratındaki ifade bayağı bir öfkeli bir sürat ifadesiydi hatta hiçbir şekilde suratıma bakmadan geçti gitti oradan pek anlayamadım ne yapmak istediğini daha yarım saat önce kesin net bir şekilde adım atmış bir insan yarım saat içerisinde suratın çok değişikti daha sonraki haftalarda işe gelmedi geldiği hafta ise yüzüme bakmadı hemen ertesi günü ana okuluna girdiğimde kafamı odanın içine soktum o da oradaydı beni izliyordu tepkilerimi kontrol ediyordu nasılım sinirli miyim öfkeli miyim gayet normal davrandım üçüncü gün eşya vermem gerekiyordu ona doğru eşyayı uzattım bana bir sefer Gulusu attı bu gülüsü çok farklıydı yani intikam desem değil akşama doğru da önünde bak buradayım senin için buradayım der gibi bakıştım ısrarla hiçbir şekilde karşılık vermedi hatta bunun için direndi bizim benim yaşadığım bu durum açıkçası beni çok üzdü çünkü ben hiçbir aramızda hiçbir şey olmayacağını anladığım anda yoluma gittim unuttum ve tam unuttuğum anda tekrar ortaya çıktı sizce ne yapmış oldu intikam mı aldı yoksa onu unutmuş olduğumu görmek canını mı yaktı ve egosunu tatmin etmek istedi Lütfen bu konuyla ilgili yorumlarınızı çok önemli çünkü son haftalarda kendimi hiç iyi hissetmiyorum salak yerine konulmuş gibi hissediyorum
Bakismanin üst seviyesi dediğiniz şey tam olarak nedir?Hayır baya yakınlaştık bakışmanın üst seviyesine geçildi ama o ağır davrandı sonrasında fırsat yaratmaya çalıştı ama işte kendisini bir kızla gördüm arkalarından geliyordum omu değilmi tam Emin değilim ama aynı ceket aynı pantolon vardı üstünde maalesef zaten ondan sonra dedim bu iş yaş kaçtım ondan ben ama o bu sırada fırsat yaratmaya çalışıyordu flörtleşmek istiyordu yolunu kestim
benimle sürekli bakışıyordu
eşimle beni görünce mesafe koyduğunu hissettim
sonra tekrar bakmaya başladı ben tekrar karşılık verdim
bir ara bayağı bir yakınlaştık
daha sonra tekrar kendinden emin Yaklaşan adımlar attı
ondan kaçmaya başladım bulunduğu her yerden kaçıyordum karşılaşmak istemiyordum ve o da bunun farkındaydı hatta bazen suratında o sinirli öfkeli tavrını da görüyordum
bir gün çok net bir adım attı bana doğru bu adım biraz farklıydı bu yüzden bu sefer acabamı dedim. parktan aynı gün iki defa yanımızdan geçti ikinci geçişinde suratındaki ifade bayağı bir öfkeli bir sürat ifadesiydi hatta hiçbir şekilde suratıma bakmadan geçti gitti oradan pek anlayamadım ne yapmak istediğini
daha yarım saat önce kesin net bir şekilde adım atmış bir insan yarım saat içerisinde suratın çok değişikti daha sonraki haftalarda işe gelmedi geldiği hafta ise yüzüme bakmadı hemen ertesi günü ana okuluna girdiğimde kafamı odanın içine soktum o da oradaydı beni izliyordu tepkilerimi kontrol ediyordu nasılım sinirli miyim öfkeli miyim gayet normal davrandım
üçüncü gün eşya vermem gerekiyordu ona doğru eşyayı uzattım bana bir sefer Gulusu attı bu gülüsü çok farklıydı yani intikam desem değil akşama doğru da önünde bak buradayım senin için buradayım der gibi bakıştım ısrarla hiçbir şekilde karşılık vermedi
allah askina kendi kendine ne senaryo yazmissin ya, ciddi adim atti dedigin anda bile konusma yok. yok intikam aldi, yok somurttu, yok iki kere odadan gecti, yok gozleri böyle der gibi baktı...tam unuttuğum anda tekrar ortaya çıktı
Evet sadece bakışıyorduk önceden ama daha sınraki yakınlaşma bir üst seviyedeydi baya baya yakınlaştık hoşuna gitti ama karşılık vermede gecikti
bayagi bayagi yakınlaştık dediginiz tam olarak ne? konusmadan etmeden öpüstünüz mü? ust seviye yakinlasmak yiyisme arifesidir benim lugatimdaHayır baya yakınlaştık bakışmanın üst seviyesine geçildi
Yahuuu yakınlaştık kardeşim yakınlaştık daha sonradan flörtleşmek istedi ben kestim yolunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?