İntikam mı egomu

Belki de siz baktığınız için adam da bakıyor. Bazen ben de insanlara bu neye bakıyor diye bakıyorum. Genel olarak insanlar bakışıyor. Bence siz bir selam verin bakalım bu kez nasıl bakacak
Yok ya öyle değil bakışmaktan ziyade yakınlaşıyorduk gülüşiyorduk ay ben herhalde yukarda detaylı yazmadığım için bu kadar saçma yorum alıyorum kardeşim bir erkekle hiç flörtleştin mi hiç aranda birşey olacak gibi oldumu ama sonra olmayıp böle bi durum işte

Konunuza ve yazdıklarınıza bakarak: Sizin flörtleştiğiniz bir insan yok. Adamın çalıştığı anaokuluna çocuğunuzu bırakırken, bakışlarınızla rahatsız ettiğiniz bir insan var.
Olay iyi ki yurtdışında geçiyor da adamın da sizden şikayetçi olma imkanı var.

üfff çok çekingen bir çocuktu yaa
korkarım ben ondan şikayet iç olabilirim ne kadar da eminsiniz benim bakarak rahatsız ettiğimden kardeşim senin kafan kırık mı????

Evet siz hiö arkadaşlarınıza aaaa bu adam bana baktı ay şöyle yaptı böyle oldu diyerek kendi kendinize gelin güveyi olmadınız lütfen kalkıp burda tamam en cool sensini oynama Allah bilir ne işler çeviriyorsun günlük hayatında

Üfff bişe dicem de burda nasıl bir yakınlık kurdugumumu anlatacağım bir yakınlık kurulmuş demekki burada konuşuyoruz
Tamam işte o yakınlık ne. Bu kadar zor mu somut birsey söylemek .Hangi yakınlığı konusuyorsunuz. Öyle gizemli ki adamla sevistiniz de sonra yüzünüze mi bakmaz oldu. Bunu mu anlayalım. Yoksa uzaktan bakarken yanınıza gelip selam deyip gülümsedi mi ? Bu tarz bir ileri boyut yakınlık mi?
Zerre kendinizi ifade edemeyip bir de şöyle cevaplar verdiğinizde ne hissediyorsunuz gercekten anlam veremiyorum artık.

Kendi kendinize gelin güvey olmak tabirini bilmenize sevindim. Platoniğin umut veren sıradan davranışları diye sözlükte bir başlık vardı. Sizin açtığınız konu da platoniğin umut veren sıradan davranışlarını sıralamak olmuş. İnsan birinden etkilenince her hareketini kendine yormaya meyilli oluyor. Baktı, güldü, yürüdü gibi dünyanın en sıradan şeyleriyle bile ümitlenebiliyor. Sizin durumunuz da bu olmuş. Siz o adama vurulmuşsunuz belli ki. Ama sadece siz. Onun yaptığı bir şey yok.

Ayrıca olayı kişiselleştirip bana saldırma çabanıza anlam veremedim. Cool biri olduğumu iddia etmiyorum.

Kendi kendinize gelin güvey olmak iste tam sizi anlatan ifade. Yakınlık dediğiniz şeyi bile açıklayamıyorsunuz, kalkmış burada insanlara laf ediyorsunuz. Komik.

Konuşmak ne güzel şey dedim okurken. Adam istemiyor bence sizde boşverin yine dengesiz belli ki

Hoşlandıysan Almanca öğrenmeyi dene :) böyle konuşmadan ilerlemez bu iş.

Çocuk deyince ben de küçük çocuk sandım. Liseli misiniz hoşlandığınız adama çocuk diyorsunuz. Onun haricinde ortada hiçbirşey yokken adamla kafanızda neler neler yaşamış hatta kendinizi salak yerine konulmuş hissetmissiniz. İşsizsiniz herhalde meşgale bulun kendinize

Bakismanin üst seviyesi dediğiniz şey tam olarak nedir?

Bu neydi abi ben kaldım yine.

benimle sürekli bakışıyordu
eşimle beni görünce mesafe koyduğunu hissettim
sonra tekrar bakmaya başladı ben tekrar karşılık verdim
bir ara bayağı bir yakınlaştık
daha sonra tekrar kendinden emin Yaklaşan adımlar attı
ondan kaçmaya başladım bulunduğu her yerden kaçıyordum karşılaşmak istemiyordum ve o da bunun farkındaydı hatta bazen suratında o sinirli öfkeli tavrını da görüyordum
tam unuttuğum anda tekrar ortaya çıktı
allah askina kendi kendine ne senaryo yazmissin ya, ciddi adim atti dedigin anda bile konusma yok. yok intikam aldi, yok somurttu, yok iki kere odadan gecti, yok gozleri böyle der gibi baktı...
böyle sey olur mu, bosu bosuna kendini bu kadar üzmüşsün. olan hic bir sey yok. Bunlarin hepsi senin sanrın.
benim yakinim da böyleydi. hoslandigi bir öğretmen vardi okulunda yok ceketini benim ceketimin üstüne asti, cikacak gibiydi beni görünce kaldi , bu hafta gitmedim ya gozlerime kırgın kirgin bakti falan. iki seneye yakin neler yasadi bugun sicakti - bugun soğuktu falan. bjr cumle kurmadan ask senaryoları yazdi.
meger adam bu iki sene icinde evlenmis. adamla umudunu kestikten sonra ogrendi o tarih araliginda evlendiğini. Kiz askindan ne dramlar yasarken adamin ruhu bile duymamis. sizinki de bu hesap.
Almanlar buluşmaya bizim gibi anlamlar yükleyen insanlar degil, hoslansa pekala sana bir yürüyüş teklifinde falan bulunurdu bence

Evet sadece bakışıyorduk önceden ama daha sınraki yakınlaşma bir üst seviyedeydi baya baya yakınlaştık hoşuna gitti ama karşılık vermede gecikti
Hayır baya yakınlaştık bakışmanın üst seviyesine geçildi
bayagi bayagi yakınlaştık dediginiz tam olarak ne? konusmadan etmeden öpüstünüz mü? ust seviye yakinlasmak yiyisme arifesidir benim lugatimda

Son düzenleme:
Bakışmanın üst versiyonuna sanırsam bir de gülme eklenmiş.
Ortada somut bir veri yok.Üzgünüm,bir macera arıyorsunuz ama duygusal boşluktasınız.
Bu iştem bir şey çıkmaz.

Konunuz bana şeyi hatırlattı. Ünide bi çocuğa platonik aşıktım. Yurda gidince kızlara “bana günaydın dedi ama böyle gülümseyerek söyledi kesin o da benden hoşlanıyor ” diye anlatırdım platoniğin aşırı Umut veren sıradan davranışları ortada hiçbi şey yok adam intikam bile almış bakışarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…