- 18 Haziran 2015
- 4.134
- 41.708
- 508
Üfff bişe dicem de burda nasıl bir yakınlık kurdugumumu anlatacağım bir yakınlık kurulmuş demekki burada konuşuyoruz
Ben de kirmizi oda boncuk diyorum. Hani hollandali bir cocuga asik oluyor bakisiyor konusuyor gulusuyor. Ama sonunda ogreniyoruz ki oyle biri hic yok herseyi beyninde kurmus.
Verdiğiniz izlenim çok Gülbenimsi
Sene 2005-2006 falan. Eskiler bilir msnde "ne dinliyorsun" ozelligini kullanarak flort edilen zamanlar.benim yakinim da böyleydi. hoslandigi bir öğretmen vardi okulunda yok ceketini benim ceketimin üstüne asti, cikacak gibiydi beni görünce kaldi , bu hafta gitmedim ya gozlerime kırgın kirgin bakti falan. iki seneye yakin neler yasadi bugun sicakti - bugun soğuktu falan. bjr cumle kurmadan ask senaryoları yazdi.
meger adam bu iki sene icinde evlenmis. adamla umudunu kestikten sonra ogrendi o tarih araliginda evlendiğini. Kiz askindan ne dramlar yasarken adamin ruhu bile duymamis. sizinki de bu hesap.
Titreşim gönderseydin sonu böyle bitmezdiSene 2005-2006 falan. Eskiler bilir msnde "ne dinliyorsun" ozelligini kullanarak flort edilen zamanlar.
Bir baktim eski flortum manidar sarkilar dinliyor. Durur muyum, hemen sarkilarla karşılığını verdim. Ortalik yangin yeri, iki uc gune ilani ask edecek eminim.
Iki gun sonra eski sevgilisiyle barıştığını ogrendim, meger şarkılar onaymış ahahsd
Kadin yalan mi soyluyor hanfendi, adım atti demis, adam kelimenin gercek anlamiyla adim atmis. Size de yaranilmaz‘ bana bir adım attı, bu sefer ciddi bir adım attı vs’ dedikleri ciddi ciddi fiziksel adımmışKardeş t..şşk mı geçiyorsun ya bu ne ortaokulda bile ciddiye alınmıyor bu bakışmalar. Kocaman kadın olmuşsun kafa yorduğun şeylere bak
Yıllar önce çalıştığım bir iş yerinin çok güzel bir bahçesi vardı, tam karşısında da bir kahvehane .Bir gün bir sosyal paylaşım platformunda bir adamın yazdığını okumuştum. İşyerindeki bir kadının kendisine yanık olduğunu ve çekindiği için kendisine adım atamadığını iddia ediyordu. Bu düşüncesinin gerekçesi de kadının işyerinde tuvalete giderken onun masasının ordan geçmesiydi. “Hep benim masamın yakınından geçiyor anlamıyorum sanıyor ehehe” diyordu. Sizin yakınlaşlaştık dediğiniz şeylerin de bu ayarda bir şey olduğunu düşünüyorum.
Iste bakismanın ustunde yakinlasmak budurYıllar önce çalıştığım bir iş yerinin çok güzel bir bahçesi vardı, tam karşısında da bir kahvehane .
İş olmadığında cam kenarında bahçeyi izlerdik. Bir gün iş yerine bir adam gelip hizmet alıyor, iş arkadaşım ücret talep ettiğinde adam “ Ne parası istiyorsunuz, bütün gün camdan bakışıyoruz ya “ demişti.
O zamana kadar hiçbirimiz oradaki kahvehanenin farkında değildik.
Sonrasında camlara perde takıldı.
Ben hala somut işlemler döneminde olduğumuzu bilmiyordum kusura bakmasın artıkKadin yalan mi soyluyor hanfendi, adım atti demis, adam kelimenin gercek anlamiyla adim atmis. Size de yaranilmaz
Yan yana durmuşlar galiba buradaEvet sadece bakışıyorduk önceden ama daha sınraki yakınlaşma bir üst seviyedeydi baya baya yakınlaştık hoşuna gitti ama karşılık vermede gecikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?