İntikam Almak İstiyorum

Tesekkur ederım ole yapıcam

Yani ne anlatmaya calısıosunuz.Bunların konumla ne ılgısı var .

Olayları kafanıza göre değiştire değiştire anlatıp yorum yapanlara saygısızlık yaptığınızı

Konunuzla da çok ilgisi var. Konu intikam farkındaysanız.
Adamın sizinle ciddi ilişki düşünmediğini biliyormuşsunuz. Babasının arkadaşının kızıyla evleneceğini biliyormuşsunuz. Bile bile devam etmişsiniz.
Karşı tarafa mesaj atıp rahatsız etmişsiniz. O da iş yerinize şikayet etmiş sizi. Yetkilerinizi kötüye kullanıp gayet de hak ettiğiniz bir ceza almışsınız.
Ama şu konuya bakan evli bir kadının gözünü açmaya çalışan masum bir insan olduğunuzu zanneder. İki adamın aynı kişi olmasının bu konuyla çok ilgisi var yani.

Aklınızda tutamadığınız yalanlar söyleyip insanların aklıyla alay etmeyin.

aynı konu deıl .Sagol

Başka bir yerde de adamın evli olduğunu arkadaşından öğrendiğini yazmış. Adamın eşini tanıyan biri söylemiş. Ne dediği belli değil.

Aferin kız Meredith. Böyle manyakları görünce yandan yandan uzaklaşmaya bakmalıyız. Bunun dışında her seçenek bizi tüketiyor malesef. Muhatap oluyoruz yani muhatap olmak da insanı dibe çekiyor.

Aferin kız Meredith. Böyle manyakları görünce yandan yandan uzaklaşmaya bakmalıyız. Bunun dışında her seçenek bizi tüketiyor malesef. Muhatap oluyoruz yani muhatap olmak da insanı dibe çekiy
Meredith o kadar haklısınkı çok tesekkur ederım

Teşekkür ederım gercekten kadın dayanılması yaptıgınız için.Evlı deılım dıye ben sldatılmamıl mı oluorum.Kadının varlıgından haberım yoktu diyorum.Sağ olun
Adam evli oldugunu soylemeyerek zaten karakterini belli etmis. Belli ki 5 para etmez biri. Yani siz evli oldugunu ogrenmeseydiniz o evliligine ve sizinle olan iliskisine devam edecekti. Sizin mi aldatilmis oldugunuz yoksa kadinin mi aldatilmis oldugu konusuna gelince aslinda iki taraf da ilk basta bu durumu bilmiyormus, o yuzden orasi birasi karisik. Sanirim iki taraf da aldatilmis. Ama hukuken adamin sadakat sozu verdigi esi ve esine bunu yapmasi gercekten cok onursuzca. Size yaptigi da oyle gerci. Aslinda yapilan sey cok cirkin.
Simdi kadin esinin ona soyledigi yalanlara inanarak esini kendince sizden korumaya calisiyor. Bunun icin de sizi mesajlarla taciz ediyor. Icinde supheler vardir muhakkak ama bu adamin ilk vukuati ise simdilik esine inanmayi tercih edecektir. Siz kadini uyarmissiniz. Artik yapacak baska birsey yok. Inanip inanmamasi kadina kalmis. Kadin da esine inanmayi tercih etmis. Bu durumda kendi ruh sagliginizi da korumak icin tek yapilacak sey bu kisilerden yani hem kadin hem de adamdan uzak durmak, gorusmemek, her yerden engellemek. Onlar bir sure sonra bu tacizleri birakacaktir. Baktiniz ki kadin aynen devam ediyor, elinizdeki delillerle savciliga gidip kadindan sikayetci olursunuz.
Bosverin kendi hayatiniza odaklanin. Bu adamin gercek karakterini gormus oldunuz. Bu insanlatla ugrasmaya degmez.

Çok tesekkur ederım .Boyle yapacagım .Allaha bırakmak gerek

Hiç böyle bi kurum görmedim biri şikayet edince neden siz işinizden oluyorsunuz? Mahkeme karariyla sabit bi suc mu var ortada. Pardon ama ne is a yapiyorsunuz?

Konu sahibi inşallah birgün nişanlısı ya da karısı olmayan birini bulur.

Hiç böyle bi kurum görmedim biri şikayet edince neden siz işinizden oluyorsunuz? Mahkeme karariyla sabit bi suc mu var ortada. Pardon ama ne is a yapiyorsunuz?
Mahkeme kararına gerek yok.İşverenler ıstedıgı gıbı at koşturuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…