İntikam mı egomu

Üfff bişe dicem de burda nasıl bir yakınlık kurdugumumu anlatacağım bir yakınlık kurulmuş demekki burada konuşuyoruz

Ayy bir acayipsiniz tabiki anlatacaksınız ki adam akıllı yorum alasınız.
Bakıştık manalı baktı kızgın baktı şöyle güldü böyle durdu diye kurmuşsunuz kafada. Flört etmişde olabilir ama siz kendinizi ifade edip açıkça anlatmadan burada açık yorum alamazsınız. Yakınlaştıktan kastınız öpüştük falansa vay ayıya bak sen diyeceğiz adam için. Yakınlaşır gibi baktıysa adamı salın gönlü olsa gelip konuşur diyeceğiz. Bilmem anlaşıldı mı

Çocuğunu bırakan her veliyle aynı olduğuna adım kadar eminim. Adam bunları duysa en yakın hastaneye götürür sevabına. Benim tahminim şu; oralarda çocuğu bırakır gidersin. Üstünü kendi çıkartır, ev ayyakkabısı patik vs kendi giyer. Kural budur, girişte veli yığılması istemezler. Çocuk yeniyse de eğitmenler yapar, gösterir, alıştırır. Siz çıkmayıp çocuğu kendiniz hazırlıyorsanız ona bakıyordur. Anaokuluna içeri de giremezsiniz, çocukların dikkatini dağıtamazsınız. Kural üstüne kural çiğneyince ona bakıyorlardır.

Hissetmişmiş... Bir daha eski kocanızı götürmeyin flörtünüz bozulmasın diyeceğim ama ortada gerçeklikle bağını koparmış kendi kendine gelin güvey olan bir kadın ve o kadının çocuğunun bakımından sorumlu bir çalışan var. Çocuğunuzu kapıdan bırakın ve çıkın, kimseyi rahatsız etmeye hakkınız yok. İçeri girmeyin hatta kafanızı bile uzatmayın. İçeriyi görmek veya müdürle vs görüşmek isterseniz de randevu alın.

Sene 2005-2006 falan. Eskiler bilir msnde "ne dinliyorsun" ozelligini kullanarak flort edilen zamanlar.
Bir baktim eski flortum manidar sarkilar dinliyor. Durur muyum, hemen sarkilarla karşılığını verdim. Ortalik yangin yeri, iki uc gune ilani ask edecek eminim.
Iki gun sonra eski sevgilisiyle barıştığını ogrendim, meger şarkılar onaymış ahahsd

Öncelikle burada yazanları paylamanız baya komik, birine kafası kırık falan yazmışsınız da yani….

Adam sizinle flört etmeye çalışmış olabilir, alman erkekleri gelip kolay ilk adımı atmaz ona da okay, ama siz hiç tanımadığınız birini telepati yöntemiyle nasıl bu kadar anladınız çözdünüz de 172828 bölümlük Türk dizisi gibi intikama geldi konu? Çocuğunuz var, yetişkin bir kadınsınız, doğru dürüst gidip konuşsanıza.

Gerçi konuşsanız, flört de olsa size gelmez alman, karakolluk olursunuz.

‘ bana bir adım attı, bu sefer ciddi bir adım attı vs’ dedikleri ciddi ciddi fiziksel adımmış Kardeş t..şşk mı geçiyorsun ya bu ne ortaokulda bile ciddiye alınmıyor bu bakışmalar. Kocaman kadın olmuşsun kafa yorduğun şeylere bak

Titreşim gönderseydin sonu böyle bitmezdi

siz ona baktığınız için bu bana ne bakıyor diye bakıyor olabilir mi? İlgisi olan uzaktan gülüşmek mel mel bakmak yerine gelir tanışır siz bence kendi kendinize gelin güvey oluyorsunuz

Bu konuyu daha oncede actiniz siz, ben cok eminim. Hicbir sey değişmemiş.

Kadin yalan mi soyluyor hanfendi, adım atti demis, adam kelimenin gercek anlamiyla adim atmis. Size de yaranilmaz

Yıllar önce çalıştığım bir iş yerinin çok güzel bir bahçesi vardı, tam karşısında da bir kahvehane .
İş olmadığında cam kenarında bahçeyi izlerdik. Bir gün iş yerine bir adam gelip hizmet alıyor, iş arkadaşım ücret talep ettiğinde adam “ Ne parası istiyorsunuz, bütün gün camdan bakışıyoruz ya “ demişti.
O zamana kadar hiçbirimiz oradaki kahvehanenin farkında değildik.
Sonrasında camlara perde takıldı.

Iste bakismanın ustunde yakinlasmak budur

Konu sahibi: yakınlaştık, ciddi yakınlaştık, uzaklaştık, benden intikam alıyor bla bla

O sırada hiçbir şeyden haberi olmayan Alman adam:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…