Arkadaşlar merhaba acil olarak sizlerden yardım. Rica ediyorum bi kaç haftadır baya kötüyüm kızımın ana okulunda bir çocuk bakıcı var yaş olarak ondan büyük olarak duruyorum ama sorun şu ki çocuk alman ve ben yurt dışındayım kızımın ana kolundaki bir çocuk benimle sürekli bakışıyordu bir süre sonra ben de bakmaya karar verdim karşılıklı bakışyorduk daha sonra bir gün ana okuluna eski eşimle beraber gelmek zorunda kaldığımız bir gün oldu daha sonra eşimle beni görünce mesafe koyduğunu hissettim ve ben bunu anladım yanlış anladığını ben de geri çekildim daha sonra tekrar bakmaya başladı ben tekrar karşılık verdim hatta bir ara bayağı bir yakınlaştık ama bir adım atmakta geç kaldı araya zaman girince ben de ümidi kestim daha sonra tekrar kendinden emin Yaklaşan adımlar attı ama bu sefer araya geçen mesafeyle ben ümidimi kesmiştim herhangi bir beklenti ve umut içerisinde olmadığım için karşılık veremedim bunun üstüne bir de okulun spor bölümünde 10.01 kızla beraber yürürken gördüm ama tam olarak o mu değil mi bundan da emin değilim daha sonra kız arkadaşı var düşüncesiyle tamamen yönümü çevirdim ve hiçbir şekilde bakışmalarlarına karşılık vermemeye karar verdim daha sonralarda da ondan kaçmaya başladım bulunduğu her yerden kaçıyordum karşılaşmak istemiyordum ve o da bunun farkındaydı hatta bazen suratında o sinirli öfkeli tavrını da görüyordum ama buna pek anlam yüklemedim açıkçası bir zaman sonra ben tam olarak kafamda bitirmiş yoluma devam etmeyi seçmişken bu bir gün çok net bir adım attı bana doğru bu adım biraz farklıydı bu yüzden bu sefer acabamı dedim. parktan aynı gün iki defa yanımızdan geçti ikinci geçişinde suratındaki ifade bayağı bir öfkeli bir sürat ifadesiydi hatta hiçbir şekilde suratıma bakmadan geçti gitti oradan pek anlayamadım ne yapmak istediğini daha yarım saat önce kesin net bir şekilde adım atmış bir insan yarım saat içerisinde suratın çok değişikti daha sonraki haftalarda işe gelmedi geldiği hafta ise yüzüme bakmadı hemen ertesi günü ana okuluna girdiğimde kafamı odanın içine soktum o da oradaydı beni izliyordu tepkilerimi kontrol ediyordu nasılım sinirli miyim öfkeli miyim gayet normal davrandım üçüncü gün eşya vermem gerekiyordu ona doğru eşyayı uzattım bana bir sefer Gulusu attı bu gülüsü çok farklıydı yani intikam desem değil akşama doğru da önünde bak buradayım senin için buradayım der gibi bakıştım ısrarla hiçbir şekilde karşılık vermedi hatta bunun için direndi bizim benim yaşadığım bu durum açıkçası beni çok üzdü çünkü ben hiçbir aramızda hiçbir şey olmayacağını anladığım anda yoluma gittim unuttum ve tam unuttuğum anda tekrar ortaya çıktı sizce ne yapmış oldu intikam mı aldı yoksa onu unutmuş olduğumu görmek canını mı yaktı ve egosunu tatmin etmek istedi Lütfen bu konuyla ilgili yorumlarınızı çok önemli çünkü son haftalarda kendimi hiç iyi hissetmiyorum salak yerine konulmuş gibi hissediyorum